Şimdi Ara

Türknet'in üstüne çok gidiyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben geçen hafta pazartesu turknet aldim.Herşeyini kargoladim falan.Sonra geçen hafta perşembe arandim port dolu dediler.Bugün baktim OIM e port boşmuş bende sevindim.Bence bölgelere göre turknet in sorumluluğu değişiyor.Saol turknet bugun modem alip sizden randevu alicam umarim internettede sorun cikmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ee konu başlığıyla ne alakası var okullar kapandı sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok üzerine gidiyoruz ama 7 gündür internetim kesik ondan fevri davranıyorum, kusura bakma Turknet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla başvuru yaptım 3 4 güne bağlandı kargo felan dahil. 16 gündür kullanıyorum maşallah bikere kopma yaşamadım. Vdsl de geçemedim daha ama olsun :D

• Maalesef interneti telekomdan kiralayan bütün ISS'lerde bu durumlar söz konusu oluyor. Türknet kendi ekibini kurup, fiber altyapı kurmadığı sürece bu sorunlardan kurtulamayacak gibi gözüküyor.

Zamanında Turkcell, Telekom'un yaptığı sorunlardan bıktığının bu yola başvurmuştu (kendi fiberini döşeme).
  • mackali6161 M kullanıcısına yanıt
    Maşallah nazar değmesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAICO

Maşallah nazar değmesin
    Maşallah yaramadı usta. İnternet ışıgı gitti :D

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mackali6161 M kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun bu ara giden gidene

• Üstüne çok gidildiği yok, olması gerektiği gibi onu hakediyorlar Ciddiyetsiz bi firma 2 kere bağlattim 2sindede sorun yaşadim bidaha kendi altyapıları gelmediği sürece bağlatmam hayatta

• quote:

Orijinalden alıntı: erkaninn59

Üstüne çok gidildiği yok, olması gerektiği gibi onu hakediyorlar Ciddiyetsiz bi firma 2 kere bağlattim 2sindede sorun yaşadim bidaha kendi altyapıları gelmediği sürece bağlatmam hayatta
    Turknet'in altyapısındayım ve 2 haftadır internetim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OROFI -- 16 Temmuz 2020; 16:10:7 >
  • hadi türk telekom altyapısı kullanırken sabotaj ediliyorlar kendi altyapısını kullanırken noluyor yazık yani kendi altyapısındaki insanlara bunları yapmasalar bari sorunlarını hızlı çözseler keşke
  • Aynı durumda 20 günü aştı. Ve bu sorun Telekom kaynaklı değil üstüne basarak söylemeliyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.