Şimdi Ara

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.950
Cevap
28
Favori
110.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://turk.net/gigafiber# hocam Ankara için talep açıldığında site yöneticinizle görüşüp URL üzerinden gerekli yerleri doldurup iletişime geçmeniz lazım.

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!]

https://turk.net/gigafiber#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhk198555 -- 23 Ağustos 2021; 15:54:28 >

• Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber proje bölgelerimizde kendi kablolarımızı kullanıyoruz. Farklı operatöre ya da belediyeye ait fiber altyapı üzerinden hizmet vermiyoruz.
  • Monstertr3016 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. Ayrıca site yöneticiniz
    turknet
    Fiber İnternet - GigaFiber İle 50 Kat Hızlı İnternet — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber
    sayfamızdan gigafiber altyapı talebinde bulunabilir. Proje ekiplerimiz talebi değerlendirecektir. Uygun olması durumunda iletişime geçecektir.

• 2021'de alamayız ama 2022'de mutlaka Keçiören-Çiçekli Mahallesine Gigafiber bekliyoruz. @TurkNetDestek

• Merhaba, ilettiğiniz mahalleyi notlarıma ekledim. Proje ekiplerimiz ile paylaşacağım. İlginiz için teşekkür ederim.
  • teşekkürler site sakini olan seyi cikarttrip vericem degilmi site yoneticisine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Hocam kablodan ziyade herhangi bir firmanın veya belediyenin menhol veya kablo kanallarını kullanıyor musunuz/kullanacak mısınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Monstertr3016

teşekkürler site sakini olan seyi cikarttrip vericem degilmi site yoneticisine

"Site sakiniyim" kısmında yer alan "Komşularınızada anlatın" başlığındaki Türknet broşürünü indirip-çoğaltarak sitenin bir çok yerine yapıştırabilir komşularınızında bilgilenmesini sağlayabilirsiniz.

Yine "Site sakiniyim" kısmında ki dilekçeyi indirdikten sonra doldurup yöneticinize verebilirsiniz ne kadar çok dilekçe o kadar çok talep anlamına gelir.

Son olarak yukardaki maddeleri uyguladıktan sonra artık site sakinleri gigafiber gelmesini istiyorsa site yöneticiniz "Site Yöneticisiyim" kısmındanki gerekli yerleri doldurduğunda vermiş olduğunuz bilgiler Türknetin ilgili birimine gidiyor onlarda değerlendirip duruma göre dönüş yapıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhk198555 -- 24 Ağustos 2021; 10:58:1 >

• xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, belediyeye ait kanalları kullanmıyoruz. Bağımsız olarak kendi altyapımızı kurarak hizmet veriyoruz.
  • Merhaba,

Çankaya - Emek Mahallesine bu yıl içerisinde gelecek mi? @TurkNet Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brknylmaaz -- 25 Ağustos 2021; 4:35:50 >
  • Keçiören İncirli Mahallesi

Keçiören 19 Mayıs Mahallesi

Keçiören Çiçekli Mahallesi

@TurkNetDestek

• brknylmaaz B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz mahalle 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ama talebinizi not aldım. Proje ekibi ile paylaşacağım.
  • ksquarte kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz mahallelerde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresleri notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Merhaba @TurkNetDestek yayla mahallesi için bir gelişme var mı ?

• xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 2021 yılı planları içerisinde ama tam süre bilgisi veremiyorum.
  • Toplamda 4 ay kaldı ve halen çalışma başlayan bir mahalle yok. Nasıl 2021 de hizmet vereceksiniz çok merak ediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @TurkNetDestek selamlar. Keçiören/Osmangazi tarafında herhangi bir iyileştirme planlaması var mı? Fiber olur, gigafiber olur. Merakla bekliyoruz Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] 

• TheLegendy kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz mahalle 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ama talebinizi not aldım. Proje ekibi ile paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Yıllardır aynı buradaki altyapı. En ufak bir gelişme yok. Bu arada sormak istediğim bir konu var. Sokağa muhtemelen yıl sonunda fiber getirecek Telekom. Ben şuan Türknet YAPA kullanıcısıyım. Bana bir faydası olur mu bu çalışmanın?

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.