Şimdi Ara

Türknet'in Fırtına Öncesi Sessizliği -Hız Testleri Bazen Yanıltıcı IDM görüntüsü ekledim. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
6.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de hız toparladı biraz ama pingler rezalet.
    Türknet'in Fırtına Öncesi Sessizliği -Hız Testleri Bazen Yanıltıcı IDM görüntüsü ekledim.Türknet'in Fırtına Öncesi Sessizliği -Hız Testleri Bazen Yanıltıcı IDM görüntüsü ekledim.

• İletişimi ben cep uygulaması var arıza kaydı veya msj olarak istediğinizi yazabilirsiniz gün içinde veya ertesi gün dönüyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • guguk kullanıcısına yanıt
    ufaklık mı laf atar senin gibilere az bile, sorunun yoksa buraya gelip adamın sorununu önemsizleştiremezsin... git hangi konuda yıkama yağlama yapıyorsan yap.
  • Ayın 28'inde açtığım şikayet halen hiçbir işlem yapılmadan duruyor.
  • PowerPC kullanıcısına yanıt
    nereye ne yazacağım seni ilgilendirmez ayrıca adamın konusunu önemsememe gibi bir şey yaptığımı sanmıyorum sadece hız testi paylaştım halen neler yazdığımı okumamışsın. hadi uyku saatini geçirme sütünüde iç yat. Senin gibi ergenlerle uğraşmayayım gece vakti hadi yavrum hadi canım
  • guguk kullanıcısına yanıt
    imzaya koymuş "1 Ay Turknet ücretsiz internet" neden her şikayet konusuna balıklama atlayıp paçalarından hız testi bırakıp kaçtığın anlaşıldı.
  • mh. değişikliği ile hız sorunları arasında nasıl bir bağ kurmuş Türknet görevlisi şahsen anlayamadım ?
    ben bunlara geçmek için bir aralar çok düşündüm ve bu tür sorunlar çıkacağını tahmin ettiğim için vazgeçmiştim
    durum gösteriyor ki doğru bir karar vermişim

kendi kablo alt yapısı olmayan firmalarda büyük sorunla çıkacağı baştan belliydi ,ki tt. dahi bazen bize saç baş yolduruyor ama hiç değilse karşımızda derdimizi anlatabileceğimiz birilerini bulabiliyoruz

insanlara haftalarca internet veremeyip yada yeterli hız sağlayamadıktan sonra akn. olmasa kaç yazar ?

şahsen ben üzülüyorum doğrusu ,keşke tt.karşısında bir rakip olsun istiyorum ama bu şekilde olması mümkün değil
    suyun başında tt. ,sonunda Türknet ve tt. nin vermediğini vereceğim diyor ?
  • bi taneside yazmış "türknete anlayamadığım bi saldırı var" falan,fıstık , vıh vıh diye..

forumlarda,sosyal medyada sayıları hergün artarak çoğalan bunca insan yalan konuşuyor yani..

Böyle boş boş konuşanlarada ayrı bir kıl oluyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: epsotel

bi taneside yazmış "türknete anlayamadığım bi saldırı var" falan,fıstık , vıh vıh diye..

forumlarda,sosyal medyada sayıları hergün artarak çoğalan bunca insan yalan konuşuyor yani..

Böyle boş boş konuşanlarada ayrı bir kıl oluyorum..

Hocam ben cevap bile vermiyorum artık gelip burada hız testi paylaşıp gidiyorlar onlarda sorun olmadı mı geri kalan herkes yalancı,karalayıcı vs oluyor.

Abonelerinin yarısını kaybedince Turk.net diye bir firma bile kalmayacak yakında o zaman çözerler artık yoğunluk düşünce.
  • Önceden yazan var mı bilmiyorum ama ben ttnet kullanıcısıyım 8mbit hızında bağlanıyorum akşam 7-9 arası internet hızım 1mbite kadar düşüyor.Birkaç kez bağlantı koptu aradım hata kaydı oluşturuldu falan dediler düzeltildi.

