Şimdi Ara

Turknet Hız rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık iki aydır turknet kullanıyorum ve daha şimdiden bıkmış durumdayım. Kullandığım net 100 mbps fiber fakat gel görün ki heralde ilk gün harici yüksek hız görebilmiş değilim yinede hali hazırda pc’m bulunmadığından idare ediyordum da artık dayanamadım 15 mbps hız alıyorum bu nedir iki ayrı destek kaydı oluşturdum dönüş yapılmadı bile. Akşam saatlerinde 100 den 80 e 70 e düşse yine bi sabır deriz türkiye deriz fiber olması bişiyi değiştiryormuş deriz ama 15 mbps nedir be.
    Turknet Hız rezilliği

Turknet Hız rezilliği

Turknet Hız rezilliği

EDİT: Ve tabikide sorunuma halen bir cevap verilmedi herhangi bir geri dönüş yapılmadı. Şikayetvar da yazdım, twitter dan yazdım destek kayıtları oluşturdum ve burada konu açtım tek söylenen şeyler kopyala yapıştır cevaplar bu kadar. İnternet hızında ise akşam saat 7 den sonra internet hızında bilerek kısıtlama yapılması. Saat 18.00 da işten geliyorum 19.00 a kadar yaptığım testlerde sıkıntı olmuyor fakat 19.00 dan itibaren internet hızım kısıtlanıyor. BU KONUYU ŞUAN VEYA GELECEKTE OKUYAN OKUYACAK OLAN KİŞİLER TURKNETTEN UZAK DURUN. Diğer firmalar çok iyi olduğundan bunu söylemiyorum fakat en azından eninde sonunda bir geri dönüş oluyor derdini zorda olsa anlatabiliyorsun. Teşekkürler turknet çok kötü bir deneyimdi.

Turknet Hız rezilliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aqenor -- 13 Kasım 2020; 20:12:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorunu bende yaşıyorum. 1 ayı geçti abonelik. 11 mbps sabitlemişler yükselmiyor. 1 aydır kapanmayan arıza kaydı arıza yok deyip kapatmışlar. Fatura gelmiş otomatik yatmamış. 1 aylık indirimde iptal olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    Ya bilerek yapılıyor ya da bilerek yapılıyor. Turknet kazandığı paraları birazda işine yatırsın hep yemekle olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İptal et arkana bile bakma uğraşılmaz ben 8 aydır bak geçicem başka iss ye millete soruyorum işte

Turknet Hız rezilliği

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

PM atıldı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.