< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türknet Gigafiber Pendik'te (11. sayfa)
-
-
Bi bize gelmedi kavakpınar mahallesi. Ören sokak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kavakpınar kocaman sıra sıra gelecektir. Kamu destekli iss ler yıllarca çivi çakmadı.
-
Benim de Kavakpınar Tunç Sokak hâlâ Telekom Tip-7 kabini aktif edemedi :D Türk Net Destek, Ocak-Şubat içinde gigafiber aktif olacak dedi ama hâlâ hiçbir kazı, kablolama falan da olmadı... Şansızlık mı lanet mi desem çözemedim :D
Umarım bir an önce çamçeşmeyi bitirirlerde fevzi çakmağa gelirler. Aradığımda Nisan gibi aktif olucak demişlerdi bekleyicez artık
-
Vdsl var mı fevzi de
-
Evet 100 Mbps Vdsl kullanıyorum, TT dilekçe verdim sokağa fiberi çektiniz evlere kadar getirin bari diye. Umarım FTTH çekerler
-
Tt fiber fiyatı çok yüksek değil mi? Bence turknet stabil olursa pendik gibi alım gücü düşük ilçede rakipsiz olur.
-
Aynen TT fiber çok pahalı, çekerlerse TT altyapısı üzerinden Türknetten hizmet alıcaz zaten daha uyguna geliyor öyle.
-
Türknet Pendik'te kendisini iyi duyurursa başarılı olur ama ortalama kullanıcılar Telekom dışında başka firmaya gitmiyor. Özellikle "o kadar hızı ne yapıcam bu bana yeter" tayfayı ikna etmeleri zor olur gibi. Yine de Gigafiber İstiyorum olayından sonra ben uzun süre gelmezler sanıyordum, demek ki ilgi var ki geldiler. Umarım hızlıca kavuşuruz.
Arkadaşlar bazen kazı çalışmalarında ya da havai hat çekilirken ekipler şikayet alabiliyor ve oradaki işini yarım bırakıyor. Mesela kazı çalışması olurken birisi çok ses çıkarıyor diye şikayet ederse kazı yarıda kalır hemen durur. Bu sebeplerden ötürü ekipler bazen ciddi anlamda az çalışabiliyorlar. Ayrıyeten hava koşullarına bağlı aksaklıklar ön plana çıkmakta. Önümüzde bildiğimiz üzere kış mevsimi var ve tahminlere göre 8-10 Ocaktan sonra kar yagıcagı söyleniyor. Bu sebepten ötürü yaklaşık 1 hafta durma durumları olabilir. Ekiplerin verdiği tarihler bazen uymayabilir. Arada hatırlatmalar yapın ama kendinize yada ekiplere karşı sabırlı olun. Er ya da geç GigaFiber hepimize gelicek. Bu arada kazı çalışmalarını ya da havai hat çalışmalarını şikayet etmezseniz sevinirim
-
Belediyelerin Kazı işlerine izin vermemesinden önce kazı ruhsatlarının ve kazı imalatlarının maliyetleri böyle firmaları blok işleme fibere itiyor. Kazı yasakları dönemi olur aralık mart ayları arasında bu dönem dışında belediyeler kazı yapılmasına müdahale etmezler sonuç olarak kazı ruhsatlarından elde ettikleri gelirler çok ciddi boyutlarda ve bu paraları bakım onarım işlerinde kullanabiliyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Milletin tercih etmemesi işime gelir kapasite bazında. Çamçeşme yaklaşık 1 yıldır plandaydı, sanırım olaya superonline el attı bu yüzden trnet projeyi öne aldı.
-
Evet Çamçeşme aktif olmaya başladı hayırlı olsun darısı kavakpınar da binalar çekilen hatlar ve kutuların takılması
-
Ben Zeytinburnu’nda ikamet ediyorum bundan bir kaç ay önce turknet hummalı bir çalışmayla Zeytinburnu’nun bir cok bölgesine gigafiberi getirdi Türk Telekom baya abone kaybettiği içindir heralde 1-1.5 ay önce hemen çalışmalara başlayıp fiberi binalara dağıttı tabi benim içim yanıyor taahhütten dolayı turknet kullanamadığım için taahhüt bozmaya sağolsunlar 3200 tl çıkardılar 10 ay daha dayanacaz artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Orada çalışmalar ne kadar sürdü
Arkadaşlar bugün aradılar, geldiler fakat sinyal yokmuş. Kazı çalışması filan var dediler. Muhtemelen ondan dolayı sinyal yok dediler ve gittiler
sinyal yoksa geçmiş olsun
-
Ne zaman gelir acaba
Bildiğimden değil de okduuğumdan bu sinyal yok muhabettleri varsa çok sıkıntı oluyormuş haftlarca ama bu belki başka sebeptendir inş öyledir. Bana da geldi aktivasyon muhtemelen bendekinde de sinyal yok şuan. Sprdunuz mu sinyal geldiğini nasıl anlayacağım diye , neye göre olmuş bu diye gelecekler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X