< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türknet Gigafiber Pendik'te (12. sayfa)
-
-
hayırlı olsun hocam o zaman darısı başıma
-
Adına sevindim hocam. 15 gün demişlerdi ama hızlı davrandılar helal olsun vallahi. Ekipler gelince diğer bölgelerle ilgili bilgi alırsın çok seviniz. Kavakpınarla,Çamçeşme mahalleleri ne zaman kopile onun bilgisini alırsan çok sevinirim.
-
Ekipler gelince evde olursam tabiki sorarım sizler için. Yarın aktif edilirse buradan dönüş sağlarım sizlere de. Sistemde 100 Mbit gözükme problemi de giderilecek inşallah..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında 1000 MPBS tanımlanması kolay iş . Unuttular mı ya da hatla ilgili sinyal konusunda bir sıkıntı mı var ? Yarın büyük ihitimal hallederler modem de gelmiş olur.
-
Kendi modemimi kullanmak istiyorum. Keenetic hero dsl var destekler diye düşünüyorum. Yoksa modem çöp olsun istemiyorum
5 GHz de max 800-830 mpbs alırsın ama. 2.4 ise 300 mpbs felan alabilirsin. Bide bilgisayarın port girişi 1Gb desteklemesi lazım.
-
Kullanabiliyorsun kendi modemini ancak Turknet yine de getiriyor modemi.
-
-
Hayırlı olsun umarım sorun yaşamazsınız
-
Inşallah hocam sağolun, darısı sizin başınıza 😀
verdikleri modem kötü bi wifi 6 yakışırdı
-
Bugün adres sorgulamadan kontrol ettiğimde Gigafiber yazısı gelmiş. VDSL'den geçiş için ne yapmam gerekiyor, biraz baktım da pek bilgi bulamadım.
-
Merhaba, online işlem merkezinden dönüşüm talebinde bulunabilirsiniz. Bölgenizde altyapı çalışması tamamlandıktan sonra binanıza kutu takılacaktır. Kutulama sürecinden sonras aktivasyon verilir. -
Türk telekom şimdi bizim Tip-7 kabini aktifleştirmeye gelmiş, gözler sıra Türk Net gigafiber çalışmalarında. :D
Yer neresi hocam ?
-
Kavakpınar, Tunç Sokak
Mahallede gigafiber bağlatan oldu mu? Sorguda bende de gigafiber gözüküyor. Yakında başvuru yapacağım.
-
son durum nedir hocam
-
Ben başvuru yaptım, randevu için arayacaklarmış. Ama kutuyu hala sabitlemediler bekliyoruz bakalım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X