Şimdi Ara

Türknet Hızımın Birden Düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Türknet 100mb paketini kullanmaktayım. Hız değerlerim 45 50mb download 30mb upload olarak gayet stabil olarak alıyordum. Ama 02.08.2020 saat 00,00 dan sonra download hızım 30 35bm değerlerine geriledi. Bunun sebebi nedir genel bir sorun mu yoksa sadece bende mi var bilemiyorum. Santrale olan uzaklığım 506metre olarak gözükmekte. Birde modem arayüzünden girip baktığımde maksimum alabileceğim download hızım 69 70mb olarak gözükmekte ama ben 42 45 üstünü geçemedim. Bir kısıtlama sınırlama mı vardır. Konuyla ilgilenir misiniz lütfen @turknetdestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devalionsa -- 2 Ağustos 2020; 1:38:25 >

• Merhaba,https://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Hız profilinizi kontrol ederek size bilgi verelim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Destek kaydı oluşturdum zaten destek no:
    35403204 birde yapa profilinden değiştirmey yapamıyorum kaç aydır ?
  • devalionsa D kullanıcısına yanıt
    Kaydınızı gece oluşturmuşsunuz, kontrolleri tamamlayarak bilgi vereceğiz. Yazılım ekibimiz yapa profilleri için bir geliştirme yapıyor ve kısa süre içerisinde tamamlanacağını ilettiler.
    Yapa profilleri için geliştirme yapılıyor diyorsunuz. Ama ben kaç aydır değiştirme yapamıyorum ve şuan aldığım hız 35mb 100mb paket kullanıyorum santrale olan uzaklığım 506metre almam gereken hız en az 60 70mb bandında olması gerekmiyor mu? Bu konuyla acilen ilgenir misiniz lütfen. Şuan yapa profilim ne onu bile göremiyorum üstüne aldığım hız birden 30 35mb lere kadar düştü saçma bir şekilde. Lütfen acilen ilgenir misiniz
    Hız profilinizde yaşadığınız sorun için hızlı bir şekilde kontrolleri yaparak bilgi vereceğiz.
    Arkadaşlarınız hız güncellemesi yaparak 48/49mb yükselltik diyor. Ama hız testi yaptığımd aldığım hız 41/42mb cıkmakta ve 13 14 olan ping değerlerim 31 yükselmiştir.Bir tarafımı düzeltmeye çalışırken diğer tarafı bozuyorsunuz anlamadım ben bu işi. Size modemin arayüzünden maksimum alabileceğim hızı gösteren ekran görüntüsünüde atıyorum ben bu hız değerlerini almak istiyorum konuyla ilgilenir misiniz lütfen birde fasthmoddan Interleaved moda geçirilmiş ping bu yüzden yüksek olabilir sanırım bilemiyorum konuyla ilgilenip çözüme kavuşturmanızı bekliyorum. Türknet Hızımın Birden Düşmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devalionsa -- 2 Ağustos 2020; 12:5:53 >

Sizin hat modunuzuz intervealed olmuş, bunun FASTH PATH e geçirin. Yoksa ping değerleriniz hep yüksek olur oyun oynayamazsınız.
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Hocam onu nereden geçiricem işte onu anlamadım yapa profili değiştiremiyorum başka yolu var mı ?
    Siz geçirebilir misiniz bilemiyorum ama destek kaydı açın değişmesini isteyin. İntervaled çok kötüdür, oyunlarda 15-25 arası fazla pinge sebep olur.
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Ben zaten fasthmodda kullanıyordum sürekli bugün destek kaydından sonra bir işlem yaptılar böyle oldu.Yapa profili seçimide yapamıyorum sistem üzerinden hiç bir seçenek çıkmamakta kaç aydır. Oyun moduna alsam fasthmoda gecicek büyük ihtimal ama değiştiremiyorum. @turknetdestek
    Fast path moduna geçiş yapmak istiyorsanız teknik arkadaşlarıma bilgi verebilirim. Onlar bu konuda işlem sağlar.
    Zaten fast path modunda kullanım sağlıyordum ben anlatamıyorum galiba derdimi sizin arkadaşlarınzı işlem yaptıktan sonra modum değişti ve ping değerim 30dan aşağı düşmüyor. Yapa profilinden oyun moduna alınca otomatik fast path moda alıyordu ama onuda yapamıyorum suan profil değiştiremiyorum. Konuyu çözer misiniz lütfen online oyun oynayan biriyim ve ping değerleri çok yüksek şuan.
    Konu hakkında teknik arkadaşıma bilgi verdim, işlem sağlayacak.
    Bekliyorum peki şunu sormak istiyorum modem arayüzünden girip kontrol ettiğimde fast path mod da dahil alabilieceğim maksimum hız 60/70mb arasında gözükmekte ama ben 40/43mb üzerine çıkamıyorum bu sorunu nasıl çözebiliriz ? aşağı görselede bırakıyorum bu durumuı destek kaydı içerisinede yazdım.Türknet Hızımın Birden Düşmesi
    Hız profilinizde yaşadığınız bu sorunun neden kaynaklandığını teknik arkadaşım kontrol ediyor. Kontrollerini tamamladığında size bilgi vereceğiz.
    Fast path moduna aldılar ping değerim düzeldi teşekkürler. Aldığım hız 38/39mb lere düştü tekrardan anlamadım iki gün önceye kadar 42/43mb alıyordum. Kısa zamanda düzelir inşallah teşekkürler.
    Anlayışınız için ben teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.