Merhabalar @TurkNetDestek. İstanbul/Tarabya Şenevler Caddesi bölgesinde gigafiber çalışmaları bulunuyor mu? İyi haberlerinizi bekliyorum en yakın zamanda. |
Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (32. sayfa)
-
-
Keçiören Çiçekli Mahallesi Yamaçlı Sokak umutsuz bekleyişimiz devam ediyor... Gigafiber istiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weritaserumok -- 2 Eylül 2021; 9:56:42 > -
Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ama talebinizi not aldım. Proje ekibi ile paylaşacağım. -
Merhaba, talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Keçiören atapark mahallesin de çalışmalar başlamadı bu sene hizmet alamayacağız gibi görünüyor @TurkNetDestek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, planlar içerisinde ama tam olarak süre bilgisi veremiyorum. -
Ankara/Keçiören Osmangazi mahallesi/Aşıkpaşa caddesi ve fesleğen sokağına ne zaman gelir?
-
Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ama talebinizi not aldım. Proje ekibi ile paylaşacağım. -
Keçiören - 19 Mayıs Mahallesi
Keçiören - İncirli Mahallesi
Keçiören - Çiçekli Mahallesi
-
Merhaba, daha önce talebinizi proje ekibimiz ile paylaşmıştım. -
Merhaba.
Ankara / Çankaya / Keklikpınarı Mahallesi'nde de gigafiberi bekliyoruz. Bizi de listenize ekler misiniz?
-
Merhaba Üsküdar Mehmet Akif Ersoy mahallesinde büyük bir sitede (350 daire) ikamet ediyoruz. Turktelekom, superonline ve kablonet fiber altyapıları hazır ve kullanılıyor. Acaba gigafiber ile tanışacak mıyız? Planlama hakkında bilgi verebilir misiniz?
-
Merhaba, talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: mhk198555https://turk.net/gigafiber# hocam Ankara için talep açıldığında site yöneticinizle görüşüp URL üzerinden gerekli yerleri doldurup iletişime geçmeniz lazım.
@yildirimtrk İstanbul için talep açık alıntıladığım mesajı okuyunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhk198555 -- 7 Eylül 2021; 10:54:29 >
-
Bilgilendirme için teşekkürler. Keşke bu tür detayları site üzerinden takip edebilsek. Bugün temsilci ile de konuştum. Ucu açık cevaplar veriliyor. Yatırım yapılırsa sizi haberdar ederiz. Özetle teknoloji firmasının teknolojik altyapıya yer vermeyip işi "miş" gibi yapıyor olması üzücü. Bu da bir tüketici eleştirisi olsun lütfen. Cevap paylaşanlara tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.
-
Merhaba, ben talebinizi proje ekibimiz ile paylaştım ama dilerseniz sizde üzerinden formu doldurabilirsiniz.
-
GÜNCELLEME: Türknet Gigafiber sorgulama sayfasında Etlik Mahallesi'ndeki tüm sokaklar ve caddeler için değişiklik yapılmış! "ÇOK YAKINDA GIGAFIBER SİZLERLE BULUŞACAK!" yazısı var!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayvalı ve esertepe içinde güncelleme var ama diğer 4 mahalle için henüz yok yayla mahallesi için sabırsızlıkla bekliyorum
-
İsteğiniz gerçek oluyor hocam :) Adınıza sevindim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X