|
Türknet Gigafiber Pendik'te (33. sayfa)
-
-
Pendik Fevzi Çakmak Mh. için çalışmalar ne durumda? var mı yeni bir gelişme?
-
Merhaba, bölge ya da süre bilgisi veremiyorum ama sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.
-
Fevzi çakmak +1 gelin kurtarın Superonline fiberden artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, sitemiz üzerinden iletilen her talep proje ekipleri tarafından değerlendirmeye alınmaktadır. -
pendik kaynarca mah nezaman gelecek fiber dahi yok
-
Merhaba, bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre proje ekiplerimiz değerlendirme yapmaktadır
Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır. -
Pendik Esenler mahallesi çalışmalara dahil mi? Önümüzdeki yıllarda GigaFiber gelecek bir bölge gibi durmuyor. Herhalde 5 yıla kavuşuruz :D
-
Merhaba, her bölge için ekiplerimiz talepleri toplamaktadır. Site üzerinden adresinizi iletebilirsiniz. -
Ben gördüm tavuskuşu sokak çalışma vardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@vjersin07 Hocam bu olduğum yere gelmesi 10 yıl bile sürebilir :D Keyiflerine kalmış bir bölge diyebilirim. Taş çatlasa bir ben belki bir iki kişi daha vardır bana en yakın 5 sokakta.
-
Çalışmalar mahalle genelinde yapılıyor, aynı mahallede iseniz sırası ile çalışma tamamlanacaktır. -
Merhaba, bölgenizde farklı bir nedenden dolayı çalışma durdurulmuş olabilir. Yasal izinler alınmadığı zaman bu şekilde aksamalar yaşanabiliyor ancak mahalle genlinde yapılan çalışmalar genellikle bir müddet sonra tamamlanmaktadır. -
-
velibaba mahallesine de bekliyoruz. Etrafı Superonline fiber almış at koşturuyor. Sizi görmek isteriz artık Turknet. elimden geldikçe yayıyorum insanlara amaaaa işte.
-
Velibaba mahallesinin aşağılarına doğru indiler mi? Artık kurtulayım şu TürkNet aboneliğinden, GigaFiber için 5-6 yıl beklemektense Superonline kullanırım daha iyi.
-
Bende bekliyorum bakalım tam velibaba sınırındayım, iki sokak yanım Fevzi Çakmak, 2 sokak üstüm Dumlupınar benim mahalle Velibaba 😄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
:D beklemekten ciğerim soldu vallahi. Artık kullanmak istiyorum yüksek hızları. Etrafımdaki herkese form doldurtturuyorum ama bir türlü gelmedi mahalleme...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X