Şimdi Ara

Türknet'in Fırtına Öncesi Sessizliği -Hız Testleri Bazen Yanıltıcı IDM görüntüsü ekledim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
1
Favori
6.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de aynı dertlerden mızdariptim bugün arayıp özür dilediler ping ve yavaşlık sorunuyla ilgili hatlar yoğun yapılacak bişey yok size 35mbit gönderiyoruz dediler. Hayatımda ilk kez akksiz internet gördüğüm için her akşam 5mbite inen internet için adama kızamadım asıl ben özür dilerim dercesine konuşup kapattım ne hale geldik ttnet yüzünden

Bence sakin kalalım ve Türknete geçmeye devam edelim. Bir şekilde bu işin altından kalkacaklarına inanıyorum ben. Bu sorunların sebebinin altında Türk Telekom yatıyor olabilir bir şekilde zorluk çıkarıyordur Türknete. Bir laf ettik Türknete yürü arkandayız dedik şimdi geri çekilmek olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 haftayı geçti kullanıyorum hiç bir sorun yok çok da memnunum, şu an hangi iss ye geçmek istersiniz geçeceksiniz deseler yine türknet derim yıllarca kotalardan düşük hızlardan bıktım arkdaş türknetle internet keyfi yaşıyorum
  • Biraz sabirli olalim ayni yontemi en para da kullaniyor , bu arada tutknette gram suc yok , hepsi musteri kaybeden tt yapiyor (ismi lazim degil )

• verilen hizmet konusunda kullanmadığım için bilgi sahibi değilim ancak türk telekomun bir çok çağrı merkezi lokasyonunda belki de binlerce çalışanı var (elbette taşeron). her aradığımda sanki mahalledeki ağır abiler ile veya trip atan kızlarla konuşuyorum. oldukça vasat. hiçbir işimi de çağrı merkezlerinde halledemiyorum. yani müşteri hizmetlerini kapatmış olmaları hizmet veremeyecekleri anlamını taşımıyor. turk net samimi bir firma, işin içinden çıkacaktır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taklaci55

Bana böyle bir mail gelmiş şimdi farkettim.Bağlantılarımda düzeldi. SAnırım bi evrilme geçiyor şirket.

Değerli TurkNet’li,

Bugünlerde 0850 288 80 80'den TurkNet destek hattını aradıysanız, bir şeylerin değiştiğini fark etmişsinizdir. Artık yavaş yavaş çağrı merkezimizi insansız bir hale getiriyoruz, şu anda size müşteri temsilcileriyle destek verdiğimiz az sayıdaki konuda da yakında tamamen insansız bir sisteme geçeceğiz.

Böyle bir değişikliğe gittik çünkü uzun süredir yaptığımız analizlerle gördük ki çağrı merkezimizde sorun çözmüyoruz, sadece sorun dinliyoruz. Siz isteklerinizi, şikayetlerinizi müşteri temsilcilerimize anlatıyorsunuz, onlar da genellikle bu sorunu çözmesi için uzmanlara aktarıyorlar. Bu sırada hem sizi telefonda bekletmiş oluyoruz, hem de sorununuzu kulaktan kulağa aktararak çözümü geciktiriyoruz.

Artık bir sorununuz olduğunda ister Online İşlem Merkezinden, ister mobil uygulamamızdan, isterseniz de çağrı merkezindeki sesli yanıt sistemi üzerinden bize sorununuzu iletebileceksiniz. İlettiğiniz sorunla ilgili gerekli kontrolleri sistemlerimiz otomatik olarak yapacak ve konuyu ilgili uzmanın önüne getirecek. İlgili uzman sizden daha fazla bilgi alması gerekiyorsa size ulaşacak, sorununuzu çözecek. Sorununuzu hemen çözemiyorsak (ki bazılarını hemen çözemiyoruz) süreç boyunca işin nasıl ilerlediği ile ilgili sizi sürekli bilgilendireceğiz.

Biz bu sistemin size çok daha iyi hizmet vermemizi sağlayacağından eminiz. Öte yandan, bazı müşterilerimizin ilk başlarda zorlanacağını da tahmin ediyoruz. Ricamız biraz sabır. Kısa bir süre içinde sizin de bu yeni sistemi seveceğinizden hiç şüphemiz yok.

(Bu arada bu yeni sisteme geçerken ufak tefek aksaklıkların olacağını da biliyoruz. Sizin de desteğiniz ve uyarılarınızla kısa sürede bu aksaklıkları da gidereceğiz.)