Hergün akşam kontrol ediyorum özellikle 7-9 arası internet hızı çok düşüyor. Ttnette vermiyor adam akıllı hizmet
  • hadi gelin hızlarımızı kapıştıralım olur mu 1 haftadır 3-4 defa internet ile ilgili ticket attım ama bana geri dönüş olmadı, cuma günü aradığımda sorun için cumartesi bile aramadılar bazı şirketler var gece çalışıyor eyy türknet !! bir ticketime (ankastreden olduğu söylendi ama ankastrede sorun yok)

Türknet'in Fırtına Öncesi Sessizliği -Hız Testleri Bazen Yanıltıcı IDM görüntüsü ekledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: abrooke139

Türknet 20 yıllık köklü bir firma.Merak etme bir sabah kalktığında internetin gidebilir ama Türknet gitmez.Gidecekse de devreder.Twitterdan cevap veriyorlar anında.Yoğun zaman haricinde yaz.

kökler kurumuş olmalı, yeni bir tohum şart....
    20 yıl değil 1000 yıl da geçse bu kafayla kurumsallaşması mümkün değil....
    müşteri hizmetlerini kaldırıp millete bant kaydı dinletmek kurumsal bir firmanın yapacağı bir hata değil....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exommas kullanıcısına yanıt
    10 Gündür internet erişimim yoktu benden kaynaklı oldugunu söylediler benden kaynaklı degilmiş daha sonrasında iptal dilekçesini verdim diye biyerleri tutuştu internet geldi geldide :D üflesem daha hızlı gelir Türknet'in Fırtına Öncesi Sessizliği -Hız Testleri Bazen Yanıltıcı IDM görüntüsü ekledim.
  • haftaya turkcell süperonlineye geçiyorum hocam turk telekomdan sonra en köklü firma ve en fazla müşterilerine değer veren şirket sanıyorum benim zaten en fazla 8 mbit alıyorum 2 veriyorlar geçen hafta 6 mbit almama rağmen beni trollüyorlar bildiğin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exommas -- 4 Aralık 2017; 19:14:30 >
  • Son 1 haftadır internet hattımı 50mbit olan 20mbit e çekmişler ev telefonuda çalışmıyor müşteri hizmetleri komple kapanmış arıza kaydı oluşturdum online işlem merkeziden çözmedikleri problemi giderildi yazdılar benim gözümde türknet bitti doping daha makbul gibi sanki
  • BlueLogic B kullanıcısına yanıt
    aynı problem bende de vardı, 1 hafta internetsiz kaldıktan sonra btk'ya şikayet ettiğimin sabahında düzeltildi.
  • trafs kullanıcısına yanıt
    btk aptal sitesi zaten açılmıyor dogu olan ney var şu ülkede hep merak etmişimdir yüklendmiyor

https://sikayet.btk.gov.tr/sikayetyaz/
  • Türknet aboneliğimi kısa vakitte iptal ediyorum ve kimseyede tavsiye etmiyorum. Ya nasıl bir şirketsin sen müşteri hizmetleri hattını kapatıp sesli yanıt sistemi kuruyorsun. Şaka gibi resmen. İyice herşeyi robota bağladılar. Bir sorun oldu mu karşında muhatap yok ya. Böyle şey olur mu arkadaşlar. Birde son zamanlarda hızda acayip dalgalanmalar oluyor, bir anda 3 e düşüp bir anda 15 e çıkıyor. Türknet senden ümitliydik baya ama hayal kırıklığına uğrattın bizi.
  • hepsini anladım da mesajları niye siliyorsunuz :)
    desteklerken hiç mesaj silinmiyordu ama eleştirince ???
  • Türknet'in Fırtına Öncesi Sessizliği -Hız Testleri Bazen Yanıltıcı IDM görüntüsü ekledim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.