Şimdi Ara

[KOD STOK BEKLENİYOR] Türknet ilk 6 ay sabit fiyat, ayda 99TL🔥🔥🔥(Yeni Başvuru, Churn)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
10
Favori
3.440
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy şu anda #33
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [KOD STOK BEKLENİYOR] Türknet ilk 6 ay sabit fiyat, ayda 99TL🔥🔥🔥(Yeni Başvuru, Churn)
    [KOD STOK BEKLENİYOR] Türknet ilk 6 ay sabit fiyat, ayda 99TL🔥🔥🔥(Yeni Başvuru, Churn)trendyol.com
    Turknet 6 Aylık İnternet İndirim Kodu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/turknet/6-aylik-internet-indirim-kodu-p-880367909
    PROMO KODU ALMADAN YAPACAĞINIZ BAŞVURULARDA FIRSATTAN FAYDALANAMIYORSUNUZ, LİNKTEKİ TRENDYOL BAĞLANTISINDAN PROMO KODUNU ALIP, O KOD İLE BAŞVURMANIZ GEREKMEKTE.

99TL'ye bu promo kodunu alıp başvurunuzda kullanırsanız ilk 6 ay boyunca her ay 99TL fatura ödeyebilirsiniz, yeni başvurulara özelmiş.

Alıntı

metni:
    Ürün BilgileriTurkNet’te 499,90 TL /Ay olan internet hizmetine, 6 ay boyunca ayda sadece 99 TL’den sahip olun!Böylece, 1.000 Mbps’ye kadar hıza ulaşan taahhütsüz ve sınırsız internetin keyfini çıkarırken, toplam 2.405 TL indirim kazanın!Detaylar:Aldığın indirim promo kodunu 31 Aralık 2024e kadar kullanabilirsiniz. Promo kod, TurkNet’in olduğu tüm altyapılarda kullanılabilir.GigaFiber altyapısında ve farklı operatörlerden direkt geçişlerde kurulum ücretsiz olur. Diğer altyapılarda kurulum hizmeti ₺840 (12 ay x ₺70)’dir, 12 taksitle aylık olarak faturaya yansır.Nasıl Kullanılır?Satın aldığınız promo kod, SMS/ E-mail yoluyla tarafınıza iletilir.Kodunuzu, TurkNet başvuru ekranındaki 4. adımda kullanarak aboneliğinizi başlatabilirsiniz. Böylece ilk 6 ay boyunca her ay yalnızca 99 TL ödersiniz.Üyelik işlemleri, promo kod kullanımı için yardıma ihtiyacınız olduğunda 0(850) 288 80 81 satış ve başvuru takip hattına ulaşabilirsiniz.İndirim kodu sadece TurkNet’e yapılacak yeni abonelik işlemleri için geçerlidir.TurkNet GigaFiber altyapısında 2.500 TL, diğer altyapılarda 600 TL’ye varan taahhüt cayma bedeli karşılanır
    [KOD STOK BEKLENİYOR] Türknet ilk 6 ay sabit fiyat, ayda 99TL🔥🔥🔥(Yeni Başvuru, Churn)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 2 Aralık 2024; 12:19:1 >

• fırsat çok iyiymiş, teşekkürler

• Sonraki 6 ay için 499TL garantisi yok sanırım . Taahhütsüz internet.
  • 250den bağladık 1-2 ay oldu burger king kampanyası vardı onunla
  • Mevcut interneti kapatıp farklı hesaptan başvursak olur mu ki .)

• Hocam merhaba dün yani cumartesi günü merkurnetten turknete başvurdum daha geçiş olmadı ama evraklar falan hepsi gönderildi bu kampanyadan faydalanabilir miyim?

• vay be geçen hafta enayi gibi ilk 3 ay %50 kampanyasıyla abone olmuştum meğer ne kampanyalar varmış burger king vs

• Dr. X kullanıcısına yanıt

Bu soruyu Trendyoldaki  Epin Tower satıcısına sormalısnız. Ama bence Turknete başvuru ulaşmışsa bu kodu kullanamazsınız En başta başvuru yaparken kullanılacak.

• Dr. X kullanıcısına yanıt

Merkürnetten churn talebini reddetmesini isteyin yoksa 48 saatte geçişiniz tamamlanacaktır

• tt fiber döşedi ama binada kablolar nerde göremedim,altyapı kontrolde cıkıyor bunu kime sormalıyım beyler? 99tl cok iyiymiş

• kurulum ücreti almasaymış iyiymiş

• Tahattutum devam etmeseydi basvururdum
  • •GigaFiber altyapısında ve farklı operatörlerden direkt geçişlerde kurulum ücretsiz olur. Diğer altyapılarda kurulum hizmeti ₺840 (12 ay x ₺70)’dir, 12 taksitle aylık olarak faturaya yansır.

Altyapı sorguladığımda 100mbps çıkıyor. Sanırım benden 12*70TL ister.

• Çakaçuka kullanıcısına yanıt

yeni başvuruda alır farklı firmadan taşıyacaksanız almazlar

• Çakaçuka kullanıcısına yanıt

Türktelekom altyapısında bir firmadan hizmet alıyorsanız hizmet numaranızla türknete transfer olabilirsiniz, kurulum/aktivasyon ücreti ödenmiyor bu durumda

• .Eray. kullanıcısına yanıt

Gigafiberde kurulum ücreti almıyor, tt altyapısında başka bir firmadan geçiş yaparsanız kurulum ücreti ödememiş olursunuz, tt altyapısı sıfırdan bağlantıda her firmada belli bir ücret tahsil ediliyor. türknet bu ücreti vade farksız 6 taksitle tahsil edebiliyor peşin ödemek istemezseniz

• farklı operatörlerden direkt geçişlerde derken? TT altyapısı olan birinden geçsek oluyor mu mesela?

• curky C kullanıcısına yanıt

Altyapı sorguladığımda 100mbps'e kadar çıkıyor. Bana 1000Mbps verirler mi? Eve kadar Telekom ve Superonline fiber kabloları döşeli. Telekom altyapılı 100mbps internet kullanıyorum. Benim hattım 1000mbps'e kadar inernet verir mi bilmiyorum. Yarın arayıp sorayım.

• cream cheese kullanıcısına yanıt

TT altyapısında herhangi bir firmadan hizmet alıyorsanız, firmanızdan 18,88 veya 179 ile başlayan xdsl hizmet numarası ile türknete geçiş/churn işlemi yapabilirsiniz, kurulum ücreti ödememiş olursunuz.

• fiberde modeme aylık para almıyorlarmış orası iyi diğer firmalar aylık kira alıyor  

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.