< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (33. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
https://turk.net/gigafiber adresi hala güncellenmemiş sadece İstanbul ve İzmir diyor, hala Ankara yok. Site yöneticisiyim kısmında da özellikle sadece İstanbul ve İzmir diye belirtiyor, güncelleme bekliyoruz.
-
Zeki Müren'de Keçiören Çiçekli Mahallesine gigafiber geldiğini görecek mi? @TurkNetDestek
-
Merhaba, kontrol edebilmem için ilçe ve mahalle bilgisini iletebilir misiniz? -
Merhaba, adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Ankara Keçiören Ayvalı Mahallesine Gigafiberiniz gelecek miydi?
-
Evet gelecek hocam söylediklerine göre..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, ilettiğiniz mahalle proje bölgelerimiz içerisindedir. Proje ekiplerimiz çalışmalarını tamamladığında gigafiber hizmeti vereceğiz. -
Hocam Ankara Keçiören Emrah mahallesi GIGAFIBER? :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ankara da kazı çalışmaları başladı mı başlayacak mı?
-
Merhaba, ilettiğiniz mahalle 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ama talebinizi not aldım. Proje ekibi ile paylaşacağım. -
Gigafiber altyapı işlemleri proje ekiplerimiz tarafından yönetildiği için işlemler hakkında bilgim bulunmuyor. -
Pm attım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, adresinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: SIE Santa Monica
Evet gelecek hocam söylediklerine göre..https://store.donanimhaber.com/70/b1/e5/70b1e5e6d23029764d29bc61ee531af9.png Hocam konu sahibi siz olduğunuz için bunu ilk paylaşımınıza ekleseniz iyi olur aslında.Çünkü konuya giren arkadaşlar ilk sayfaya ve son sayfaya bakıyorlar hepsini okuduklarını düşünmüyorum.
-
Keçiören - 19 Mayıs Mahallesi
Keçiören - İncirli Mahallesi
Keçiören - Çiçekli Mahallesi
-
Ankara-Etimesgut (Eryaman Mah) proje kapsamına alıncak mı? @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailozcn -- 11 Eylül 2021; 14:9:49 > -
Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ama talebinizi not aldım. Proje ekibi ile paylaşacağım. -
Merhaba, sizin talebinizi daha önce proje ekibimiz ile paylaştım. -
İstanbulu bitirdiler sanki Ankaraya gidiyorlar. İstanbulun en elit semtlerinden Bagdat Caddesinde bile gigafiber yok halâ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X