Şimdi Ara

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.968
Cevap
27
Favori
112.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eryaman'da apartmanımda 2 hafta önce altyapı aktif olmuş. Bana özel olmayan bir reklam SMS'i yüzünden altyapı mı geldi kontrol edeyim derken fark ettim. Dün başvuru yapmıştım, bugün arkadaşlar gelip kurulum yaptılar. İki günde sıfırdan Gigafiber kullanıcısı olmuş oldum. Bakalım uzun kullanımda sıkıntı görecek miyiz.

• Çankaya'da bazı oyak siteleri

mamak'taki toki konutlarında mevcut, yanda askeri alan olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 19 Kasım 2024; 17:3:28 >
  • metromall yanı devlet mah. referans ankara sitesinde aktif gigafiber var

• Ankara Etimesgut Yeşilova Mah. Mevaşehir Sitesi kablolar çekiliyor.

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!]
  • Ankara Etimesgut Yeşilova Mah. 4048.Cadde Mevaşehir Turknet Gigafiber hayırlı olsun. Calismalar basladi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alacaatlı da oturuyorum şöyle bir sms geldi MH yi aradım net birşey söyleyemeyiz dediler, İncek/Alacaatlı bölgesinde benzer msj alan var mı? Diğer altyapı gelen bölgelerde bu msjı aldıktan ne kadar sonra altyapı kullanıma hazır oluyor?

"TurkNet GigaFiber Senin Apartmana Ge-li-yooor! Son birkaç dokunuşumuz kaldı, kısa süre içerisinde 1.000 Mbps'ye kadar hızlı TurkNet GigaFiber seninle! ..."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ibanez@Forum I kullanıcısına yanıt

çevrende herhangi turknete ait fiber kablosu varmı? üstteki fotoğraf gibi yada benzeri? eğer varsa mesaj yalan değil

• Batuhan445 B kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum dikkat edeyim var mı diye, teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ibanez@Forum I kullanıcısına yanıt

sorgulama yaptığınızda da şu tarz bir mesaj çıkıyor mu ?

• 8 Ocak da paylaştığım üzere bina içlerine çekilip kabin montajı yapılmış bakalım ilk bağlantı ne zaman yapılacak :))

Sorgulama sonucu:

• mustpre M kullanıcısına yanıt
    Acaba Pursaklar tarafına ne zamana gelirler. Plazaların olduğu bölgeye şimdiye kadar gelmemeleri bile şaşırtıcı.

• Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!]

4-5 hafta içerisinde işlemler tamamlandı talep oluşturuldu hayırlı olsun. Ankara Etimesgut Yeşilova Mahallesi, ancak mahallenin diğer tarafına giderler mi direkt bilmiyorum.

• mustpre M kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun bende etimesgut etiler mah oturuyorum bende uzun sure once talep birakmistim

• demirlibahçe plevne caddesine bugun telekom fiber kablo döşedi yakında aktif edeceklerini söylediler, turk net telekom altyapısını mı kullanıyor turknette gelir mi?

• abidinpaşa tarafına gelseler bir de. superonline döşedi 2,5 ay önce. onlardan da ses soluk yok. madem yol kazılıyor tek seferde hepsi getirsin kabloları ne olacak sanki

• Ankara / Keçiören / Kalaba mahallesi için gigafiber çalışması bekliyoruz.

• Ankara Balgat Cubes'e ve yakınında ki 2km çapındaki tüm evlere

Ankara Çankaya Yaşamkent tarafındaki 3 siteye

Ankara Çankaya Sıhhıye'de yer alan 4 mahalleye

Fiber çekimini ve kabin işlemlerini yapıyorlar. Kazı izni ve diğer şeylerden kaçmak için rahat yerleri tercih ediyorlar.(mevcut menhollerden geçiyorlar veya bildiğin yol kenarından topraktan çekiyorlar) Bu sebeple Ankara'nın diğer yerlerinde turkneti göremeyiz. Özellikle yoğun semtlere gelecek halleri yok onu anladık artık.

• mertcangokgoz kullanıcısına yanıt

"Ankara Çankaya Yaşamkent tarafındaki 3 siteye"

Hocam hangi siteler bunlar?

• KovenanT kullanıcısına yanıt

"west park ve çevresi" sonrasında Türk konutun tamamı, büyük olasılık oradan direk incek tarafına geçerler zaten bilkent ve hacettepe'ye komple metro ethernet çekili en yakın fiber nodedan çevreye full dağıtıyorlar.

• mertcangokgoz kullanıcısına yanıt

sıhhiye'de hangi mahalleler biliyormusunuz?

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.