Şimdi Ara

Türknet'in verdiği modem mi alınmalı - Zyxel VMG8623-T50B (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
17
Favori
153.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Modemin siparişini onayladım siteden. Kaç günde gelir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, taksitli modem satışımız bugün başlamıştır. Modem satın alabilirsiniz.
  • ozhanbayram kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mevcut modeminizi kullanabilirsiniz. Maksimum 100 Mbps'e kadar hizmet verebiliyoruz.
  • uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, modem talebinizi aldıktan sonra çıkışı yapacağız. Yoğunluğa bağlı olarak süre bilgisi veremiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, taksitli modem satışımız bugün başlamıştır. Modem satın alabilirsiniz.
    Merhaba yeni abonelikte modem ücretsiz mi acaba sitenizde öyle yazıyor.
    Türknet'in verdiği modem mi alınmalı - Zyxel VMG8623-T50B

• guran66 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Türk Telekom altyapısı üzerinden verdiğimiz fiber aboneliklerinde modemi ücretsiz olarak veriyoruz ama abonelik bitiminde 1 ay içinde iade edilmesi gerekiyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Yani bu durumda modem kira ücreti falan söz konusu olmuyor mu? Benim ödeyeceğim faturaya herhangi ekstra bir ücret eklenmeyecek sadece 85tl ödeyeceğim doğru mu?
  • guran66 G kullanıcısına yanıt
    Eğer fiber abonelik alacaksanız modem dahil 85 TL' dir. Modem için ek bir ücret ödemiyorsunuz.
  • merhabalar bende bugün kayıt açtırdım. fakat bana modem verilmeyeceği söylendi. bu nasıl oluyor çifte standart mı var? türknet ten açıklama bekliyorum.

• sportage44 S kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Keenetic varken başka modem kullanılır mı?
  • muhbalci M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, verilen bilgiyi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • 05376025547
  • turknet referans kodu lazımsa kullanabilirsiniz >>

NSE73ME28WTS

bağlantı:
    turk.net
    Beni referans göster, bir ay ücretsiz internet kazan!
    https://turk.net/p/NSE73ME28WTS

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Merhaba, hizmetinizi kontrol ettiğimde özgür iletişim paketimizden yararlanmaktasınız. Ücretsiz modem fiber başvuruları için verilmektedir. Fiber geçiş işlemlerinde ise mevcut modem kullanılmaktadır.
  • Kurulum yapılmadan iptal ettirmek istiyorum. taahüdüm daha dolmamış.
    Merhaba, iptal işlemleri için 02122165560 numaralı faks hattımıza iptal dilekçenizi ve kimlik fotokopinizi gönderebilirsiniz. Ya da Hizmet iptal talebinizi, kimliğinizin önlü arkalı fotokopisi ve hizmet numaranızın, iletişim bilgilerinizin ve imzanızın bulunduğu bir dilekçeyi posta eki ile birlikte iptal-faks@turknet.net.tr e-posta adresimize gönderebilirsiniz.
  • Firewall ayarları nasıl olmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet internete geçmek isteyen arkadaşlar PRC25EV21VYD kodunu kullanarak bu kod davet etti derseniz 1 ay ücretsiz internetten faydalanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 19 Eylül 2020; 20:2:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türknete abone okurken aşağıdaki davet kodunu kullanın hem siz hem ben 1 ay bedava kazanalım.

Davet kodu: NAS26WN16OCT

• Merhaba turknet aboneligi yaptim birde modem aldim fakat hic hizdan memnun kalmadim 15 gun kullandigim modemi zorla bana parasini odettiler. Modem almak isteyene uygun fiyata verebilirim sifir gibi herseyi duruyor

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.