Şimdi Ara

Türknet'in Fırtına Öncesi Sessizliği -Hız Testleri Bazen Yanıltıcı IDM görüntüsü ekledim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
6.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: astegon

Turknet ile ilgili bir iddia var ne kadar doğru bilmiyorum; özellikle interconnection bağlantılarla alakalı büyük bir ödeme sıkıntısına düştüğü konusunda.

TT büyük borçlar çıkarmış Turknet'in önüne.

ortada garip bir olay oldugu dogru fakat 3-5 gun sonra ne olacak kestirmesi zor. taahhut olmadigi icin herseye hazirlikli olmak lazim. fiyat artisi,hiz dususu veya akk nin geri gelmesi bile mumkun
  • son 1 saatin ozeti

Türknet'in Fırtına Öncesi Sessizliği -Hız Testleri Bazen Yanıltıcı IDM görüntüsü ekledim.
  • Madem öyle buda benden olsun son 1 haftanın özeti 35 mbit istanbul erenköy

Türknet'in Fırtına Öncesi Sessizliği -Hız Testleri Bazen Yanıltıcı IDM görüntüsü ekledim.
  • Bir tane hız testi atana göre sorun yok.

Adam arşiv yapmış 20 tane atmış 17:00 sonrası hız düşmesi bariz belli.

Şimdi imzasına kod koyup bedava kullanan arkadaşa inanan inansın.(bir adet hız testi atmış)

Saat 17:00 sonrası aynı şekilde internet felç oluyor 20 den fazla kayıt bıraktım çözümü yok.

Twitch girip deneyin yayın internet kullanımı 6.1 mb/s 17:00 öncesi gram donma yokkken 17:00 sonrası 2.1 mb/s(yarı kalitede)donarak izleniyor.

En basit örnek bu Türknet çöp çok yakında iptal ettireceğim tahattüt imzalarsamda imzalarım adam gibi internet kullanırım.
  • sawgiray S kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 haftadır böyle diyorum sana yalan borcummu var tamam bende saat başı atmaya çalışıp 20 tane olacak ozaman inanacakmısın 20 değil 30 tane atayım sana al bir tane daha senin bulunduğun yer yoğunsa veya hattında sorun varsa ben neyapayım.

• sawgiray S kullanıcısına yanıt
    Albakalım bir tane daha hız testi

• speedyrazors kullanıcısına yanıt
    bunu hangi program ya da site ile yapıyorsunuz ?
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Speedteste üye olun sonuçlardan görebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Hocam 1 haftadır böyle diyorum sana yalan borcummu var tamam bende saat başı atmaya çalışıp 20 tane olacak ozaman inanacakmısın 20 değil 30 tane atayım sana al bir tane daha senin bulunduğun yer yoğunsa veya hattında sorun varsa ben neyapayım.

Saati yazmama gerek yok

• 1.5 yıldır turknet kullanıyorum hız dalgalanlamari hep vardı ama iyice zıvanadan çıktı.

Bu arada ilk mesajda bahsettiğim taahhüt olayı ailemin evi için babam adına başvurdum basvurmaz olaydım.

• guguk kullanıcısına yanıt
    yoksa yok ne diye sorun konularında dolanıp duruyorsun babanın firması mı turknet? adam burada sorununa çözüm arıyor.

senin gibiler içinde konu açıyor adam, yarın bir gün seninde aynı problemi yaşama olasılığın var.
    sorunsuz hizmet alıyorsun diye bir anda takım tutar gibi fanatikleşirsen, sorun çıktığında ne yapacaksın?
    bu kafayla senin sorununla ilgilenirler mi sanıyorsun?

birde çıkmış turknet müşteri hizmetleri gibi adamın hattına laf atıyorsun sen neyin mücadelesini veriyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 3 Kasım 2017; 21:47:18 >
  • 21:02 de destek kaydi olusturdum bi sure sonra hizda gozle gorulur bi duzelme oldu

• Ben de destek kaydı oluşturdum 3-4 gün oluyor gündüz ve geceleri normal 75 Mbps civarında hız alırken akşamları 10-15 civarlarına kadar iniyor ve dota oynarken 50 civarında olan pingim de 150 civarlarına sabitleniyor. Destek kaydına cevap telesekreter bina içi vs dediler ama açıkça yalan söylüyorlar modemler kablolar tesisat akşamları canı sıkılıp bozuluyorlar heralde. Kaç aydır kullanıyorum ama şu 1 haftadır sıkıntı var.
  • Türknet son zamanlar müşteriye önem vermiyor.

En basit örneği adamların arayıp da sorun ileteceğin bir müşteri hizmetleri bile yok.

Hızım şu an 4 mbit 5 mbit.

Türknet yapamayacağı işin altına girdi.

2018 de tüm internet sağlayıcıları Akk kaldırır ise geri gideceğim.

Sevgililik gibi güzel başladı Türknet ile herşey, ne zaman ki kota kalktı işin tadı kaçtı mutsuz son ile bitecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuroxy

Ben de destek kaydı oluşturdum 3-4 gün oluyor gündüz ve geceleri normal 75 Mbps civarında hız alırken akşamları 10-15 civarlarına kadar iniyor ve dota oynarken 50 civarında olan pingim de 150 civarlarına sabitleniyor. Destek kaydına cevap telesekreter bina içi vs dediler ama açıkça yalan söylüyorlar modemler kablolar tesisat akşamları canı sıkılıp bozuluyorlar heralde. Kaç aydır kullanıyorum ama şu 1 haftadır sıkıntı var.

2 gun once internet aksam yavaslayinca olusturmustum sabah arayip bant kaydi donanimsal veya bina ici tesisat dedi devamini dinlemeden kapadim
  • kartaltib K kullanıcısına yanıt
    netspeed e deneyebilirsiniz tüm akk toptan 2018 aralık yani 2019da kalkacak. bu kadar beklememek için.
  • 22:24
  • speedyrazors kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin ping değerleriniz nasıl bi bakar mısınız merak ettim komut istemi(cmd)nden ping vie.valve.net -t komutunu girip bana ss atabilir misiniz ?
  • PowerPC kullanıcısına yanıt
    Bak ufaklık git yat sen anlamadığın bilmediğin şeylerede karışma önce okumasını öğren bak adam bana nasıl laf atmış bende cevap verdim bunun fanatiklikle ilgilisi nedir forumda sadece sorunlu konularmı görmek istiyorsun sorunlu olanlar kadar sorunsuz olarak kullananlarda var. Herkes hız testlerini koyuyor bende koydum bu zoruna gidiyorsa koymayada devam edeceğim kusura bakma hoşuna gitmiyorsa foruma girmezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuroxy

Hocam sizin ping değerleriniz nasıl bi bakar mısınız merak ettim komut istemi(cmd)nden ping vie.valve.net -t komutunu girip bana ss atabilir misiniz ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.