Şimdi Ara

🍔Türknet ilk 6ay %50 indirim [31AralıkSON] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
19
Favori
15.260
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski bir türknet kullanıcısı olarak 6. aydan sonra şayet arkadaşını davet kodunu kullanırsanız faturasını da zamanında öderse +1 ay ücretsiz şeklinde uzar. arkadaşını getirden üye olan kimse olmazsa 6. ay sonunda 2025 yılı güncel aylık üyelik ücreti neyse onu ödersiniz. taahhütsüz olduğu için güncel fiyat ne ise o ödenir.

• ilk iki ay bedava ve diğer indirimleride kullandıktan sonra operatörü değiştirsem başka iss gecsem indirimleri alırlar mı acep :)

• Arkadaşlar bana da lazım burger kodu atabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mevcut bir iss den geçiş yapsanız da yapmasanız da 840 liralık kurulum ücretini istiyorlar. çöp yani bu kampanyada

• firstemperor kullanıcısına yanıt
    yasak alamazlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şimdi burger kampanyası için 1000 megabit hız zorunlu sanırım değil mi? Yoksa olmuyor yüzde 50. Gigafiber olursa yüzde 50 kodu oluyor. Ve comnetle birleşmiyor önceden başvursaydık geçiş için o zaman olacaktı birleşme durumu doğru mudur.

• alyosha A kullanıcısına yanıt

zorunlu değil ben burger kampanyası ile 100 megabit den abone oldum,dün saat 15 de kayıt oldum,bu sabah açıldı,onay için aramadılar da,belki de aradılar ulaşamadılar bilmiyorum,mesaj geldi modem şifresi için girdim açıldı internet.

sende geçmek istersen referansım ile hem sen hem de ben 1 er ay ücretsiz alıyoruz,kullanmak isteyenlere şimdiden teşekkür ederim..

https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=KRU13FX61BOT

• Abone olacağız da önce TıklaGelsin'den kod gelmesini bekleyeceğiz. Memleketin en iyi ISS firması bile bir kampanyayı sorunsuz düzenlemeyi dahi beceremiyor. Cemal Gürsel Paşa kadar haklı çıkan kimse olmadı.

• Calibra10 C kullanıcısına yanıt

Peki siz de comnetten mi geçtiniz birleşti mi 2 ay ücretsizle burger yüzde 50 kampanyası

• alyosha A kullanıcısına yanıt

evet comnet den geçtim ama ekstra 2 ay ücretsiz kampanyası mesajı gelmedi daha,gelmezse iletişim kurup soracağım.

• 24 olmadan Turknet e geçtim:

-19.00-Dün akşam tıklagelsin den king ping siparişi verdim, siparişten yaklaşık 1 saat sonra kampanya sms i geldi.

-20.00-sms gelmesi için tıklagelsin uygulama ayarlarından sms bildirimini açın.

-10.00-Sabah e-devlet ile sözleşmeyi onayladım

-10.05-Kimlik resmini sisteme yükledim.

-10.30-belgelerim onaylandı

-10.45-en erken pazartesi gününe randevu verdi, ayarladım.

-13.45-telekom kurulum ekibi aradı geleceğiz dedi.

-15.00-kurulum tamamlandı, birkaç saate açılır internet dediler

-şuan beklemedeyim, eve tekrar döndüğümde açılır diye umuyorum.

-ilk başvuru aşamasında BK kodunu kimseye iletemedim, X'ten desteğe yazdım, aradılar beni ve kodu söyledim, tamam 6 ay %50 tanımladık dediler.

• BK indirim kodu elimde mevcut, cüzi ücretle verebilirim.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

VDSL mi?

Geçişlerde kurulum, aktivasyon ücreti vs oluyor mu?

• akikara kullanıcısına yanıt
    Fiber.
    840 TL Superonline dan geçtiğim için, 6 taksitte

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • VDSL için var mı yok mu bilen varsa aydınlatabilir mi dostlar?

• VADev V kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba iyi akşamlar. Bana BK kodu lazım elinizde varsa ücreti ne ise verebilir misiniz? Özelden yazamadım bana geri dönüş yapabilir misiniz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mustafa Dümen kullanıcısına yanıt
    PM atıldı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.