trendyol.com Turknet 6 Aylık İnternet İndirim Kodu Fiyatı, Yorumları - Trendyol https://www.trendyol.com/turknet/6-aylik-internet-indirim-kodu-p-880367909PROMO KODU ALMADAN YAPACAĞINIZ BAŞVURULARDA FIRSATTAN FAYDALANAMIYORSUNUZ, LİNKTEKİ TRENDYOL BAĞLANTISINDAN PROMO KODUNU ALIP, O KOD İLE BAŞVURMANIZ GEREKMEKTE.99TL'ye bu promo kodunu alıp başvurunuzda kullanırsanız ilk 6 ay boyunca her ay 99TL fatura ödeyebilirsiniz, yeni başvurulara özelmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 2 Aralık 2024; 12:19:1 > |
[KOD STOK BEKLENİYOR] Türknet ilk 6 ay sabit fiyat, ayda 99TL🔥🔥🔥(Yeni Başvuru, Churn)
-
-
fırsat çok iyiymiş, teşekkürler
-
Sonraki 6 ay için 499TL garantisi yok sanırım . Taahhütsüz internet. -
250den bağladık 1-2 ay oldu burger king kampanyası vardı onunla -
Mevcut interneti kapatıp farklı hesaptan başvursak olur mu ki .)
-
Hocam merhaba dün yani cumartesi günü merkurnetten turknete başvurdum daha geçiş olmadı ama evraklar falan hepsi gönderildi bu kampanyadan faydalanabilir miyim?
-
vay be geçen hafta enayi gibi ilk 3 ay %50 kampanyasıyla abone olmuştum meğer ne kampanyalar varmış burger king vs
-
Bu soruyu Trendyoldaki Epin Tower satıcısına sormalısnız. Ama bence Turknete başvuru ulaşmışsa bu kodu kullanamazsınız En başta başvuru yaparken kullanılacak.
-
Merkürnetten churn talebini reddetmesini isteyin yoksa 48 saatte geçişiniz tamamlanacaktır
-
tt fiber döşedi ama binada kablolar nerde göremedim,altyapı kontrolde cıkıyor bunu kime sormalıyım beyler? 99tl cok iyiymiş
-
kurulum ücreti almasaymış iyiymiş
-
Tahattutum devam etmeseydi basvururdum -
•GigaFiber altyapısında ve farklı operatörlerden direkt geçişlerde kurulum ücretsiz olur. Diğer altyapılarda kurulum hizmeti ₺840 (12 ay x ₺70)’dir, 12 taksitle aylık olarak faturaya yansır.
Altyapı sorguladığımda 100mbps çıkıyor. Sanırım benden 12*70TL ister.
-
yeni başvuruda alır farklı firmadan taşıyacaksanız almazlar
-
Türktelekom altyapısında bir firmadan hizmet alıyorsanız hizmet numaranızla türknete transfer olabilirsiniz, kurulum/aktivasyon ücreti ödenmiyor bu durumda
-
Gigafiberde kurulum ücreti almıyor, tt altyapısında başka bir firmadan geçiş yaparsanız kurulum ücreti ödememiş olursunuz, tt altyapısı sıfırdan bağlantıda her firmada belli bir ücret tahsil ediliyor. türknet bu ücreti vade farksız 6 taksitle tahsil edebiliyor peşin ödemek istemezseniz
-
farklı operatörlerden direkt geçişlerde derken? TT altyapısı olan birinden geçsek oluyor mu mesela?
-
Altyapı sorguladığımda 100mbps'e kadar çıkıyor. Bana 1000Mbps verirler mi? Eve kadar Telekom ve Superonline fiber kabloları döşeli. Telekom altyapılı 100mbps internet kullanıyorum. Benim hattım 1000mbps'e kadar inernet verir mi bilmiyorum. Yarın arayıp sorayım.
-
TT altyapısında herhangi bir firmadan hizmet alıyorsanız, firmanızdan 18,88 veya 179 ile başlayan xdsl hizmet numarası ile türknete geçiş/churn işlemi yapabilirsiniz, kurulum ücreti ödememiş olursunuz.
-
fiberde modeme aylık para almıyorlarmış orası iyi diğer firmalar aylık kira alıyor
Benzer içerikler
- turkcell 60 gb 390 tl
- turkcell efsane yeniden
- vodafone 10 gb hediye tobi
- turknet burger king
- turkcell 25+25 gb 50 tl
- kasım indirimleri ne zaman
- siber pazartesi
- telegram indirim kanalları
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X