Şimdi Ara

Türknet HİZMET numaramı vermiyor ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam siz YAPA da mıydınız yoksa VAE de miydiniz? Üste attığınız resimde YAPA da olmadığınız görülüyor. Yani siz zaten Türk Telekom altyapısıyla Turknet hizmeti alıyormuşsunuz gibi, bu durumda rahat bir taşıma oluyor.

Bizi YAPA ya geçirdiler yani herşeyi ile Turknete geçti. Şimdi onu taşımak üste arkadaşın dediği gibi zahmetli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

abesle iştigal senin yaptığındır, bizde bir şeyler biliyoruz ki en başta soru soran kişiye cevaben yazılmış mesajdır.

ben daha yeni transfer yaptırdım dün 15 dakikalık kesintiden sonra Türk Net den Türk Telekoma transfer edildim.

bende de telefon ve internet vardı, 4440375 aradım transfer istedim evrak ve modemi gönderdiler gelen kuryeye evrkları imzalayıp iade ettim. evraklar ellerine ulaştı fakat ilk görüştüğüm MH: yalın internet diye yazmış ve benden sesli, onay alarak telfonunda taşınması onayını aldılar sonra günde 2 bazen 3 kez arayıp her aşamada bilgi verdiler. dün internetim açıldı ve yarında telefonum açılacak. bugün açılacaktı evde olmadığım için yarına ertelettim.

siz şimdi diyorsunuz ki abesle iştigal hiçte öyle değil işte yol yordam bilmezseniz esas siz abesle iştigal etmiş olursunuz.

eğer yardımcı olmaya çalışmak abesle iştigal ise evet doğru sizin gibilere yardımcı olmak doğru değil.
    Deyime bu kadar alınacağını düşünmezdim, tüm mesajları baştan sona okursan YAPA altyapısına geçirilen üyelerin 18 yada 880'le başlayan abone hizmet noları 9 haneli devre numarasına dönüşüyor ve o portu türknet kendisi alıyor..

Artı olarak asla ama asla hiç bir operatöre taşınmıyor, lütfen tüm mesajlarımı oku...

• quote:

Orijinalden alıntı: qazrfv

Hocam siz YAPA da mıydınız yoksa VAE de miydiniz? Üste attığınız resimde YAPA da olmadığınız görülüyor. Yani siz zaten Türk Telekom altyapısıyla Turknet hizmeti alıyormuşsunuz gibi, bu durumda rahat bir taşıma oluyor.

Bizi YAPA ya geçirdiler yani herşeyi ile Turknete geçti. Şimdi onu taşımak üste arkadaşın dediği gibi zahmetli.
    Evet kendisi VAE'de o yüzden bu kadar rahat işlem yapmış, ayrıca ısrarla kendisine konudaki tüm mesajları okumasını söyledim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qAddAr -- 7 Nisan 2018; 1:26:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

Evet kendisi VAE'de o yüzden bu kadar rahat işlem yapmış, ayrıca ısrarla kendisine konudaki tüm mesajları okumasını söyledim..

Alıntıları Göster
    Hocam son durum nedir

Şu an aynı sirun bendede var

Türknet vdsl hizmeti almak için size yeni numara verelim diyor. 2002 den beri kullandığımız numara ve kullanıyoruz. Resmen işkence ..

Telekoma gittiniz mi sabit hat taşımak için. Onda da sorun çıkarıyorlar mi acaba ?

• Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Yapa ya geçirildikten sonra oim deki dsl numarası 9 haneliye dönüştü. Bugün e devletten bakınca 10 haneli numaraya ulaştım.

Umarım faydalı olur.

Edevlet-Btk-Sabit telefon sorgulama

Türknet HİZMET numaramı vermiyor !

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E2A3DE6D

BTK'ya şikayet aç. Şu anda vodafone kullanıyorum ve değiştirmeyi düşünüyorum. 2 sene kadar önce hız sorunum olmuştu, telefondaki çalışanın dalgınlığına geldi sanırım, bir tanesi direk söyledi numarayı. Yazdım bir köşeye duruyor öyle. Yoksa hiçbiri söylemek istemiyor.
    Ben D smarttan Tünknet e geçiş yaptım.Hizmet numaramı sordu Türknet .Bilmiyorum 18 senedir ne belge kaldı elimde ne birşey dedim.Faturana bak dedi ondaki numaraları okudum bunlar değil dedi.Sonra bayan sorun değil Salih bey biz sistemden buluruz dedi ve buldular.Bende bana gönderilen sözleşme örneğine bakarak öğrendim

• aklınyolubir kullanıcısına yanıt
    Yapada olunca durum farklı oluyor önce iptal sonra yeni internet.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.