|
TürkNet GigaFiber Kurulum Süreci ve Deneyim (2. sayfa)
-
-
@ShaNexxx Bence sahayı besleyen ana omurga kablosu olabilir. Dikkat ettiğim kadarıyla TT gibi belirgin bir saha dolabı yok ekiplere sorduğumda daha dolabının olduğunu söylemişlerdi.
-
Aktivasyonun tamamlanmasını bekliyorum bu ay içerisinde tamamlanacağını belirttiler net bir tarih verilmedi. Muhtemelen sırasıyla yapılıyor.
Her şeyin hazır olup ilk erişimin alınmasına çok az kaldı merakla beklemek sürecin bir parçası..
-
Merhaba, aktivasyon için net tarih iletemiyorum ancak proje ekiplerinden tekrar sorgulama yaptığımda Mayıs ayı içinde aktivasyon verieceği iletildi. -
Nisan mayıs oldu doğrusu bunu beklemiyordum. 17 Mayıs doğum günüm umarım yetişir ve güzel bir hediye olur..
-
Bursada artık çalışmalar başlayacak mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, ilçe ve mahalle bilgisi iletir misiniz? Kontrol ederek bilgi vereceğim. -
Nilüfer-Beşevler Mahallesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beşevler mahallesi listede yer alıyor ancak çalışma tarihi henüz belli değil. Bilgi aldığım zaman sizinle mutlaka paylaşacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 17 Nisan 2022; 14:52:15 > -
@TurkNetDestek Muğla ili milas ilçesi için fiber hayalim var. umarım ölmeden görürüm o günleri
-
Merhaba, Milas henüz planlamada yer almıyor. Talep olarak proje ekipleri ile paylaşacağım. -
Bursa ,yıldırım ,millet mahallesi, derya caddesine de bakabilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trakyacus -- 19 Nisan 2022; 9:44:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, Bursa Yıldırım henüz planlamada yer almamaktadır. Talep olarak proje ekipleri ile paylaşacağım. -
Evet iletirseniz sevinirim.Millet mahallesi tamamen sitelerden oluşan biyer.Bizim sitemizde 48 daire var örneğin.Şimdi evime mecbur Turk Telekom altyapılı turknet 100mbs bağlatacağım.Ama gigafiber altyapısı pingi daha düşüktür ona geçmek isterim hemen.
İyi çalışmalar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Planlamın güncellenmesi durumunda bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dilerim. -
gaziosmanpaşa fevzi çakmak mahallesi planlar arasında var mıdır. şemsipaşa mahallesinde şu anda çalışmalar yapılıyor. bu kadar yakına gelmişken bizi de atlamazsınız inşallah:)
-
Merhaba, her bölge için çalışma ve planlarımız devam etmektedir. -
Ekip şu an dışarıda, kalın kabloları kutuya bağlıyorlar. Böylelikle dairelere dağıtılan kablolar ile bağlantı kabloları birleşmiş oldu. Bakalım apartmanlara ne zaman kutu gelecek.
@_A_N_I_L_ Konu sahibi arkadaş ile ters çalışıyor bizim ekipler. O tarafta apartman kutuları var dağıtım kutuları yok bizde dağıtım kutuları var apartman kutuları yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaNexxx -- 23 Nisan 2022; 20:22:51 > -
Muhtemelen birden fazla ekip var hattı çeken ekip taşeron firma turknet logolu XXX Telekom şekilde İSG formaları var. Fiberin eklenmesi vb. daha teknik konularda başka ekip sanırım.
OFDK takılınca gerisi aktivasyon. Bu sahadaki işlemler göz önünde takipçi olan fark edebilir, aslında Gpondan geriye doğru erişimin verilmesi ve üst katmandaki cihazlara buluşmasını kısaca anlatıldığı bir reklam videosu gelse meraklı olanlar için güzel olurdu..
Önce bu ay içerisinde aktivasyon tamamlanacak dediler şimdi Mayıs'ı işaret ettiler. Takip ettiğim konularda 40 gün civarı aktivasyon bekleyen var.
@ShaNexxx Bakalım hangimiz önce kavuşacağız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_N_I_L_ -- 23 Nisan 2022; 20:50:10 > -
Sizin o tarafta ki ekip bana daha profesyonel geldi hocam. Bizim burada ki ekip çok genç, 20 yaşında falan gösteriyorlar. Kısa kollu tişörtler ceplerinden püskevit çıkarıp arada ağızlarına atıyorlar. Dediğiniz gibi açıklayıcı ve merak giderici bir video gerçekten hoş olurdu, bakalım hangi ekip kazanacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X