Şimdi Ara

[KOD STOK BEKLENİYOR] Türknet ilk 6 ay sabit fiyat, ayda 99TL🔥🔥🔥(Yeni Başvuru, Churn) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rockerboy-h Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
47
Cevap
10
Favori
3.431
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy şu anda #33
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet tt fiber altyapılardaki aboneler modem kirası dahil 99TL imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 1 Aralık 2024; 23:31:45 >
  • Poyrazdan zorunlu olarak 22 eylülde vega ya geçtim. 22 aralıkta turknete geçebilir miyim?
  • maestro2 kullanıcısına yanıt

Taşımadan sonra 90gün geçtiyse geçiş yapabilirsiniz, kurulum ücreti ödememiş olursunuz, kampanya bitiş tarihi 31 Aralık 2024.

• Stok 100 dikkat edin
  • Çakaçuka kullanıcısına yanıt
    Turknet başka altyapılardan 100 üstü vermiyor(altyapı desteklese bile), sadece kendi altyapısında olanlara 1000 veriyor.
  • curky C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, aldım 1 tane
  • gece gece bi iş çıkardık kendimize. netspeed geçen yıl 260 civarı ile başlayıp şuan 470tlye çıkınca bu mantıklı geldi. e devletten sözleşmeyi onayladım şuan geçiş bekleniyor adımına geldi. turknetten de şöyle bir mesaj geldi "turknete abone olduktan sonra kullanmakta olduğunuz modemin mülkiyeti turknete geçecektir. modemi kullanmaya devam etmenizi ve önceki operatörünüze iade etmemenizi rica ederiz. modem için size herhangi bir cezai ücret yansıtılmayacaktır". ben modemi iade edicem sonra tekrar gelip kuracaklar sanıyordum. bu iş bu kadar kolay oluyorsa mobil hat taşımaktan daha kolaymış. bakalım netspeed tarafında süreç nasıl işleyecek.

• Teşekkürler alıp başvurumu yaptım.

[KOD STOK BEKLENİYOR] Türknet ilk 6 ay sabit fiyat, ayda 99TL🔥🔥🔥(Yeni Başvuru, Churn)
  • hunter_dogus kullanıcısına yanıt

Rica ederim, hizmet numarası ile geçiş + edevlet onayı ile kısa sürede tamamlanıyor işlemler.[KOD STOK BEKLENİYOR] Türknet ilk 6 ay sabit fiyat, ayda 99TL🔥🔥🔥(Yeni Başvuru, Churn) 

• Kurulum ücreti alacak sanırım. Peki modem ücreti ödeyecek miyim ona göre başvuracağım
    [KOD STOK BEKLENİYOR] Türknet ilk 6 ay sabit fiyat, ayda 99TL🔥🔥🔥(Yeni Başvuru, Churn)
  • Anlık olarak stoklar tükendi. Eklenecekmi takip..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 2 Aralık 2024; 0:19:21 >
  • 15dk ile stok kaçırmak fena üzdü
  • Forum1th kullanıcısına yanıt

hocam seninki daha ucuza geliyor. bilgisayarı parcalama lazım olur  

alt yapı sorgulama yapamadım. il ilçe(merkez) seçince köy soruyor. köy yok anlamadım

• Yusuf_Ozkan kullanıcısına yanıt

[KOD STOK BEKLENİYOR] Türknet ilk 6 ay sabit fiyat, ayda 99TL🔥🔥🔥(Yeni Başvuru, Churn) [KOD STOK BEKLENİYOR] Türknet ilk 6 ay sabit fiyat, ayda 99TL🔥🔥🔥(Yeni Başvuru, Churn) 

• eranyumm kullanıcısına yanıt

Hocam nasıl saha ucuza geliyo kampanyada 99 diyor ben 250 ödüyorum

Olmadı pcden deneyin. Köy kısmına merkez demeniz gerekiyor olabilir. Bende sıkıntı olmamıştk

• Trendyoldaki satıcı türknetten kampanya devamı halinde kod tedariği olacağını söyledi, türknetten dönüş bekleniyor sanıyorum.

• mevcut abonelere bir şey yok mu 400'den peşin ödedik 12 ay el insaf
  • Arkadaşlar Stok Gelir Mi Acaba ? Bide Benim Evdeki internet 16 mbite kadar hızı var her ay ek ücret öder miyim ? 99 tl vermek için illa fiber internet mi olmalı ?

• Selam, elımde 1 adet kod mevcut ben aldım ama kullanmayacağım ihtiyacı olan pm atabilir

Satıldı….

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 3 Aralık 2024; 10:41:30 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.