< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (30. sayfa)
-
-
-
@TurkNetDestek Keçiören/Çiçekli Mahallesi Gigafiber bekliyor
-
Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Telegram grubu varsa eğer link paylaşırmısınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türknet kampanya kodu isteyenler dm den yazabilir.
-
@TurkNetDestek gigafiber site başvuru kısmındaki il/ilçe yerinde sadece İzmir ve İstanbul diyor, site yönetimine talepte bulunacağız böyle yazıyor diye kabul edilmeyebilir. Güncelleme yapacak mısınız acaba?
-
Merhaba, bu durumu ilgili birimimize ileteceğim. Diğer bölgelerimizden de taleplerinizi iletebilirsiniz. Herhangi bir sorun olmayacaktır. -
Ankara/Keçiören/Osmangazi mahallesinde birçok abone gigafiber bekliyor.
-
Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Ankara Keçiören Çiçekli Mahallesi Karaelmas Sokağına Bekliyoruz @TurkNetDestek
-
Merhaba, talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
@TurkNetDestek Güncel durum nedir acaba ? Çalışmalar başlayacak mı Ankara'da ?
-
Merhaba, proje bölgelerimizin yer aldığı mahallelerde çalışmalar en kısa zamanda başlayacaktır. Ancak net bir süre bilgisi veremiyoruz. -
Planladığınız alt yapı çalışmaları turknet tarafından mı yapılacak ? Yada farklı bir iss ile anlaşıp ortak çalışma mı yapılacak ? Veya halihazırda olan menhol ve kanalları kiralama şeklinde mi olacak ? Bu konuda bilgi verebilmeniz mümkün mü ?
-
Merhaba, gigafiber de farklı bir servis sağlayıcısı ile anlaşma yaparak işlem sağlamıyoruz. Çalışmalar TurkNet tarafından yaplıyor. -
Peki belediyelerin kablolarını veya kanallarını kullanma planınız var mı? özellikle keçiören de belediyenin fiber çektiğini öğrendik bugün.
-
@TurkNetDestek merhaba Ankara/Yenimahalle/Mehmet Akif Ersoy Mah. 295. Sokak mehmet akif ersoy sitesi ne getirmeyi planlıyor musunuz getirseniz guzel olur Site de Turkcell tuektelekom alt yapısı var tabi ki turk et turktelekom alt yapisindan alinabiliyor vodofone da Turkcell alt yapisindan site de cok fazla daire var c boklarin tanesinde 72 daire var. cok kisi olan bi site yaklasik 20 gibi bina var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monstertr3016 -- 23 Ağustos 2021; 13:15:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X