Şimdi Ara

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.950
Cevap
28
Favori
110.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Göksu tarafına gelmiş olmaları iyi olmuş. Akıllanmışlar koca siteler var aşağı doğru inerler inş.

• suan ankarada nerelerde var turknet alt yapi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

merhaba Bursa Arabayatağı mah. için plan-proje var mıdır acaba?

• Ankara etimesgut eryaman mah tarafi gigafiber gelmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 25 Ekim 2024; 21:54:22 >
  • phasan P kullanıcısına yanıt
    Hangi sokaklara acaba hangi etaplara bilgi verebilirsiniz mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mustpre M kullanıcısına yanıt
    tam nereler oldugunu bilmiyorum adres sorgusundan gormutum ama genelde sitelerin yogun oldugu bolgeler olabilir

• Ankara Yenimahalle Batıkent İnönü Mah. Alt yapı talebim mevcut.

• Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

hangi sokak hocam?

• Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!]

Ankara'da neden az olduğuna dair ayrıntılı açıklama. Bazı terimleri ben bile ilk kez duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 30 Ekim 2024; 23:50:58 >
  • Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Harbiden he dilek caminin ordayım gele gele sol geldi tv+ li paketi sokup gitti

• Ekim başında müşteri hizmetlerindeki hanımefendi ile görüştüğümde 5 hafta içinde apartmanımda altyapı çalışmaları başlayacak demişti. Çalışmaların ne aşamada olduğunu öğrenebilir miyim @TurkNetDestek

• Halorandal H kullanıcısına yanıt

hangi mahalle?

• Batuhan445 B kullanıcısına yanıt

Demetgül Mahallesi

• Halorandal H kullanıcısına yanıt

412. sokak olduğunu gördüm birtek. Demekki yayılıyor mahalleye artık

• Batuhan445 B kullanıcısına yanıt

mahallenin genelinde altyapı mevcut

• Altyapı sorgulamada Alacaatlı Mahallesinin bazı bölgelerine Gigafiber gelmiş olarak görünüyor.

• sariduru kullanıcısına yanıt
    Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!]

Buldum, Turknet Çankaya'ya da girdi

• 3 senedir 30 metre yere kablo çekemediniz Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (bunu içinde sayısız talep oluşturdum ve onlarca kişiyle görüştüm ama sonuç nafile) ama uçan kuşa reklam verdiniz, dağ başında yaşayan influencerların evine 20 günde santral çektiniz, inanılmaz bir mantık tebrik ediyorum saha planlamalarını yapan kimse. Neyse aboneliğimi iptal ettim aynı paraya sansüronline kullanmak zorundayım, bunun içinde ayrıca teşekkürler Türknet. Keyfiniz gelip altyapı getirmeye karar verdiğiniz güne kadar görüşmek üzere. Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halorandal -- 13 Kasım 2024; 20:54:31 >
  • boş muhabbet her sene bakarım su türknetin gıba fıbere geçmek için , boş balon ankarada

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.