Şimdi Ara

Türknet'in verdiği modem mi alınmalı - Zyxel VMG8623-T50B (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
17
Favori
153.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türknetin verdiği modem kablosuz olarak kaç metreye kadar çekiyor. Daire girişine konunca bütün odalardan çeker mi? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertbal -- 28 Eylül 2020; 16:53:34 >
  • mertbal M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, modem hakkında
    turknet
    Modem ZYXEL VMG8623-T50B — TurkNet
    https://turk.net/modem/zyxel-vmg8623
    sayfamızdan bilgi alabilirsiniz.

• 35b ne demek?
  • Modemi peşin fiyatıyla aldım. Kaç günde gelir? Eline ulaşanlar yazabilir mi?
  • Kaça aldınız? Aboneliğe tanımlı Modemim bozuldu. Kabloluda çalışmıyor masaüstünden nete giriş yapamıyorum. Aceba paraylamı alsam.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/145806250

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 1 Ekim 2020; 0:21:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurdakull kullanıcısına yanıt
    354 tl. Peşin fiyatı yoktu normalde sonradan eklemişler
  • ahmt9417 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim. Birtanede ben aldım.
    (üye panelimde iki üyelik var. istanbuldaki evim fiber onda çıkmadı rizedeki üyeliğe çıktı ordaki üyelikle aldım. istanbul adresi girerek niye bilmiyom yeni üyeliğe çıkmadı.)
  • TURKNET davet kodu lazımsa kullanabilirsiniz >>

nse73me28wts

bağlantı:https://turk.net/p/NSE73ME28WTS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumcu25 -- 1 Ekim 2020; 14:45:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, modem hakkında https://turk.net/modem/zyxel-vmg8623 sayfamızdan bilgi alabilirsiniz.
    Kaç güne geliyor modem? Satın aldık site üzerinden ama?

• yurdakull kullanıcısına yanıt
    Merhaba, modemi satın aldıktan sonra arkadaşlarım çıkışı yapacaktır. Yoğunluğa bağlı olduğundan dolayı süre bilgisi veremiyoruz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Modem bana geldi. kullanmadım iade etmek için talep oluşturdum. hangi adresinize iade gönderecem bunu?

• Merhaba, modemi fulya Mahallesi Büyükdere Caddesi Torun Center A Blok No: 74 A/89 Şişli/İstanbul adresine gönderebilirsiniz. Modemi gönderirken içerisine isim, soyisim ve müşteri numaranızı yazarak iletebilir misiniz?

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Turknet 20 yıldır kullandığımız sabit hat numaramızı değiştirdi, konuya dair detaylı bilgiyi özel mesaj olarak ilettiim yardımcı olabilir misiniz ?

• Ne kadar çok iade etmek isteyenler var anlam veremiyorum madem kullanmayacaksın neden alıp iade etmekle uğraşıyorsun? İlginç gerçekten türknete allah sabır versin.

• @TurkNetDestek Bizim sokakta 12 bina var 10'unda altyapı var 2'sinde yok görünüyor. Böyle bir şey nasıl olabiliyor? Turknet bağlatmak istiyorum ama o 2 binadan birinde oturduğum için olmuyor. Yardımcı olur musunuz?

• savage038 S kullanıcısına yanıt

Merhaba, PM üzerinden gönderdiğiniz bilgileri kontrol ettim ama sabit numaranız değişmemiş.

• shadowofsun kullanıcısına yanıt

Merhaba, eğer bina yeni ise altyapı olmayabiliyor. Altyapı için bağlı olduğunuz Telekom Müdürlüğü' ne başvuru yapabilirsiniz.

• 35b ile ilgili heyecanı anlayabilmiş değilim açıkçası, santralden 250 metreden daha uzak olduğunuz anda 17a profiline düşecek modeminiz.

• Türknete başvurmuştum. Hattım Türktelekom fiber hatt. Modemi Türknet sağlıyor. İptal durumunda iade edecekmişim veya 250 TL ödeyecekmişim. Türktelekomun gelip bağlantı yapmasını bekliyorum. Sormak istediğim husus şu. Türktelekom Türknet hattını bağlamaya geldiğinde ZyXEL VMG8623-T50B modemini mi veriyor yoksa başka bir modem mi veriyor?

• mertbal M kullanıcısına yanıt

Merhaba, Telekom ekipleri kurulum için gelirken farklı bir modem getiriyor.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.