Şimdi Ara

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.944
Cevap
27
Favori
109.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben mamak diriliş mh. de oturuyorum bulunduğum yer toplu konut alanı yaklaşık 8-10 bin daire bulunuyor belki bu sebeple turknet için cazip gelmiştir. Dikkatimi çeken nokta şu oldu türknet bulunduğum caddeye sıfırdan bir omurga tarzı hat çekmedi gördüğüm kadarıyla. Sanırım hizmeti tt veya sol altyapısı üzerinden veriyor olabilirler. Normalde altyapı çekilirken cadde boyu hat şeklinde kazılırdı çünkü öyle bir çalışma görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaşırmadım. istanbuldaki altyapıyı fonlamak için istanbul dışı şehirlerde 1 2 mahalleye fiber döşeyip, istanbulu baştan aşağıya fiberle kaplıyorlar. bari deprem planına uygun yapın da yatırımlarınız boşa gitmesin.

• Eryaman Göksu mahallesinde çalışma yapıyorlar

• kilic295 kullanıcısına yanıt

bitmiş çalışma siteye ilan koymuşlar

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!]
  • BLUE MAnN B kullanıcısına yanıt

Şehit Osman avcı mahallesinde de çalışma yapıyorlar

• sirnova S kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun bakalım sizde fiyat ne çıkacak bazı yerlere daha uygun veriliyormuş fiyat olarak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sağ olun hocam darısı sizlerin başına bayadır istiyordum SOL aboneliğim 48 gün sonra bitiyor 100mpbs deselerde sıklıkla hız düşüşü ve oyunlarda ping problemi yaşıyordum gerçek 1000mpbs iyi gelecek valla. Web sitesinde henüz gözükmüyor ancak evin etrafını kazmışlar site yönetimi 399'dan kampanya yapacaklarını söylediler hemen bir port kapmak için bedel ne olursa olsun abonelik başlatacağım. Yıllarca port boşalmasını bekleyen tanıdıklarım var maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirnova -- 9 Eylül 2024; 0:23:0 >
    Fiber de port durumu söz konusu değil her daireye bağlantı geliyor mesela bende hem speronline hem de turktelekom için fiber hat var

• Arkadaşlar selamlar, etlik'te oturuyorum geçen sene bir ay boyunca sancılı süren gigafiber maceram gigafibere geçtiğim ay içerisinde iptal etmemle son bulmuştu (günde bir iki saate yakın kesintiler oluyordu ayrıca bağlayan arkadaş evimdeki so fiber kablosunu kesip turknet'in kutusuna bağlamıştı).

Etlik'te özellikle Adnan Yüksel caddesi civarında kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mı son zamanlarda kesilmeler oluyor mu ona göre tekrar bu yıl geçiş yapmayı düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • normal interneti versinler de sonra gigafiber. koca ankarada sabahtan beri turknette internet yok, yazıklar olsun

• mitya karamazov kullanıcısına yanıt

Hala o düzende mi hocam Turknet, demek gelecek yılda SO'dan devam edeceğiz gibi.

• Hocam özel mesajdan bir konu ile alakalı yazdım yardımcı olabilir misiniz acaba?

• N3F3S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, dönüş yaptık.
  • @TurkNetDestek sürekli yazıyorum ama bi türlü düzgün cevap alamıyorum.mahallemde gigafiber var sokağımda yok çalışmalar 1 yıldır durmuş ne olacak bu iş?

• Benim binama gigafiber geldi. Geçmek ister misin diye mesaj attılar onayladım. 1 hafta önce yaptığım 12 ay sabit ödeme başvurumu bozdular. Para benden alındı ama “dönüşüm sürecinde” olduğum için yararlanamıyorum görünüyor. Yeni fatura kesildi ve bunun yanlış olduğunu anlayamıyorlar. Geçiş sürecini iptal edin diyorum onu da yapamadılar. Resmen parama çöktüler.

Bugün itibariyle gigafiber'e geçtim kurtuldum çok şükür, 350 TL'ye 1 gbit hızında 12 ay sabit fiyatlı internet çok ama çok iyi oldu doğrusu...

350 TL 12 ay mı nasıl oldu o hocam :D

• seqbuh S kullanıcısına yanıt
    Bankadan harcama itirazı yapın. Parayı alırsınız 1-3 ay içinde.

• Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

Hocam bizim siteye özel indirim varmış o şekilde oldu.

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.