Şimdi Ara

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.963
Cevap
27
Favori
111.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ankara bölgesi için Keçiören ile giriş yaptık.
  • @TurkNetDestek Ankara /Yeni Batı Mahallesi için Gigafiber çalışmalarınız mevcut mudur acaba? Teşekkürler.

• mafaotuk258 M kullanıcısına yanıt
    Yeni Batı Mahallesi plan listemizde şu an için yer almıyor maalesef. Talep olarak ileteceğim ama süre bilgisi veremiyoruz. Bölgenize geldiğimizde size haber vereceğiz.
  • Merhaba şuan ofis bakmaktayız bari hangi mahallelerde mevcut onu söylebilirmisiniz sadece keçiörendemi var varsa hangi mahalleler bizde ona göre bakalım çünkü ofise mutlaka bağlatmak istiyoruz.

• ahmetfbguzel A kullanıcısına yanıt
    Keçiören'de çalışmalarımız var. Tüm listemizi ne yazık ki paylaşamıyoruz. Düşündüğünüz bir adres varsa PM üzerinden yazabilirsiniz, listemizde olup olmadığı hakkında bilgi verebilirim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Liste yada bölge paylaşama sebebini öğrenebilirmiyim? Çünkü tek tek 69 sayfa okumakla uğraşıyorum nerelerde var diye yada siteden tek tek bakmam lazım çünkü .

• Ankara Eryaman Şehit Osman Avcı mahallesini Turktelekom dan ne zaman kurtaracaksınız

TurkNet'e başvuran arkadaşlarım 1 Ay Ücretsiz internet kazanıyor. Tıkla: https://turk.net/p/NXF74YE88SWX #ArkadaşınıGetir @TurkNet

aracılığıyla

• BLUE MAnN B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, adresiniz şu anda planlama içerisinde yer almıyor ama talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
    2 haftadır sizden haber bekliyorum hala.
    Biz tekrar sormasak geri dönmüyorsunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben bu konunun amacını da çok anlamadım, yani burada talep edilenlere göre işlem yapılıyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, PM üzerinden ilettiğinizde mesajınızı daha kolay bulup dönüş sağlayabiliyorum ama forumda daha zor oluyor. Proje ekibimiz 2022 yılı sonu 2023 yılı başı gibi imalat yapılması planlandığını iletti.
  • StoraX kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer kullanıcılarımızın sorduğu adresler planlamada yer almıyorsa notlarıma ekleyerek proje ekibimiz ile paylaşıyorum. Ama değerlendirmesi onlar tarafından yapılıyor. Kesin olarak gelir ya da gelmez diyemiyorum.
    Çok teşekkürler ☺️.
    Seneye üniversiteyi şehir dışında okursam ben kullanamıcam :/

• Bence asıl şehir dışında kullanma şansın daha fazla. Ankara ümitsiz vaka. Daha Aşağı Eğlence bile bitmemiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    1 yıl istanbulda üni okudum sonrası online oldu ama koronada eve çok alıştım :D.
    6 aydır ego’ya binmedim sen düşün.

• 106 hanelik site istemiş ne fark eder, Ankara'da sadece bir semte sıkışmış kalmışsınız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StratejikSiglik kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yatırımlarımız ve çalışmalarımız her bölge için devam edecektir.
  • Keçiören / Bağlarbaşı Mah. için gigafiber planlamanız bulunuyor mu?

• Hagemeijer kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Bağlarbaşı mahallesi henüz planlamada yer almamaktadır. Talep olarak proje ekiplerine ileteceğim.
    Batıkent / Turgut Özal / Natura Batıkent ve Natura Çakırlar yeni siteler. Minimum 600 daire mevcut. Çalışma arkadaşlarınıza burayı da eklemelerin söyler misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.