TurkNet'i tercih ettiğiniz, Türkiye'de internetin değişmez denilenlerini değiştirme yolunda bize eşlik ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
    TurkNet

oha ulan adamlar sanayi 4.0a geçiyor millet daha bla bla ..

• LambayaFunfDe kullanıcısına yanıt
    kendi olmayan 35 mbit e kadar olan santrallerde upload kaç, siz kaç görebiliyorsunuz
  • O sessizlik musteri kaybina neden oluyor. Biraz takip ederseniz heryerde isyan halinde kullanıcılar ozellikle adsl olanlar. Sanirim vdsl ve fiberde sorun yok.

• Türknet'in Fırtına Öncesi Sessizliği -Hız Testleri Bazen Yanıltıcı IDM görüntüsü ekledim.

Görüldüğü gibi hız şuan oldukça güzel. Yalnızca akşamleyin yani 8-10 arasında hızım 7-8e düşüyor. Bu yoğunluğa bağlı değişiyor.

Santral kendilerinin olmasa da bunu yapabiliyor olmaları aslında türk telekomun %1000 kar ettiği gerçeğini gösteriyor. 16mbit 100gb akk için 65 lira veriyordum. Şimdiden akkyi %1200 aştım bile

• quote:

Orijinalden alıntı: LambayaFunfDe

Türknet'in Fırtına Öncesi Sessizliği -Hız Testleri Bazen Yanıltıcı IDM görüntüsü ekledim.

Görüldüğü gibi hız şuan oldukça güzel. Yalnızca akşamleyin yani 8-10 arasında hızım 7-8e düşüyor. Bu yoğunluğa bağlı değişiyor.

Santral kendilerinin olmasa da bunu yapabiliyor olmaları aslında türk telekomun %1000 kar ettiği gerçeğini gösteriyor. 16mbit 100gb akk için 65 lira veriyordum. Şimdiden akkyi %1200 aştım bile

Güzelmiş vallaha, bereketli olsun

• Şeyimizden ne s.çsak bu seferde bunla milleti biraz daha dolandırsak sessizliğidir o...

at türktelekoma suçu yat aşağı, ulann 3 aydır 2 aydır sorunları çözülmeyen abonelerin var, sen kalkmışın yok sesli yanıt sistemş değişti falan hikaye okuyosn.. Elemanım yok olan da zaten bi boqa yaramıyo demiyosunda neymiş sistem değişmiş at yalanı, zaten bizde yedik..

adam internete giremiyo telefonda turkneti arıyor karşısında bir muhattap yok, geri dönüş yok...

Masal anlatıp durmayın burda insanları kandırmayın..

Turknette gerçek olan şey, Eğer vaat edilen hızı sınırsız,sorunsuz şekilde kullanan abonelerdenseniz Şanslısınız demektir.. bunlarda çok değil zaten..

Kullanıcam deye abone olmayın bunlara , deneme amaçlı 1 ay geçin iyiyse devam edersiniz gittiği yere kadar... öbürtürlü sorununuz varsa genrlde çözülmez...

He 1 ay bedava falanda hikaye iptal ettirsenizde sonunda fatura çıkıyor inanmayın..

• Turknet ile ilgili bir iddia var ne kadar doğru bilmiyorum; özellikle interconnection bağlantılarla alakalı büyük bir ödeme sıkıntısına düştüğü konusunda.

TT büyük borçlar çıkarmış Turknet'in önüne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infinitum

Turknet'le bağlanıyorum buraya, leş sayılacak bir hız var ilk aldığımdan beri ama TT'den çok daha iyi.

Bu AKK'yi kaldırdık dediklerinden beri ben korkmaya başladım ne zaman gümleyecekler diye. Hatta forumda Cem Çelebiler BTK başkanı olsun türü saçma kampanyalar çıktı. Gülüp geçtim.

Kaldıramayacakları yükün altına girmezler diye düşünüyorum ama tahmin ettikleri gibi gitmemiş olabilir. Ben kesinlikle TT'nin payı olduğunu düşünüyorum ne olursa olsun. TT milletini değil cebini düşünen özel bir kurum sonuçta.

MH'yi uzun süredir aramadım ama gerçek insana ulaşamamaktan nefret ediyorum. Turkcell'de de aynı lanet var. Kimin aklına geldiyse...

Ben forumdaki tahminlerin aksine, iflas/küçülme/satış gibi bir yola düşebileceklerini düşünüyorum. Burada abilerimiz bilir, bir zamanlar e-kolay vardı mesela o nerede şimdi?

Umarım rekabet kurumu el atar bir sıkıntı olmadan.

