Şimdi Ara

Türknet Gigafiber Etlik semtinde her yere geliyor ama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Keçiören Kanuni mahallesindeyim Türk telekomdan başka iss yok çöldeyiz sanki.. Turknette yatırım yapıyor Etliğe ama Etlik te ; Türk telekom Superonline fiber ve vdsl alt yapıları mevcut Türknette gidecek bir yatırımda o yapacak üst üste binecekler biz ne yapalım Kanuni mahallesin de ?

Kanuni Mahallesi Osmangazi caddesinde ve çevresindeki fiber yok vdsl var ( vdsl de her binada yok ) buraya kim girerse ilk o iss kazanacak ama neyin kafasını yaşıyorlarsa üst üste aynı yere mükerrer giriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhann06 -- 16 Ağustos 2021; 1:17:57 >
  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda Emrah mahallesini ileterek bildirimde bulunduk. Ancak gelen bilgide şu an ki proje bölgelerinin öncelikli olduğu yanıtını aldık. Proje bölgelerimizdeki çalışmalar tamamlandığında ve aktif edildiğinde bölgede yatırımlarımız devam edecektir.
  • ayhann06 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bağlı olarak proje bölgelerimize dahil edilmektedir. Ben ilettiğiniz mahalleyi notlarıma ekledim. Proje ekiplerimiz ile paylaşacağım. İlginiz için teşekkür ederim.
  • Ovacık'da Semt olarak Etlik bölgesine bağlı ama orayada gelmiyor sorun Türknetin 25 bin nüfusun altına yatırım yapmaması

Türknet Gigafiber Etlik semtinde her yere geliyor ama

görüntüler "Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor!" başlığından alıntıdır....

Keçiören/Çiçekli Mahallesi fiber istiyor :D @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhk198555 -- 16 Ağustos 2021; 12:15:43 >

• Maalesef ülkemizde saçmalıklar bitmiyor. Bir mahallede kablonet, Vodafone fiber, superonline, tt fiber var. Diğer mahallede adsl. Bu kadar aptalca bir yönetim olur mu? Kardeşim tt fiber yok madem diğer mahallede git superonline oraya sen fiber altyapı kur. Başka yere Vodafone sen kur. Ama olmaz hepsi aynı mahalleye kuruyorlar ayrı ayrı kendi altyapılarını. Ondan sonra ceo lar ağlıyor. Tt şöyle böyle. Sen neden inatla tt fiber olan yere altyapı kurup da fiber olmayan yerlere yapmıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ilettiğiniz mahalleyi notlarıma ekledim. Proje ekiplerimiz ile paylaşacağım.
  • Hocam Ovacık mahallesi Emrah mahallesine nazaran küçük kalıyor yine. Biz iki mahalle dışarıya atılmış yavrular gibiyiz. Yapacak bir şey yok gibi.. Umarım bu projeler tamamen yerleştikten sonra, aktif olduktan sonra hem İncirli tarafına hem de bizim Emrah mahallesi tarafına çalışmalar başlanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.