Şimdi Ara

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.963
Cevap
27
Favori
111.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, Talep olarak ekiplere ileteceğim
  • Ankara/Çankaya Öveçler semtine huzur mahallesine ne zaman gelecek? Bu bölgeye ısrarla gigafiber altyapısı getirmemenizi anlayamıyorum. Siz ucuz internet vaat etmiyorsunuz kaliteli, hızlı internet vaadiniz var peki o zaman Ankara'nın gelir ortalaması en yüksek ilçesinde neden yok bu altyapı? Şu tarihte gelecek de diyemiyor müşteri temsilcisi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fnlht kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlamada adres yer almıyor. Proje ekiplerine talep olarak ileteceğim.
  • Keçiören yayla mahallesi için gelişme var mı? @TurkNetDestek

• Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Merhaba, henüz bir gelişme bulunmamaktadır.
  • Yeni açılan Gigafiber istiyorum sekmesinden baktığım zaman apartmanımda 1000mbps Gigafiber gözüküyor ama ne hız alırım sekmesinden baktığım zaman daha 100mbps vdsl gözüküyor bu ne demek oluyor? @TurkNetDestek

Keçiören/Etlik Mahallesi/Çerçi Sokak

• N3F3S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Etlik mahallesi planlama içerisinde yer alıyor ama çalışmalar tamamlanmadığı için şu anda 100 Mbps olarak görünüyordur.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Bu yıl sonuna kadar bitirme düşünceniz var mı acaba, şimdiki servis sağlayıcımın taahhüdü bittiği zaman direk geçmek istiyorum başka sağlayıcılar ile uğraşmadan.

• N3F3S kullanıcısına yanıt
    Etlik mahallesinde çalışmalar devam ediyor ama tam süre bilgisi veremiyorum.
  • Merhabalar, Çankaya/Beytepe Mahallesi için herhangi bir gelişme mevcut mudur? Ona göre taahhüdümü uzatmayıp bekleyeceğim :/ Şimdiden çok teşekkürler.

• drift725 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi
    turk.net
    GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    üzerinden paylaşabilirsiniz.
  • Ankara Keçiören Çiçekli Mahallesi Karaelmas Sokak @TurkNetDestek Gigafiber?

• mhk198555 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Çiçekli mahallesi şu an için planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi
    turk.net
    GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    üzerinden paylaşabilirsiniz.
  • Superonline kanuni, Atapark civarlarından harıl harıl çalışarak geliyor @turknetdestek :D ortada karşılaşmayı bırak adamlar sizi etlikle karşılayıp tur bindirecekler. Kesinlikle Superonline ile kıyaslamak doğru değil ama biraz yatırım be hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JustSayWin J kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yatırımlarımız ve çalışmalarımız her bölge için devam etmektedir. Talep olarak sitemiz üzerinden adresi iletmenizi rica ederim.
  • @TurkNetDestek , Etimesgut Bağlıca 2022 planlarında yer alıyor mu?

• raxetul kullanıcısına yanıt
    Merhaba, henüz planlamada yer almıyor. Talep olarak sitemiz üzerinden başvuru yapabilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

Su an başvuru yaparsam 100Mbit/8mbit hızı TürkTelekom altyapısı üzerinden hizmet almış olacağım. TürkTelekom'un bina altındaki kablolamasını bildiğim ve Türk Telekom üzerinden herhangi bir hizmet almak istemediğim için şu an için başvuru yapmıyorum.

• raxetul kullanıcısına yanıt
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    sayfamızdan kendi altyapımız gigafiber hizmeti için talep bırakabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.