İflas mı

Alti ustu musteri hizmetleri politikasi degisiyor ve akn kaldirdiklari icin inanilmaz musteri cektiler bu da dogal olarak aksamlari internetin yogun kullanildigi saatte hiz sorunlarina yol aciyor.

Son 1-2 yilda abone sayilari inanilmaz artti ama burada iflas, kuculme, satis gibi komik seylerden bahsediliyor.

DH nin kiyamet senaryolarina bitiyorum ya

• Türknet Türkiyenin en büyük 20-30 bilişim şirketi arasında batmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Kalem

quote:

Turknet'le bağlanıyorum buraya, leş sayılacak bir hız var ilk aldığımdan beri ama TT'den çok daha iyi.

Bu AKK'yi kaldırdık dediklerinden beri ben korkmaya başladım ne zaman gümleyecekler diye. Hatta forumda Cem Çelebiler BTK başkanı olsun türü saçma kampanyalar çıktı. Gülüp geçtim.

Kaldıramayacakları yükün altına girmezler diye düşünüyorum ama tahmin ettikleri gibi gitmemiş olabilir. Ben kesinlikle TT'nin payı olduğunu düşünüyorum ne olursa olsun. TT milletini değil cebini düşünen özel bir kurum sonuçta.

MH'yi uzun süredir aramadım ama gerçek insana ulaşamamaktan nefret ediyorum. Turkcell'de de aynı lanet var. Kimin aklına geldiyse...

Ben forumdaki tahminlerin aksine, iflas/küçülme/satış gibi bir yola düşebileceklerini düşünüyorum. Burada abilerimiz bilir, bir zamanlar e-kolay vardı mesela o nerede şimdi?

İflas mı

Alti ustu musteri hizmetleri politikasi degisiyor ve akn kaldirdiklari icin inanilmaz musteri cektiler bu da dogal olarak aksamlari internetin yogun kullanildigi saatte hiz sorunlarina yol aciyor.

Son 1-2 yilda abone sayilari inanilmaz artti ama burada iflas, kuculme, satis gibi komik seylerden bahsediliyor.

Forumda TurkNet'e anlayamadığım bir saldırı var. + bahsettiğiniz nedenler ve TT gerçeği varken pek sağlıklı düşünmemizi beklemeyin hocam.

• quote:

quote:

quote:

İflas mı

Forumda TurkNet'e anlayamadığım bir saldırı var. + bahsettiğiniz nedenler ve TT gerçeği varken pek sağlıklı düşünmemizi beklemeyin hocam.

Belli başlı firmalar var bu ülkenin, milletin baş belası. Bunların en belirgini de Türk telekom ve vestel.

Birisi kendinden başkası piyasada olmasın, bütün halkı kendi sömürüme alayım diye çırpınıyor öteki de ürettiği 3 kuruşluk kıytırık telefonları satamadığı için devlet destekli diğer firmaların telefonlarına ekstra vergi koydurtuyor. Sülük gibi yapıştılar milletin kanını emiyorlar. Yeter kardeşim defolun gidin de rahatlayalım yahu.. Evime 1 tane vestel ürün koymuyorum, akrabalarıma da keza koydurtmuyorum hiç anlamayan bir tanıdığım bile illa alacak olsa bin bir türlü yalanla aldırtmıyorum vestel ürünlerini. En kısa sürede batmaları, yok olmaları dileğiyle.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İflas mı

Belli başlı firmalar var bu ülkenin, milletin baş belası. Bunların en belirgini de Türk telekom ve vestel.

Birisi kendinden başkası piyasada olmasın, bütün halkı kendi sömürüme alayım diye çırpınıyor öteki de ürettiği 3 kuruşluk kıytırık telefonları satamadığı için devlet destekli diğer firmaların telefonlarına ekstra vergi koydurtuyor. Sülük gibi yapıştılar milletin kanını emiyorlar. Yeter kardeşim defolun gidin de rahatlayalım yahu.. Evime 1 tane vestel ürün koymuyorum, akrabalarıma da keza koydurtmuyorum hiç anlamayan bir tanıdığım bile illa alacak olsa bin bir türlü yalanla aldırtmıyorum vestel ürünlerini. En kısa sürede batmaları, yok olmaları dileğiyle.

Umarım hakkettikleri yaptırımı alırlar hocam. Uzlaştığımıza sevindim.

