Maalesef hocam konuyu yakından takip ediyorum Pendik’le alakalı bütün yazılanları okumaya çalışıyorum farklı platformlarda da ama Yayalar mahallesi ile ilgili bir söylem yok planlamada da yok. Ama kafaya takma er ya da geç gelir. Bende dört gözle Güllübağlar Mahallesi için bekliyorum. Süreci hızlandırmak için hatta sağdan soldan tanıdık tanımadık kişilerle bilgilendirme yaparak talep etmeleri için uğraşıyorum. Sende benim gibi yapıp süreci hızlandırabilirsin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türknet Gigafiber Pendik'te (8. sayfa)
-
-
Yer neresi kavakpınar mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çamçeşme Mah
Kavakpınar Mahallesinde yeni bir çalışma gören var mı?
Kavapınar mahallesinde ben behiç sokak ta oturuyorum bizim binaya kablo çekildi herhalde kavakpınar mah geneli kablolama bitmek üzere sanırım...
-
Tunç Sokakta oturuyorum kazı işlemi bile olmadı ki çevremde çoğu yerde durum aynı sadece bir bölümde devam ediyor galiba işlemler
Şu an halihazırda Superonline 1000MBPS kullanıyorum meraktan sordum :)
-
@TurkNetDestek 2023 yılına saatler kala gelin GigaFiber planlamaları hakkında güzel bir süpriz yapın. Özellikle İSTANBUL/Pendik Güllübağlar mahallesi için . Planlamada şuaralara da gelicek diye ufak bir fısıldayın .
-
-
Bizde daha Türk Telekom işlemleri bitiremediği için altyapı gözükmüyor maalesef, Türknet tarafından da herhangi bir çalışma da olmadı zaten sokağımda.
6-8 hafta ibaresi çıkıyor alt yapı sorgulatinca
Merhaba, gigaFiber kutulama yapıldıktan sonra aktivasyon aşamasına geçiliyor. Aktif olup olmadığını belirli aralıklar ilehttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama sayfamızdan sorgulama yaparak öğrenebilirsiniz -
-
@aligultekin34 Bu ne hız hocam vallahi 2023 hızlı giriş yapıyor turknet galiba. Hayırlı olsun bu arada. Darısı Güllübağlar mahallesinin başına.
-
100 Mbit çıkıyor neden orasını anlamadım ?
Darısı sizin başınıza 😀
Sinyal testi aşamaları büyük ihtimal test aşamasındadır. En kısa sürede adrese tanımlarlar. Siz Turknet form ve donanım formdaki arkadaşlara abonelik numarası üzerinden bir mesaj bırakın onlar en kısa sürede tanımlatırlar.
-
Bina içi fiber kutuyu sabitleyen kişi hattin aktif olduğunu, fakat 15 gün sonra sistemde gozukecegini söyledi. Dün ,6-8 hafta diyordu bugün 100 Mbit Gigafiber gözüküyor..
Beyler yeni taşındığımız yerde altyapı yoktu. Belediye binasına internet çekiliyordu ama bizim bina kapsamda değildi. El altından taşeron firmaya biraz para verince bizim binada internetle kavuştu.
Zamanla geliştirildi vs 50 mbps hız alıyorum.
Size tavsiyem binanız kapsama alanında değilse yani projede vs. el altından üç beş verin binaya çekerler.
https://forum.donanimhaber.com/internet-altyapisi-olmayan-eve-tasinma-internet-baglatma-eziyeti-vs--126543107
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X