Merhaba @TurkNetDestek, yayla mahallesi için bir gelişme var mı acaba ? Çalışmalar ne zaman başlayacak sabırsızlıkla bekliyoruz |
Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (29. sayfa)
-
-
Merhaba, henüz bir gelişme olmadı. -
@TurkNetDestek Ankarada daha merkezi ilcelerin cogunda altyapinizi getirmediniz ama bi umut eger Akyurt ilcesinde altyapi calismalarina baslarsaniz bana haber vermeniz halinde gonullu olarak calisirim :) ama bizim eve de getirmeniz sartiyla :D
-
Merhaba, mahalle bilginizi de gönderir misiniz? Talebinizi proje ekibimiz ile paylaşırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, mahalle bilginizi de gönderir misiniz? Talebinizi proje ekibimiz ile paylaşırım.hic umudum yok da Timurhan mh.
-
Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
@TurkNetDestek internet altyapımı sorguladığımda saat 20:00 a kadar altyapım 100 mbps görünüyor ama 20:00 dan sonra 16 mbps gözüküyor sorunumun sebebini öğrenebilir miyim?
MAMAK bölgesinde yeni bayındır mahallesinde oturuyorum buraya gigafiber altyapısı ne zaman gelir öğrenebilir miyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klone5 -- 7 Ağustos 2021; 16:45:36 > -
Merhaba, adreste boş VDSL portu olmadığı zaman ADSL paket bilgisi gelir. Gigafiber için ben talebinizi not alıyorum ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Bu internet şirketleri neden olmayan bölgeye değilde hep 3-4 firmanın fiberi olan yere özellikle bir daha fiber çekiyor türkiyenin cogu yerinde fiber yok bırakın artık bir mahalleye 3-4 fiber sokmayıda 1tanesi bile 1 mahalleye gitmiş olsa millet fiber hızı hissedicek ama nerde herkes zengin ve lüks yeni dairelere yatırım ediyor bu yüzden ben tüm türk firmalarının yatırımlarını pasif ve yerinde bulmuyorum. tek care SpaceX gelsin kimse bu türk firmalarının yüzüne bakmaz
-
bunun cevabını 1 sayfa önce arkadaşlar verdi.
"@Michael Giacchino adlı kullanıcının, alıntılanan mesajı:
Bu şirketler hayır kurumu değil, kendi yatırım planlarına göre hareket edip kârlılığı en yüksek olacak bölgelere yoğunlaşırlar. Gerekirse 3 fiber altyapı olan yere 4. altyapıyı getirirler. Bölgedeki altyapı durumunun bir önemi yok yani. 20.000 nüfuslu mahallede bakır altyapı vardır, ama şirketler 100.000 nüfuslu 3 ayrı fiber altyapının olduğu mahalleyi tercih edebilir. Tamamen müşteri potansiyeli ve kârlılık. Şehrin ücra bir köşesine omurgayı taşımak, merkezdeki konutlara internet dağıtmaktan çok daha masraflıdır.
Zaten çok büyük bir şirket değil Türknet, adamlar bir yatırımı yaparken 10 kere düşünmek durumunda. Bu sebeple çok da bir şey beklememek gerek şu aşamada."
"@semihsahin45 adlı kullanıcının, alıntılanan mesajı: Kesinlikle katılıyorum. Sonuçta bu firmalar bu işi para için yapıyor. 1 koyup 3 yada 1 koyup 5 alacak gibi 2 tercihleri varsa tabiki 1 koyup 5 alacak yeri tercih ederler nerde çok kar para varsa oraya. Bende ticaretçi olsam öyle yaparım herkes gibi. "
spacex'e gelirsek dolar kuru bu haldeyken internet için aylık 100$ kimse vermez (zenginler hariç)
ve siz sanıyormusunuz Ankara'nın,İzmir'in,İstanbul'un tamamına fiber çektiklerini sadece Türknet özelinde düşünmeyin Telekom,Superonline Ankara'nın merkezi birçok bölgesinde hala yok.VDSL görünümlü ADSL kullanıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhk198555 -- 8 Ağustos 2021; 14:0:39 >
-
Merhaba @TurkNetDestek Ankara/Çankaya/Zafertepe mahallesi/İncesu caddesi için planlama mevcut mu? Eğer mevcut değilse burda hiç bir firmanın fiberi mevcut değil.Vdsl de yetmiyor.50 metre mesafede olduğum halde en fazla alabilecğim 80 mbsn düşünün kaç kişi dolaba bağlı ve cadde geniş, kazı için elverişli, ilerleyen zaman için plana eklemenizi rica ederim.
-
Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
@TurkNetDestek Merhaba. Ankara Mamak Yeşilbayır Mahallesi Sağduyu Caddesi için giga fiber projeniz var mı? Sağduyu Caddesinin ve diğer ara sokaklar da bir sürü evler var. Nüfüsu baya yüksek.Ve hiç bir firmanın fiber altyapısı yok sağduyu caddesinde. Sadece VDSL verebiliyor en fazla. ve VDSL tüm caddeye yetmiyor. Ben 69 MBPS max hız alabiliyorum bu hızıda tam olarak vermiyor. Fiber getirirseniz bence burdan bir sürü müşteri kazanabilir siniz. Cadde baya geniş. Ve artı olarak ASKİ çalışma yapıyor cadde de yerler hep kazınmış durumda. Bence bu durum altyapı çekmeyi kolaylaştırabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
-
Next levelda bir kaç aydır vardı zaten. Telegram grubunda gazeller caddesinde turknet çalışmalarının başladığı yazılmış. @TurkNetDestek çalışmalar başladı mı acaba Ankara'da ?
-
Altyapı çalışmalarını ve olası altyapı iyileştirmelerini takip edebileceğimiz bir kanal var mı?
-
Telegram kanal linkini atabilirmisiniz ya da çalışmlara dair bir fotoğraf var mı dır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@TurkNetDestek site yöneticilerine olumsuz da olsa dönüş yapsanız? En az yüz hane bu başlık açıldığından beri haber bekliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StratejikSiglik -- 13 Ağustos 2021; 1:16:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X