< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Giacchino -- 15 Eylül 2021; 1:18:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (35. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba, talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, evet Atapark Mahallesi planlar içerisinde yer alıyor. -
Alacaatlı Mahallesinde herhangi bir proje bulunuyor mu? @TurkNetDestek
-
Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Çankaya harbiye mahallesi planlama dahilinde mi?
Dört gözle bekliyoruz.
@TurkNetDestek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keçiören Aşağıeğlence Mah. mimarlar sok. 4/A
Keçiören Sancaktepe mah. 1643 sokak 5/18
Keçiören Yozgat bulvarı Porsuk cad 71/3
Bu adresler içerisinde türknet gigafiber çalışması varmı acaba ?
ilk attığım adresde binaya türknet bir kablo çekmiş ama ne kablosu olduğuna dair bir fikrim yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayussi -- 16 Eylül 2021; 17:8:20 > -
Türknet kablo çektiyse gigafiberdir başka bir altyapı olamaz birde kabloyu nasıl çektiler acaba kazımı yaptılar?
-
valla hocam yakınımda ara sokağın binasına türknet elemanları binanın etrafına çekiyorlardı bizede aynı ince bi kablo çekmişler
-
bu evde aldığım hız bile mükemmel yaklaşık 6 7 aydır türknetliyim hiç kesilme olmadı allaha şkür
@Mustafa Dmrl valla kablo çekilen yer bizim ofis eve gelirse şöyle bi 600 e 600 alsak üff yemede yanında yat ya
ofise gelen kabloda bu
-
Bende çok memnunum uzun süredir kullanıcısı olarak yayla mahallesi için bekliyoruz bizde gigafiberi :)
birde mümkünse kabloyu takip etme şansınız var mı nereden gelmiş türk telekom veya superonline borularından mı çekmişler merak ettim.
-
Hayırlı olsun şimdiden :) Kazı yapıp boru döşediler mi hocam ?
-
valla ofisin olduğu sokak caddeye çok yakın ve ayrıyetten aşırı işlek bir sokak olunca kazı olabilceğini zannetmiyorum ayrıyetten baktığımda binalar arasında dolanıyor kablo üstten geçiş olmuş belliki dedikleri gibi varmış kazıya uygun olmayan yada işlek bir cadde sokak mahalle içerisinde olanları üstten işlem sağlıyorlar belliki @Mustafa Dmrl
-
Binadan binaya havadan mı çekmişler yani keçiörende bu şekilde çekebileceklerini hiç düşünmemiştim.
-
Merhaba, Aşağıeğlence Mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer alıyor ama diğer adresler planlama içerisinde yer almıyor. -
Keyifli kullanımlar dilerim. -
Hocam fotoğraftaki Türknet Gigafiber kablosu yani değil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, adresi bilmediğim için TurkNet' e ait ya da değil diyemiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X