< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (89. sayfa)
-
-
Merhaba, sitemiz üzerinden iletilen her talep proje ekiplerimiz tarafından değerlendirilmektedir. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır. -
Ya gittikleri yerlerde koca mahallede 2 binada varsa geri kalanında yok, benim anladığım bunlar bir link veriyor ya istiyorum diye. Binadan herkese orayı doldurtursan sonra bölgede de talep çoksa gelip yapıyorlar bir şeyler.
Geri kalanlar ise soğuk su içiyor. Pandemiydi, depremdi, ekonomik sıkıntıydı derken saçma sapan bir durumda kaldı. Bilmiyorum yani ne olur ama insanlar için hayırlı bir şey pek çıktığı yok.
Robota bağlayıp cevap vermek dışında destek verenlerinde ellerinden bir şey gelmiyor. Hangi şirketin fiberi gelirse ona geçmek en sağlıklısı şu dönemde.
-
Merhaba, GigaFiber süreçleri hem talepler hem de bölgenin altyapı uygunluğuna göre planlamaya dahil olmaktadır. Ekipler bölgeniz için kontrolleri sağlayıp uygunluğunu tespit etmesi durumunda bölgeyi planlamaya dahil etmektedir. -
aşağı eglence mahhalesinde aklınıza gelebilecek her internet sağlayıcısının alt yapısı var. Vodafone turkcell kablonet türktelekom. Yetmiyor gibi birde üzerine Türknet alt yapı getiriyor. ulan hiç fiber olmayan yerlere götürmek varken bu belediyeler bu projelere nasıl izin veriyor anlamıyorum.
-
Ankara Eryaman Şehit Osman Avcı mahallesindeyim Turknet Turktelekom altyapısı ile kullanıyoruz, sitede daha önce Turk Telekom ve Superonline vardı artık bir çok kişi Turknet'e geçince Superonline personelleri bağlantı sorunu yaşayıp yaşamadığımı sorun yaşıyorsam Superonline bağlantısının hemen yapılacağı belirtildi. Bu ne kadar etik veya etikten haberleri var mı bilmiyorum. Turkcell yönetimi iktidar tarafından ablukaya alındığı için bu kadar kolay oluyor bu işler. FAcebook üzerinde yer alan mahalle grubunda Turknet Gigafiber için paylaşım yapınca (yönetici 100mb neyinize yetmiyor ben o kadar bile kullanmıyorum yetiyor dedi) firma görevlisi olabilirsin git reklamını başka yerde yap deyip gruptan attı ve engelledi, bu tarz gruplarda paylaşım yapınca ne gerek var ne olacak hızlı internet yanıtları alınca umudu kestim. Ben böyle bir ülkede yaşamaya çalıştığım için utanıyorum.
Benim merak ettiğim Giga fiber sadece Keçiören bölgesinde mi var başka bölgeler de yok mu proje son halini nereden takip edebiliyoruz, taşınma durumunda değerlendirmeye alacağım.
-
sadece keçiörende var başka yerde yok plan paylaşmıyorlar
-
Yenimahalle Demetgül mahallesinde bazı sokaklarda kutu koyulan binalar var. Aktifler mi bilmiyorum, oturduğum apartman etrafında kutu olan binaların yöneticileri ile konuştum ama Türknet ten bile haberleri yok, benzer durum yaşıyorum ben de. Pandemi bittikten sonra Kutuyu yerleştirdiler bağlantı yapmadılar diyorlar. Bende binama altyapı çektirmek için uğraşıyorum ama müşteri hizmetleri ekim ayından beridir otomatik cevaplar vermekten başka bir işe yaramadı
-
Bağkur bloklarında oturuyorum bizde yok gigafiber:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu 'planlamaya dahil etmek' ne zaman sonuçlanacak artık. 8 10 katlı binaların bulunduğu toplu konut mahallesinde bir iki binaya getirip yanındakileri umursamayıp, süreci anlamsızca akıl almaz bir şekilde uzatmak aşırı sinir olmaya başladı.
-
Merhaba, planlı bölgelerde taleplere göre değişiklik olduğu için paylaşılmamaktadır. Proje ekiplerimiz gelen talepleri ve altyapı uygunluğunu kontrol ederek süreç başlatmaktadır. -
Merhaba, adresinizde GigaFiber kutusu var mı? -
Merhaba, süreçle ilgili tarih bilgisi maalesef iletemiyorum. -
Mevcut aboneliğiniz varsa müşteri numaranızı tam adresi PM üzerinden konu linki ile paylaşır mısınız? -
Bu gigafiberin ms ping üzerine bir etkisi var mı? Sadece hız mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fiber vdsle göre daha düşük gecikme sunuyo.
-
Arkadaşlar ümitlerinizi kesin. Evimin önünde kablo geleli 7 ay oldu nerdeyse. Gelen giden yok. Çok şaşırmayın yani. Bekliyorum binama geldikten sonra tt yapıcam. Yalan dolan iş yapacaklar. 1K hız veriyor diye reklam yaptılar daha Türkiyede 2 ilçe bitmedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, tam adresinizi konu linki ile PM üzerinden paylaşır mısınız?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X