Şimdi Ara

Türknet Gigafiber Pendik'te (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
886
Cevap
17
Favori
35.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, sizin adresiniz için Eylül-Ekim aylarında aktivasyonun tamamlanmasını öngördüklerini ilettiler.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Pendik Fevzi Çakmak Mh. için çalışmalar ne durumda? var mı yeni bir gelişme?

• MyStyL M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölge ya da süre bilgisi veremiyorum ama
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.

Fevzi çakmak +1 gelin kurtarın Superonline fiberden artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f@ithline kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sitemiz üzerinden iletilen her talep proje ekipleri tarafından değerlendirmeye alınmaktadır.
  • pendik kaynarca mah nezaman gelecek fiber dahi yok

• barisx3 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre proje ekiplerimiz değerlendirme yapmaktadır
    Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
  • Pendik Esenler mahallesi çalışmalara dahil mi? Önümüzdeki yıllarda GigaFiber gelecek bir bölge gibi durmuyor. Herhalde 5 yıla kavuşuruz :D

• kaani01 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, her bölge için ekiplerimiz talepleri toplamaktadır. Site üzerinden adresinizi iletebilirsiniz.
    Ben gördüm tavuskuşu sokak çalışma vardı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @vjersin07 Hocam bu olduğum yere gelmesi 10 yıl bile sürebilir :D Keyiflerine kalmış bir bölge diyebilirim. Taş çatlasa bir ben belki bir iki kişi daha vardır bana en yakın 5 sokakta.

Çalışmalar mahalle genelinde yapılıyor, aynı mahallede iseniz sırası ile çalışma tamamlanacaktır.
  • vjersin07 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgenizde farklı bir nedenden dolayı çalışma durdurulmuş olabilir. Yasal izinler alınmadığı zaman bu şekilde aksamalar yaşanabiliyor ancak mahalle genlinde yapılan çalışmalar genellikle bir müddet sonra tamamlanmaktadır.
  • Kavakpınar Mahallesi için Türknetten gelen bilgiler o kadar havada kalıyor ki muhtar da gelen bilgiye +10 gün koyuyor :D en azından belediye onaylamış 1-2 aya kavuşuruz fibere umarım.

Türknet Gigafiber Pendik'te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkaykck -- 10 Ağustos 2023; 16:17:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

velibaba mahallesine de bekliyoruz. Etrafı Superonline fiber almış at koşturuyor. Sizi görmek isteriz artık Turknet. elimden geldikçe yayıyorum insanlara amaaaa işte.

• NOCHIMERA kullanıcısına yanıt

Velibaba mahallesinin aşağılarına doğru indiler mi? Artık kurtulayım şu TürkNet aboneliğinden, GigaFiber için 5-6 yıl beklemektense Superonline kullanırım daha iyi.

Bende bekliyorum bakalım tam velibaba sınırındayım, iki sokak yanım Fevzi Çakmak, 2 sokak üstüm Dumlupınar benim mahalle Velibaba 😄

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • :D beklemekten ciğerim soldu vallahi. Artık kullanmak istiyorum yüksek hızları. Etrafımdaki herkese form doldurtturuyorum ama bir türlü gelmedi mahalleme...

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.