|
TürkNet GigaFiber Kurulum Süreci ve Deneyim (12. sayfa)
-
-
Alt yapı var zaten aradıklarında modem kurulumu için geleceklerdi.. ama gelmediler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ekiplerimize tekrar bilgi vereceğim. -
Birebir aynılarını 5 aydır yaşıyorum.
Önce olmayan altyapıyı var gibi gösterdikleri için abonelik başlattım. Bu süreç içinde defalarca müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim ve altyapı ekipleri ile telefon görüşmesi yaptım. Bir arka sokakta binamın hizasında aktif altyapı kurulu durumda, bugün de bulunduğum sokakta çaprazımdaki binada türknet kutusunu gördüm, arada 40 metre kadar var. akşamüstü müşteri hizmetlerini tekrar aradım, bana izin alınması gerektiği gibi bir şeyler anlatı ama tam kesin bilgi vermedi. Muhtemelen diğer binalarda da altyapı mevcut, yarın kontrol edeceğim.
Ayrıca bu izin durumu iki bina ötedeki binada olup benim olduğum yerde olmaması aşırı saçma ve 5 aydan sonra bu durum çok fazla sinir bozucu olmaya başladı.
Herhangi bir gelişme olursa da editlerim burayı.
-
Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden gönderir misiniz? -
Verdikleri modem Wi-Fide 350 mpitten yüksek dowloand vermiyor , güya modem 899 destekli 5g de ama yok vermiyor varmı bu sorunu yaşayan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef durum benim tarafımda da aynı.
Sanırım yapabileceğimiz pek bir şey yok diye düşünüyorum. Router'ı değiştirmek dışında. Öte yandan 300 Mbit hız da bana yetiyor genel olarak. @TurkNetDestek bu konuda bilgi alabilir miyiz? Kablosuz test, Wi-Fi 5 destekli cihaz. Dizüstü Wireless Intel Adapter ile geliyor. Aldığım en iyi hız bu şu ana kadarki. O sebeple yükledim. Wi-Fi kanalı otomatikte şu an. Basit kanal ayarı ile düzelecek bir sıkıntıysa sorun değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 27 Şubat 2023; 1:15:29 >
-
Modem değiştirin diyor bizim modemler orta sınıf diyor. Bizzat 2/3 kere görüştüm aldığım cevap bu . Router ile olmuyorquote:
Orijinalden alıntı: High SierraMaalesef durum benim tarafımda da aynı.
Sanırım yapabileceğimiz pek bir şey yok diye düşünüyorum. Router'ı değiştirmek dışında. Öte yandan 300 Mbit hız da bana yetiyor genel olarak. @TurkNetDestek bu konuda bilgi alabilir miyiz? Kablosuz test, Wi-Fi 5 destekli cihaz. Dizüstü Wireless Intel Adapter ile geliyor. Aldığım en iyi hız bu şu ana kadarki. O sebeple yükledim. Wi-Fi kanalı otomatikte şu an. Basit kanal ayarı ile düzelecek bir sıkıntıysa sorun değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
Konum vs ne yaparsan yap 350yi geçmiyor Wi-Fide 5g de , arkadaşımda süperonline var 6s ile 700 mpit görüyor Wi-Fide . Olay modemde sorunlu TurkNet bunu kabul etmiyorquote:
Orijinalden alıntı: High Sierra
Aslında EMG/VMG 3625 iyi cihazlar, işlemcisi vs oldukça güçlü ama yazılım açısından ZyXEL Türknet ortak çalışma ürünü olduğu için belli bir oranda kısıtlama olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca Superonline haricinde Telekom ile Kablonet bile Wi-Fi 6 cihazlarını sunmaya başlamışken teknolojide öncü giden Turknet için de benzer bir adım göreceğimizi umuyorum.
Hocam sizin modem nasıl bir konumda? Ben özellikle evin ortasında olması açısından tam daire kapısının üstüne HGW router ve ONT terminalini yerleştirecek biçimde kurulumu sağladım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Merhaba, konuyla ilgili OİM üzerinden detsek kaydı oluşturmanızı rica ederim. Ekiplerimiz gerekli kontrolleri sağlayıp sizinle iletişime geçecekler. -
https://forum.donanimhaber.com/lande-ziglat-serisi-kullanicilari-wifi-kutusu--152002729-2
Böyle bir konu açmıştık hocam, aslında sizin oraya da iyi gidermiş. Konudaki fotoğrafları incelerken sizin eklediğiniz fotoğrafı gördüm ve linki atmadan geçmek istemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 25 Kasım 2023; 2:13:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X