Şimdi Ara

TürkNet GigaFiber Hız Testlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • netgalakside bir günden fazla süren bağlantı kopmasına rağmen firmanın hiç bi bilgi vermemesi, bilgi almak için ve basit bi OİM şifresi almak için bilw 40 dk. ya yakın müşteri hizmetlerine bekletmesi üzerine o esnada binamıza TürkNet GigaFiber in gelmesi üzerine TürkNete geçiş yaptım..kablolamayı evin içine kadar yapıyorlar ve sadece en kaliteli kablo olan fiberoptik kablo kullanıyorlar.. fiberoptik kablo ile gelen internet gpon modeme ordan da zyxel modeme aktarılıyor.. modem İSS ler için üretilen kalitesiz modemlerden değil internette en ucuz 850 liraya satılan Zyxel VMG3625-T50B modem..

küçük kutuda en soldaki yeşil kablo fiberoptik kablo sarı kablo ise gpon modemden zyxel modeme interneti aktaran kablo

bunlarda hız testlerim..hız testi kablolu bağlantıyla 1GB usb ethernet dönüştürücüyle yapılmıştır.. dns 9.9.9.9

yurtdışı NewYork testi

yurtdışı Londro testi

son olarak yurtiçi testi

• Hocam neden hız düşük 1 gbps download upload değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 13 Ocak 2023; 22:50:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modemden pc ye 10 metrelik cat6 kablosu var hızı pek etkilemez sanırım..lan yuvası bozuk olduğu için 1 gbit usb 3 ethernet dönüştürücü kullanıyorum hıza etki eder mi çok zannetmiyorum..hdd sata 2 darboğaz yapar mı bilmiyorum.. reklam yaparken 1gbit kadar diyorlar zaten tam verebildikleri hızı müşteri hizmetlerine yazıp öğrenmek gerek sanırım fakat bu bile çok iyi..ttnette yurtdışı 5-6 mbit, yurt içi 7-8 mbit hızım vardı.. türknet aylık ödemesi 140 lira kurulum ücreti 300 lira onuda 3 ay boyunca 100 lira olarak faturaya yansıtacaklar..

• hocam o gpon sehpanın üstünde boşta durması çok sakat (kendimden biliyorum)çok dikkatli olun şimdilik bence bişey yapmayın ilerde loss ışığı yanarsa onu duvara sabitleyin yada ayak altında olmayacak yüksek biryere konumlandırın

sehpanın tozunu alırken illahi havaya kaldırmak gerekiyor kabloyuda çok hassas bişekilde kaldırdığım halde öyle çokda tozunu almamışımdır 1 aylık kullanımımda loss ışığım yandı bereket türknet destek 1 gün içinde pazar olmasına rağmen bu işi çözecek servis elamanını iletti

• teşekkürler hocam modem ve gpon tv nin arkasında duruyor koyacak başkada yer yok şu an sanırım hassas cihaz ona göre davranırız artıkTürkNet GigaFiber Hız Testlerim 

• carloska kullanıcısına yanıt

cihaza giren fiber koblo kıldan ince yapıda kıpırdama anında kırılabiliyor makro çekim kırılan kablonun ucu merklıyımdır böyle şeylere fotosunu çektim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turknet vs Fixnet (Testler)
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.