Şimdi Ara

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.943
Cevap
26
Favori
108.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu başlık üniversite sınavına hazırlandığım sene açılmıştı hatta ilk mesajlarda benim mesajım bile olabilir.

2 sene sonra mezun olacağım halen altyapı bekleniyor. Herhalde 2030'da falan ancak adam akıllı bir altyapı oturtacaklar.

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gelen taleplere göre ekiplerimiz bölgeleri belirleyerek çalışma başlatmaktadır. Her adres için süreç farklı işleyebiliyor. Hem altyapı uygunluğu hem de taleplere göre planlama yapılmaktadır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Kecioren/Yayla Mahallesi için 2021 sonu geliyor demiştiniz eski mesajlarda. 2 yıldır gelen olmadı. Proje iptal mi oldu? Hiçbir açıklama yapmıyorsunuz. 1-2 ay gecikir anlarımda 2 yıl sizcede çok değil mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bilgi veremiyoruz.
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız.

• @TurkNetDestek Hocam çiçekli mahallesi için bakar mısınız karaelmas caddesi

• WMelancholia W kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tam adresi PM üzerinden konu linki ile paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Paylaştım

• WMelancholia W kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden yanıt verdim.
  • Yenimahalle - Demetevler mah. civarında çalışma var mı acaba?

• Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekiplerimiz planlamarı talepler ve altyapı uygunluğuna göre yapmaktadır. Sitemiz üzerinden iletilen her talep değerelndirmeye alınmaktadır. Bölgenizde bir çalışma başlaması durumunda sizi bilgilendireceğiz.
  • Etimesgut çalışma var mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phasan P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gelen talepler ile planlama süreçleri de değişiklik gösterdiği için şu an bölge ya da süre bilgisi maalesef veremiyorum.
    turknet
    sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.

• Yenimahalle Yunusemre mahallesinde çalışma var mı. Mahallede fiber döşenecek şekilde kazı yapılmış. Çok eskiden böyle süperonline yapmıştı kazıya. 2-3 ay sonra gelmişti. Şuan ki çalışma türknet çalışmasımı başka bir firma mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manyetizma kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlanan ya da çalışma yapılan bölge bilgisi iletilmediği için size bu konuda bilgi veremiyorum.
  • Mahallem liste içerisinde fakat halen bir numara yok   konunun 2021'de açıldığını fark edince daha da bir hüsrana uğradım  

• ilkan0606 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFiber projesinde bölgeler gelen taleplere göre değişiklik göstermektedir. Dilerseniz adresinizi proje ekiplerine sorgulatabilirim. PM üzerinden mevcut aboneliğiniz varsa konu linki ile paylaşmanızı rica ederim. Aboneliğiniz yoksa konu linki ile tam adresinizi yazabilirsiniz.
  • Türk Telekom'un Fiber altyapısı olduğu yere GigaFiber altyapı getiriyor musunuz? Eğer getiriyorsanız Etimesgut/Etiler Mah. için yakınlarda çalışma var mı?

• Kiymalipide kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, planlamalar mahalle kapsamında yapılıyor. Bölge bilgisi veremiyorum ama
    turknet
    üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz.

• 19 mayıs mahallesi proje kapsamına halen girmedi mi ?

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.