Evet bizim apartmanın yanına yeni TİP7 saha dolabı koydular, ancak aktif etmediler sanırım sorguladığımda 110 Metre çıkıyor saha dolabına uzaklık. |
Türknet Gigafiber Pendik'te (10. sayfa)
-
-
Aynı durum bende de var umarım bir sonraki GigaFiber Planlama çalışması Fevzi Çakmak mahallesi ile Güllübaglar mahallesi olur.
-
Merhaba, henüz bir gelişme bulunmamaktadır. -
@TurkNetDestek Pendik Güllübağlar Mahallesi ile ilgili herhangi bir gelişme var mı şuanda acaba ? GigaFiber Planlama konusunda Kavakpınar dan sonra Yenişehir Mahallesine mi geçicek ? Yoksa Güllübağlara da her an gelebilirler mi ?
-
Merhaba, talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirilecektir. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır. sayfamızdan talepte bulunabilirsiniz.turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
-
Çamçeşme de bugün çalışma ek gelişme gören oldu mu dostlar
-
Gamzade sokakta oturuyorum, bugün gelip kutuyu bağladılar ama daha sabitlememişler. Tüm binalarda kutulama işlemi bittikten sonra aktivasyon için beklemeye geçeriz gibi geliyor.
-
Adres sorgulamasi yapar mısınız ? Ne çıkıyor sizde ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çalışmalar başladığında bakmıştım, şimdi tekrar bakınca çalışma bilgilendirmesi gelmiş. Sanırım kutu sabitlendikten sonra sizinki gibi Gigafiber olarak gözükecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şaban Oğlu Şaban -- 2 Ocak 2023; 22:1:32 > -
Anladım hocam muhtemelen dediğiniz gibi tüm mahallenin süreci tamamlanınca olacak belki de aktivasyonlar.
-
Bina içindeki kutuyu sabitleyen kişiye sorduğumda 15 gün sonra aktif olur demişti. Bekleyip göreceğiz bakalim
Bugün gigafiberi aktif etmek için aradılar. Ama cumartesi günü müsaitim dedim. Bakalım ne olacak
-
Hocam hangi sokak, bizim sokaktaki dış kutular zangır zangır sallanıyor yerlerde
-
Düzey sokakta gigafiberi aktif etmişler. Sizin sokakta kutular monte edip aktif ederler.
-
Bizimkilerde yerlerde ama yakında duvara monte ederler..
-
Anladım hocam gayet iyi o zaman, parça parça aktivasyon yapıyorlarsa
-
Sizin sorgudaki 100, 1000 oldu mu?
-
Beni aradılar hemen bu akşam geleceklerdi de cumartesi günü gelin dedim
Hız aynı gözüküyor ama bina icindeki kutuda 1000 Mbit yazıyor. Belki sonra hızı yukseltirler
Sevindim hocam başka semtlerde kurulum için sıra oluyormuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X