Göksu tarafına gelmiş olmaları iyi olmuş. Akıllanmışlar koca siteler var aşağı doğru inerler inş. |
Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (97. sayfa)
-
-
suan ankarada nerelerde var turknet alt yapi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba Bursa Arabayatağı mah. için plan-proje var mıdır acaba?
-
Ankara etimesgut eryaman mah tarafi gigafiber gelmis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 25 Ekim 2024; 21:54:22 >
Hangi sokaklara acaba hangi etaplara bilgi verebilirsiniz mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tam nereler oldugunu bilmiyorum adres sorgusundan gormutum ama genelde sitelerin yogun oldugu bolgeler olabilir
Ankara Yenimahalle Batıkent İnönü Mah. Alt yapı talebim mevcut.
-
hangi sokak hocam?
-
Ankara'da neden az olduğuna dair ayrıntılı açıklama. Bazı terimleri ben bile ilk kez duydum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 30 Ekim 2024; 23:50:58 > -
Harbiden he dilek caminin ordayım gele gele sol geldi tv+ li paketi sokup gitti
Ekim başında müşteri hizmetlerindeki hanımefendi ile görüştüğümde 5 hafta içinde apartmanımda altyapı çalışmaları başlayacak demişti. Çalışmaların ne aşamada olduğunu öğrenebilir miyim @TurkNetDestek
-
hangi mahalle?
-
Demetgül Mahallesi
-
412. sokak olduğunu gördüm birtek. Demekki yayılıyor mahalleye artık
-
mahallenin genelinde altyapı mevcut
-
Altyapı sorgulamada Alacaatlı Mahallesinin bazı bölgelerine Gigafiber gelmiş olarak görünüyor.
-
Buldum, Turknet Çankaya'ya da girdi
-
3 senedir 30 metre yere kablo çekemediniz (bunu içinde sayısız talep oluşturdum ve onlarca kişiyle görüştüm ama sonuç nafile) ama uçan kuşa reklam verdiniz, dağ başında yaşayan influencerların evine 20 günde santral çektiniz, inanılmaz bir mantık tebrik ediyorum saha planlamalarını yapan kimse. Neyse aboneliğimi iptal ettim aynı paraya sansüronline kullanmak zorundayım, bunun içinde ayrıca teşekkürler Türknet. Keyfiniz gelip altyapı getirmeye karar verdiğiniz güne kadar görüşmek üzere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halorandal -- 13 Kasım 2024; 20:54:31 > -
boş muhabbet her sene bakarım su türknetin gıba fıbere geçmek için , boş balon ankarada
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X