Şimdi Ara

TurkNet hat değerlerine göre hız yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, devam eden ve neredeyse 2 ay kalan Türk Telekom taahhütümün cayma bedelini ödemeye razı olarak TurkNet'e geçmeye karar verdim. Altyapım 66 Mbps'e kadar hız destekliyor yani anladığım kadarıyla sistem en fazla Özgür İletişim Ekstra 50 pakete geçişime imkan tanıyor. Mevcut TT 35 Mbps internetimin hat değerlerine göre çok rahat bir şekilde 75 Mbps'e geçiş yapabileceğimi görüyorum. TurkNet'e geçişim sonrası Online İşlemler'den hat değerlerimi paylaşarak 50'den 75'e geçişim sağlanabilir mi?

Hat değerlerim:

Altyapı sorgulaması:

• Merhaba @TurkNetDestek böyle bir durum mümkün mü?

• Senin hattın şu görüntüye göre bırak 60ı 100ü zorlar.

• 100 bile alırsın

• TurkNet hat değerlerine göre hız yükseltme

Arkadaslar sabahlari modemi yeniden baslattigimda hat degerlerim 75 bile oluyor bundan bir ay oncesinde 82ikidi ttde artik sozlesmem bitmek uzere turknet bana kax mb verir yada bu alt yapim en fazla kaci kaldirir bu suandaki saate cektim hatlar baya yogun diye hat degerlerim dusuk gosteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zzfertatzz Z kullanıcısına yanıt

75 pek mümkün değil, sabah iyi olması komşuların modemlerinin kapalı olması yüzünden . Alsan alsan 60 alırsın ama 50 ideal bence çok da uğraşma derim.

• Keske 75 olsaydi okadar cat6 kablosu cektim ams bundan 3 ay once cekmistim ilk baglattigimda gayet 85 destekledigini gordum sonradan dustu zaten mahallemde bos portta yok sokaga cikma surecinde herkes yukleniyor diye bana 15 20 geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET hipernet HIZ ÇOK DÜŞÜK
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.