Şimdi Ara

TURKNET hızımı düşürdü günlerdir düzeltmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, TURKNET'e geçiş yaptım. Öncelikle özgür iletişim 35 tarifesi ile üyeliğinizi alıyoruz (şu an 85 tl), sonrasında altyapınız destekliyor ise 10 tl fark ile özgür iletişim ekstra 100 tarifesine (su an 95 tl) geçiş yapabiliyorsunuz dediler. Abone olduk, altyapım destekliyormuş, 10 lira farkla 100 mbps kadar olan tarifeye de geçtik.

TURKNET söylediği gibi 100 mbps'ye kadar olan interneti altyapım desteklediği ölçüde (88 mbps indirme, 7 mbps yükleme) olarak yaklaşık 4 gün boyunca bana sağladı. Sorunsuz kullandım. Altyapım düzgünce destekliyor yani.

Ancak sonradan bir baktım ki tarifem ekstra 100 olmasına rağmen hızımı 35 mbps indirme ve 3 mbps yükleme olarak değiştirmişler. Günlerdir uğraşıyorum, yok arkadaş derdimi anlatamadım, kayıt açıyorum kapatıyorlar hiç bir düzeltme yapmadan. Gözünüzü seveyim, iyi kötü şu ülkeye bir alternatif olarak geldiniz bizi iyi kötü mutlu ettiniz. Neden kendi ayağınıza sıkıyorsunuz? 100 mbps vereceğiz diye müşterinin haberi olmadan hızını 35'e çekip, fark ettiğinde günlerce süründürerek düzeltmeyip ekstradan aldığınız 10 tl'yi mi kar etmek istiyorsunuz. Gözünüzü seveyim artık ya.

Bir önerinizi bekliyorum arkadaşlar, 10 sn sürecek bir işlemi yapabilmeleri için nasıl ulaşabilirim bu kuruma?

• destek no: 35167683
  • Destek kaydına 100_8m olarak hızımı tanımlar mısınız diye yaz.
  • @TurkNetDestek yardımcı olur musunuz? destek kayıtlarım çözüm gelmeden kapatılıyor.
  • cabbar12345 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız profilinizi eski değerlerine yükselttim. Keyifli kullanımlar dilerim.
  • Teşekkürler. Çok kolay gelsin.
  • Aynısını şuan ben yaşıyorum ve sorunum hala devam ediyor :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OpenWRT hızımı düşürdü.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ufem U kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız profilinizde yaşamış olduğunuz sorun için saha ekiplerine 2020072400074455525 numaralı arıza iş emrini ilettik. Ekiplerden güncel bilgi alarak gelişmeleri sizin ile paylaşacağız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.