• Forumda turknete saldırı falan yok sadece alınan hizmetle ilgili daha doğrusu alınamayan hizmetlerle ilgili serzenişler var. 39 gündür, 23 gündür, 25 gündür arızası giderilmeyen var, gündüzleri her şey normalken akşamları hızları çakılan bir dünya kullanıcı var, vdsl diye açılıp adsl hizmet verilen var ve bu şikayetlerin hiç birisi bu forumla sınırlı değil google da bi arama yapın şikayetvar da insanların bloglarında patlayan şikayet yağmuru var bütün bu olanlara rağmen sadece kendi deneyiminden yola çıkarak insanların şikayetlerini görmezden gelerek sadece turknet e saldırı var demek tek kelimeyle insafsızlıktır.

Peki bütün bunlara rağmen firmanın cevabı ne? tabi cevap alabiliyorsanız, bir sorun bulunamadı, tesisatı kontrol edin modeminizi kontrol edin vs vs. el insaf azıcık özeleştiri firma burada kesinlikle iyi niyetli yaklaşım göstermiyor, şu sorunların başlangıcında akn olayına kadar olduğu gibi müşterilerine samimi yaklaşarak; beklemediğimiz bir yoğunluk içerisindeyiz altyapımızda bazı sorunlar var ve bunu düzeltmeye çalışıyoruz bu süreç içerisinde bazı bölgelerde zaman zaman aksaklıklar olmasını bekliyoruz ve bunu 2 hafta 4 hafta vs gibi bir zamanda düzelteceğiz deselerdi eminim herkes bir şekilde anlayış gösterebilirdi, sıkıntı müşteriyi aptal yerine koymaları...

Diğer bir sorunda bu akn yi nasıl yorumladığımız gn. md yrd. açıklama yaptı dedi ki biz ödemeyi ayın içerisindeki tüm 5dk lık kullanım periyotlarının en üstün bi altındaki (%95) kademeden ödüyoruz yani en çok ne zaman kullanılıyorsa (prime time) o dilim üzerinden ödüyoruz, yani firma o saatte hızı sınırlarsa sağlayıcıya ödediği miktar kıstığı oranda azalıyor bende buradan ttnet engelliyor yazan arkadaşlara soruyorum ttnet neden en çok parayı alacağı zaman diliminde firmayı engellesin de az para kazansın?

Şuna benziyor; Bir firmadan sınırsız otoban geçiş bileti alıyorsunuz ama akşamları iş çıkışında otoban yerine tali yoldan gitmeye zorlanıyorsunuz, bu bileti kullanacağız zaman yoğun saatler olmayacak, ee zaten diğer zamanlar otobanı fazla kullanmıyorsunuz ne yapacaksın akşam zamanında evde olamayacak olduktan sonra o hizmeti, insanlar interneti akşam saatlerinde kullanıyorlar ya geçende yazdım benim bağlantı 16 bana akşam 7-8 mbit bağlantı verse bile işim görülecek 1-2-3 mbit nedir?

AKN neden kalktı? Hızları kafalarına göre ayarlayabilmek için başka bir açıklaması olamaz... Eğer kalkmasaydı müşterinin hız paketine göre altlimit 3-5-8-16-24 mbit kesintisiz bir şekilde vermek zorundaydılar ama şimdi daha azını veriyorlar.

• girye kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çağrı merkezimizi kapattık ve süreci daha hızlı bir şekilde yönetmek için IVR sistemini devreye soktuk. IVR sistemi üzerinden kullanıcılarımız yönlendirilerek sorunlarını tuşlama işlemiyle belirtiyor ve anında çözüm merkezimizin ekranlarına ulaşıyor. Arkadaşlarım açılan bu destek kayıtlarını iki gün içerisinde çözmeye çalışıyorlar. Bu süreçte biraz sabır istiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, çağrı merkezimizi kapattık ve süreci daha hızlı bir şekilde yönetmek için IVR sistemini devreye soktuk. IVR sistemi üzerinden kullanıcılarımız yönlendirilerek sorunlarını tuşlama işlemiyle belirtiyor ve anında çözüm merkezimizin ekranlarına ulaşıyor. Arkadaşlarım açılan bu destek kayıtlarını iki gün içerisinde çözmeye çalışıyorlar. Bu süreçte biraz sabır istiyoruz.

benim bu tasima isiyle ilgili kayit 15 gundur kapatilamadi ne arayan var ne de soran allahtan cayma bedeli 76 kurus cikmista rahat rahat cevap bekliyorum.
  • turk telekom altyapisi icin dediginiz dogru fakat ben ankarada yapa kapsaminda olmama ragmen aksamlari sadece hiz sorunu degil siteleri acmama sayfalarin yarim yuklenmesi gibi sorunlar da yasamaya basladim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.