< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (94. sayfa)
-
-
Merhaba, GigaFiber hizmetimiz için planlı bölgeler paylaşılmamaktadır. adresimizden talepte bulunabilirsiniz. Proje ekiplerimiz her talebi değerlendirmektedir. Bölgenin altyapı uygunluğu ve gelen talep yoğunluğuna göre, adresler projeye dahil edilmektedir.turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
-
emekten haber var mı ?
-
Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bilgi veremiyoruz. Adresinizde çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız. -
Uzun süredir fiziksel çalışma yapılmıyor galiba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bugün bana da geldi bu mail burada da(keçiören yayla) herhangi bir çalışma yok sizin konum neresi?
-
Merhaba, konu linki ile birlikte aboneliğiniz varsa müşteri numaranızı yoksa açık adresinizi PM üzerinden gönderir misiniz? -
Merhaba, siz de konu linki ile birlikte bilgilerinizi PM üzerinden gönderir misiniz? -
Yanlışlıkla göndermişlerdir, türknet adımını atmaz artık bizim oralara Ovacık tarafına felan erken gitseler çok abone toplamışlardi, belki o sayede bizde kullanırdık ama geçti artık bence
Merhaba, Ankara Pursaklar merkez mahallesi Mahmutbey sokağa gelecekmi uzun süredir bekliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pursaklar mi... Yok önce sincan,yenikent ve diğer aya?a bagli mahalleler sonra akyurt,çinçin yenidogan ve Altındağ sonra cubuk en son cankaya,mamak nata vega tarafları ve Yenimahalle diyollar
Merhaba, bölge bilgisi veremiyorum ama üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz.
-
Evet ovacıkta binalar daha inşaat halindeyken sol ve tt gitti topladı oraları türknet geç kaldı bizde mecburen sol kullanıyoruz bari tt fiber getirseydi oda yok
-
Pardon kuzenim yazmış
mamak abidinpaşa mahallesinde telekom binalara fiber hat çekti. bende şu an tt 1000 mbps var. türknet neden 1000 hızını vermiyor bulunduğum binada? bana 1000/1000 hız lazım ancak telekom sağolsun 50 mb upload sunuyor
-
-
güle güle kullanın. ben de tuzluçayır çağlayan mahallesinde ikamet ediyorum, ne turknet gigafiberden ses var ne de tt fiberden. üstelik apartmanın karşısında fiber dolabı var şaka gibi :) vdslde sürünmeye devam ediyoruz.
-
Yeni yerleşim yerlerine direk fiberin gitmesi çok iyi birşey :D ben Telekom Keçiören bölge müdürlüğüyle komşuyum 12 senedir fiber gelmesi için mücadele veriyorum.Sadece Superonline geldi... Türknetin gigafiber getireceğini iddia ettiği Aşağıeğlence etlik muhitinede 2-3 km mesafedeyiz 2021'den beri talep ediyoruz ama sonuç yok :D Kablonet zaten buraya uğramıyor sokağım sistemlerinde bile çıkmıyor :D Ne zaman düzelir internet konusunda bu ülke acaba :D Siz şanslı azınlıklardan birisiniz hayırlı uğurlu olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X