Yardimci oldu tesekkurler. |
[KOD STOK BEKLENİYOR] Türknet ilk 6 ay sabit fiyat, ayda 99TL🔥🔥🔥(Yeni Başvuru, Churn) (3. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun sağlıcakla kullanın hocam -
İyi günler. Kodu kullanan var mı geçiş veya abonelik için Turknet'e. 6 aylık 99 TL'den kabul oluyor mu? Kodlar herhalde 100 adetti devamı yok gibi gece kısa sürede hemen tükenmiş. Kullanmayacak olan varsa alabilirim. 6 Aralık gibi taahhütüm geçiş sürem doluyor, geçiş yapabilirim Turknet'e. 31 Aralık'a kadar geçerli diye görmüştüm.
-
kod olan banada atabilir -
hocam 6 aylık indirim kodu diyor. ben mi yanlış anladım. 6 ay boyunca 99 tl. sonraki 6 ay boyunca da 499tl olacak
-
Güncel İnternet fiyatı 499 olduğu için eski abonelere, 6 ay o fiyat yerine 99 diyor benim anladığım. Sonrasında 6 ay sonraki genel fiyatlandırması kaça yükselirse o fiyattan devam edilecek. Taahhütsüz olan firmalarda belli aralıklarla haber vererek zam yapıyorlar. Örnek 2-3 ay sonra mesaj gelir şu tarihten itibaren fiyatımız şu kadar olacaktır diye. Benim bir yıldır kullandığım diğer firmada 2 fiyat artışı ile neredeyse ikiye katlamıştı fiyatı -
quote:
Orijinalden alıntı: eranyummhocam 6 aylık indirim kodu diyor. ben mi yanlış anladım. 6 ay boyunca 99 tl. sonraki 6 ay boyunca da 499tl olacak
Aynen öyle bir değişiklik olmazsa firma tarafından 6 ay 99 TL sonraki fiyat neyse ondan kulanırsın.
Mutlaka zam olur o fiyattan devam eder ya da başka yere geçersin.
Bunlar pr reklam kampanyası zaten şuan kodun devamı da yok gibi 100 adet gece 22 23 te bitmiş.
Ama ben kodu kullandım kabul oldu bu pakete geçiş yaptım diyen olmadı.
-
-
Teşekkürler. Hayırlı olsun. Normalde 1 gün sonra geçiyor 90 günlük süre yoksa geçiş engeli vb başka iss'den.
Burada gözükmüyor ama herhalde geçiş yaptığınızda gözükecek oim'de kampanyalarda 99 TL 6 ay kampanyası diye
-
350TL'ye bir kod alabilirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X