Şimdi Ara

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.963
Cevap
27
Favori
111.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, şu an sorun yaşamıyorsunuz değil mi?
  • weritaserumok kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dilerim
  • Etlik için hiç bir gelişme yok mu? Lütfen çalışma devam ediyor süre veremiyorum demeyin :D

• konu acılalı bir yıldan fazla olmus sonuc? nerelere geldı?

• saiddemir98 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, henüz bir gelişme bilgisi bana ulaşmadı. Net tarih maalesef iletemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 29 Mayıs 2022; 16:47:44 >
  • Aşağı Eğlence Mah. Atadan Cad. binaya kutu gigafiber kutusu konuldu halihazırda türknet üyesi iken bu durum beni çok memnun etti aktivasyon bekliyorum iyi çalışmalar. @TurkNet Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kepler7 -- 29 Mayıs 2022; 16:42:13 >
  • Kepler7 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon tarihi için ekiplerden bilgi aldığım zaman sizinle paylaşacağım. PM üzerinden tam adresi iletir misiniz?
    Kutu ne zaman takıldı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt

Mimarlar sokağın daha 1-2 cadde/sokak dışına çıkılabilmiş böyle giderse keçiören projelerinin bitmesi 2030 yılını bulacak gibi :)

Mümkünse sokaktaki kablolamayı çekme şansınız var mı?

• xSwindLer X kullanıcısına yanıt

1-2 gün oldu fakat kablolama 8-9 ay önce yapılmıştı.

• Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt

Kablo sistemi karışık fırsatım olursa mutlaka paylaşacağım.

• GATA'nın orada öyle takılıyorlar hocam. Ankara'nın kalanında oturuyorsanız bence beklemeyin. Ben umudu kestim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birdenbire çok şehirde bulunma sevdası aldı bunları. Ellerindeki işi bitirmeden daldan dala atlıyorlar. Keçiören Kuşcağız'dayım. 7 aydır haber bekledik ses yok. Başka firmaya taahhüt yapacağım. Fiyatlar yerinde durmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 30 Mayıs 2022; 8:56:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Aşağıeğlence Mahallesi'ndeyim. Beklemeyi bıraktım. Kablo Net'e başvurdum bugün.

• -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Kuşcağız listede yer alıyor ancak çalışma tarihi henüz belli değil. Altyapı süreçleri maalesef uzun sürmektedir, yasal izinlerde alındığı için hemen süreçleri başlatmak mümkün olmuyor.
  • Listenin başındaki Ataparktayım bi kazma vurulduğunu bile görmedim 3 yıl olmuş  

• Zirgoth kullanıcısına yanıt
    Merhaba, henüz çalışma tarihi belli değil. Ekiplerimiz konu hakkında bilgi paylaştıkları zaman buradan size de ileteceğim.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.