Şimdi Ara

Türknet'in verdiği modem mi alınmalı - Zyxel VMG8623-T50B (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
17
Favori
154.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba, bende 10 gün önce modem siparişi verdim ama hala bir haber yok, yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SG_2018 -- 16 Ekim 2020; 0:19:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SG_2018 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, size yardımcı olabilmem için GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Arkadaşlar modem gecen günkü fırtınayla sanırsam yandı. Sıfır bir modem olarak bakarsak sizce iyi bir tercih mi? 35b lerin vs. beni etklieyeceğini pek sanmıyorum. Dağın tepesinde oturuyorum zaten internet olduğuna şükür. (ama ne kadar hızlı o kadar iyi tabi, etkiliyorsa ne güzel. Çok çaktığımı söyleyemem)

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

modeme yine zam gelmiş.
    240-264-324tl diye gidiyor .

324 354 375 şeklinde du anda 😓😓

• quote:

Orijinalden alıntı: J.R.R Numenor

Herkese Selamalar,

Bugün türknet'e abonelik için başvurdum.

Sizce türknet'in verdiği zyxel vmg8623-t50b modemimi daha iyidir

yoksa Keenetic Extra Dsl mi

Bu iki modem arasında kaldım. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Benim için stabilite ve wifi çekim gücü önemli.

Ek olarak internet için standart ev kullanıcısıyım.

Teşekkürler.

Bunu bende merak ediyorum..

• Yakında bin lira olur Türknet'in verdiği modem mi alınmalı - Zyxel VMG8623-T50B 

• Gökhan__ kullanıcısına yanıt

kesinlikle tavsiye etmiyorum asus, keenetic, veya tplinkin modemlerine bakın. bunun wifi menzili berbat sürekli kopma yaşanıyor.

• merhaba. Bu modemin aynısından bende de var. Wifi icin hız sınırlaması yapmak istiyordum. Konuk ap acip denedim , normal ana ap üzerinden denedim her yoldan denedim başarılı olamadım. Qos üzerinden denemek istedm yapamayınca zyxel müşteri hizmetlerini aradım. Bana turknetın bu modemde bu özelliklerin tamamen kapatıldıgını söylediler. yardımcı olamayacaklarını söylediler. TTnin verdigi modemlerde root girişi falan oluyordu bunda da var mıdır acaba ? Var olan özellikleri kullanamayacaksak biz neden bu modemi aldık ben bir şey anlamadım ki ??!

• chatinchewik kullanıcısına yanıt

modemi naptınız acaba

• Turknete geçeli 2 ay kadar oldu. Bu sürede modemi de kullandım. Eski modemim yaklaşık 10 yıllık bir modem olmasına rağmen Türknetten aldığım modemdeki kadar kopmayı hiç yaşamamıştım. Kağıt üzerinde bilgiler güzel görünüyor olabilir ama modemin wifi gücü de çok düşük, yazılımı da kalitesiz olmalı ki her gün en az birkaç defa internetten düşüyorum. Özellikle online oyun oynuyorsanız almanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kafayı sıyırmama ramak kaldı. Türknet'in verdiği modem mi alınmalı - Zyxel VMG8623-T50B 

Ben günlük internetimi kullanırım anlık kopmalar(bazen birkaç dakika sürüyor) benim için sorun değil derseniz alabilirsiniz.

• Kesinlikle alınası bir modem gerek kapsama alanı gerekse 5G harika benim butun sorunum eski modemdenmiş bosa arıza kaydı olusturmusun yıllarca arayuzde super her turlu erisim var Qualcomm Atheros islemcili tereddud etmeden alabilirsiniz bu fiyata boyle yok abartı degildir yazdıklarım internetım pıng im coştu zaten yeni nesil pc ve telefonlar wifi 5 uyumlu super

• rayzmoon R kullanıcısına yanıt

qualcomm işlemcili olduğunu nereden çıkardınız acaba?

• Vodafone H300S modemini öneririm 5Ghz frekansta kayıpsız verim alıyorum

• fdemiirhan F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talebinizihttps://turk.net/online-islemler/ sayfamızdan destek kaydı açarak paylaşır mısınız? İlgili ekiplerimiz sizinle iletişime geçecek.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Çözüm bulamayınca modemi sattım sağolun.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.