|
Türknet Gigafiber Pendik'te (9. sayfa)
-
-
Sanırım mahalleye hem superonline hem turknet gelmiş oldu, 1.5 ay evvel kazı çalışması vardı çünkü her sokakta hayırlı olsun. Biz zaten turknetliydik, dün itibariyle türknet kutusu binamıza gelmiş. Ne yapmak lazım bundan sonra @TurkNetDestek hali hazırda turknet aboneliğim mevcut.
-
15 gün sonra başvuru yapılabilir dendi bana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Müşteri hizmetlerinden mi ekipten mi aldınız hocam bilgiyi? Teyit için bende ulaşayım olmadı, çift dikiş olur
-
Ben bu bina içine kutu takan kişiden öğrendim. Hatta sinyal var dedi eleman ama 15 gün sonra sistemde gözükür dedi. Turknet alt yapı sorgulamasında ise Gigafiber gözüküyor şuan
Anladım hocam, sorgulamada gözüküyorsa hemen başvuru oluyor diye biliyorum. Benim daha sorgulamada gözükmüyor gigafiber. Sizin kaç gün oldu binaya kutu takılalı.
-
Ben bina içine takılırken gördüm sorguladığımda Gigafiber 6-8 hafta diyordu. Birgün sonra da Gigafiber çıktı sisitemde ama 100 Mbit download 50 Mbit upload gözüktü..
3-5 günü var o halde. teşekkür ederim bilgi için. Siz hali hazırda hangi iss aboneliğiniz mevcut
-
Türknet kullanıyorum ben evde
Birde sizin dışarıdaki kutular takıldı mi ? Benim sokakta takılmaya başlanmış fakat duvara sabitleme işlemi yapılmadı daha..
Bizim binanın dışında bir kutu göremedim açıkcası, yan binamızdaki sabitlenmiş. Yine geçen gezerken bazı binalarda sabitlendiğini gördüm. Ama her binada da yok bu dış kutu acaba 2 şerli mi ayırıyor.
-
Merhaba, kutulama yapıldıktan sonra aktivasyon aşamasına geçiliyor. Aktif olup olmadığını sayfamızdan sorgulayabilirsiniz. Aktif olduğunda dönüşüm için uzmanımız sizinle iletişime geçecektir.turk.netİnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama -
Konuyu proje ekibimize ilettim. Güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım. -
Proje kapsamındaki mahallelerde bazı sokaklarda kutulama bile yapıldığı halde bazı sokaklarda hiçbir işlem olmadı şimdiye kadar. Kendi sokağımla ilgili bilgi alabiliyor muyum?
Merhaba, konunun linki ile birlikte adres bilgilerinizi PM üzerinden iletebilir misiniz? Bilgi alarak sizinle paylaşacağım. -
İlettim. Teşekkür ederim.
Bazı yerlerde aktivasyon süresi 2 ayı bulduğu oluyormuş.İnş bizde öyle olmaz
-
Fevzi Çakmak Mah. ile ilgili bir gelişme var mı acaba?
-
Hocam oralarda bazı yerlerde TürkTelekom dolapları yeniliyordu en son. Çünkü hala o bölgede 16 Mbps internet kullanan kişiler varmış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X