Şimdi Ara

🍔Türknet ilk 6ay %50 indirim [31AralıkSON] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
20
Favori
16.947
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

2 hattım var comnette ikisini bu şekilde geçirebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bk kodu olan varsa bende rica edebilir miyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tıklagelsin uygulamasında yakındaki mağazada kingping görünmüyor. Bazı restaurantlarda olmayabiliyor mu acaba? Kodu olan varsa da alabilirim.

• Calibra10 C kullanıcısına yanıt

Türk nete ne kadara geçtiniz, 100 mb

• Elimde 1 adet kod mevcut.Almak isteyen cüzi ücret karşılığı PM iletişime geçebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VADev -- 16 Aralık 2024; 14:6:26 >
  • USHAKA kullanıcısına yanıt

evet, her mağazada olmuyor. ben de 3. mağazada bulabilmiştim.

• curky C kullanıcısına yanıt

Acaba mevcut aboneliği iptal etsek aynı evdeki başka bir aile bireyi adına alsak olur mu 1-2 aya turknet e zam gelebilir en azından 6 ay kafamız rahat olurdu

• serin_su842 S kullanıcısına yanıt

Kurulum ücreti var, mantıksız olur.

• Devam ediyormu hâlâ 6 ay %50 kampanyası? Birisi nasıl yapılacağını kısaca anlatırsa çok makbule geçer 😃

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt

yeni abonelik başvururken orada promosyon kodu alanı var, bk kodunu girerek başvuruyorsunuz. Mevcut fiyattan 6 ay %50 indirimli ödüyorsunuz. Aktivasyon ücreti hariç tabi. 840₺ sanırsam taksitler halinde yani aktivasyon taksidi + %50 indirimli net faturası beraberinde ödüyorsunuz. yine avantajlı :) kod lazımsa cüzi ücret karşılığı pm'den gönderebilirim

• kodu olan var mı. ücreti mukabilinde satın alabilirim. telegram @darbelimatkabim

• @VADev saolsun. şu an dalgalanmalar yaşadığım ve bazen ani çakılmalara düçar kaldığım millenicom'un 24mb tarifesinden türkent gigafiber'e geçiş sağlamış bulunmaktayım. 7 senedir millenicom'dan memnumdum, özellikle ilk senelerde 27 aylık paketlerle ve misalen fiyatı 80'lik olan tarifeyi bana özel 65 70 liraya indirmelerinden ötürü uzun zaman ekmeklerini yedim, ama geldiğim noktada bugün millenicom'u arayıp teknik servis desteği sağlanmasını istediğimde bana ek ücret çıkardıklarından ötürü artık türknet'e geçtim ve yüksek indirme hızlarına ulaşabileceğim.

• bilinmezdenklem3 B kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Elinde kod olan varmı satlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifane377 -- 22 Aralık 2024; 13:4:37 >
  • Merhaba kod olan varsa alabilirim

• Kod satan varsa alabilirim.

• Elimde bir adet kod mevcut. Düşünen varsa uygun bir fiyattan verebilirim. PM gönderemezseniz hhscaglar38@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

• Sonunda ben de forumdan bir arkadaştan kod alarak Türknete geçtim.Hız değerleri 100/20.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.