Şimdi Ara

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.944
Cevap
27
Favori
109.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara Çubuk Esenboğa merkez mahallesinde bulunduğum caddede altyapı bile yok gelip sokağı kazıp kablo döşeyecekler galiba aylardır beklemedeyim bu sene gelecek diyorlar ama ne zaman :)) vdsl bile razıyım fiber gelmesede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlfaAdam79 -- 7 Mayıs 2024; 18:38:27 >
  • suan ankarada nerelerde gigafiber vardir bilen varmi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ankaramda gene sinekler uçuşuyor. keçiörenden çıkamamaya devam

• binaya telekom fiber kablo çekti. türknete mail attım. bu şekilde olanlarda daha kolay sistem kuramıyor mu? türknetin ankara'da gerçekten geliştirme yapıyor mu?

• rambetiko R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor. Hizmetimizi yaygınlaştırmak adına da tüm hızımızla çalışmaya devam ediyoruz. Adresinize geldiğimizde mutlaka bilginiz olacaktır.
  • Azhriell A kullanıcısına yanıt

Hocam; Keçiörende de birkaç mahallenin,birkaç sokağında gigafiber aktiftir taş çatlasın.Öyle Keçiörenin her yeri gigafiber olmadı.

• Ona buna gizli sponsor olup para dağıtacaklarına işlerine odaklanıp parayı altyapıya harcasalar birşeyler olacak da....

• Türknet şaşırttı, Mamak Diriliş mh. de oturuyorum binama çekmişler altyapıyı 1 aya falan aktifleşir herhalde.

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!]

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!]

• Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

haydaa. o kadar da eleştiriyordum :D çağlayan mahallesine de bekleriz.

• hayırlı olsun hocam :D darısı bize artık 3 senedir Ankara Keçiören Çiçekli Mahallesi için talepte bulunuyorum. @TurkNetDestek

• weritaserumok kullanıcısına yanıt
    Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor. Çalışmalarımız devam ediyor. Adresinize geldiğimizde mutlaka bilginiz olacaktır 🙏
  • Aynı sokakta karşı karşıya bakan 7 metre aralıklı binaya bir türlü altyapı gelemedi 1 yıldır

• Halorandal H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konu linki ile beraber adresinizi PM üzerinden yazabilir misiniz?
  • Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

Etlik ve Aşağıeğlence harici ilk defa başka yerde gigafiber gördüm.

• Satürnlü06 S kullanıcısına yanıt
    Bir kaç binaya götürüp bırakırlar, devamı gelmez. Aşağı eğlencede de öyle yaptılar

• 1 aydır hareket yok gibi. göstermelik 2 mahalleye girip bıraktınız mı gene :)

• ankarada hangi ilçelerde gigafiber var

• phasan P kullanıcısına yanıt
    Keçiören çok küçük bir kısımda mevcut

• M540 kullanıcısına yanıt
    Yanlis bilmiyorsam 1 yil gecti yatirim durali suan tek yatirim hizli ilerleyen istanbul malesef

• SelsPee kullanıcısına yanıt
    Suan yatirim durdu diye bekliyorum turknet icin ankarada tt ve superonline en yaygini ankara icin sonra turksat geliyorgeliyor etimesgutta oturuyorum bizim mahallede sadece tt fiber var 1000 mbps alt yapi oda malesef fiyatlari pahali hangi iss olursa olsun 100 mbps ustu uyguna veren yok hizmet tt aldiklari icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 31 Ağustos 2024; 16:9:23 >
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.