Şimdi Ara

Türknet'in verdiği modem mi alınmalı - Zyxel VMG8623-T50B (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
17
Favori
153.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

35b vdsl nedir açıklayabilir misiniz? İnternette hiçbir şey anlaşılır değil.

• rayzmoon R kullanıcısına yanıt

Modemin güncellemesi varmış.Onu yaptınız mı ? Üzerinde gelen yazılım ile kötü olduğu söyleniyor.Youtube da güncelleme yapıp sorunların ortadan kalktığını söyleyenler var.

• YnSs58 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Ben de TurkNet'e geçiş yaptım, aktivasyon işlemlerim başladı. Benim internetim sarı cam kablo ile odama kadar geliyor, ayrıca modemin yanında optik dönüştürücü var. Bu modemde sorun çıkarır mı sizce bu durum?

• Ayrıca Turk Telekom ile 9 Aralık'a kadar taahhütüm var, bu durum bir sıkıntı yaratır mı? Hat benim üzerime değil ancak TurkNet aboneliği benim üzerime olacak.

• berkaysenel55 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, taahhüt kaynaklı fesih faturası yansıyabilir. Fesih bedelinin 120 TL'sine kadar indirim sağlıyoruz. Telefon hattı üzerinden başvuru yapmanız durumunda telefon hattı sahibi kısmının olduğu yeri hat sahibinin doldurması gerekiyor.
  • brj B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, memnuniyetiniz bizi de çok mutlu etti. Teşekkür ederim. Keyifli kullanımlar dilerim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerinize sorduğumda kurulumun ayrı olarak yapılacağı, kurulum yapıldıktan sonra 9 Aralık'ta taahhütümü hiçbir ücret ödemeyecek şekilde fesih edebileceğim söylendi. Yani siz buraya gelip kurulumu yapacaksınız, internetim sağlanacak, ben daha sonra taahhüt ücreti ödememek adına 9 Aralık'ta aboneliğimi iptal ettireceğim. Bana bu şekilde bilgi verildi.

• Arkadaşlar modemim Asus DSL-AC51 ve bir yakınıma verdiğim için yeni bir modem almak istiyorum. Bu modemimden de çok memnundum kendime yeni model alacağım için değiştirme kararı aldım. Zyxel VMG8623-T50B modeli sizce nasıl ya da başka hangi marka ve modeli önerirsiniz arkadaşlar? Android uygulaması olan ve uygulamadan resetleme,wifi kısıtlama gibi işlemleri yapması en çok istediğim özellikler arasındadır. Teşekkürler..

• incsoft kullanıcısına yanıt

Bu markanın uygulaması yok hocam. Kesinlikle sizin kriterlerinize uymuyor bu modem. Asus veya keenetic modeleerine yönelin. Keenetic 2021 modellerini bekleyin eğer çok acil değilse.

• NT2L N kullanıcısına yanıt

android uygulama desteği varmı efendim? Uygulama üzerinden modem resetleme,wifi hız ayarları ve diğer ayarlar vb..

• quote:

Orijinalden alıntı: incsoft

android uygulama desteği varmı efendim? Uygulama üzerinden modem resetleme,wifi hız ayarları ve diğer ayarlar vb..

Tarayıcıdan girince mobil arayüz mevcut

• asus da olduğu gibi android uygulaması yokmudur?

• Maalesef uygulama yok  

• quote:

Orijinalden alıntı: msdos34

Geçen cumartesi modem elime ulaştı.Ben kablosuz özelliğini kullanmadığım için bir yorum yapamayacağım.Ama modemler konusunda inceleyen arkadaş fena olmadığını bahsetmiş.

Dsl standartları olarak Türkiye'de desteklenen standartlarının fazlasını destekliyor.Eski modeme göre daha az CRC hatası oluştu.Eski modemle günde ortalama 250 CRC oluşurken bu modem 25 CRC üretti.Günlük kabul edilebilir sınır 500 diye okuduğum aklımda kalmış ki zaten benim CRC hatalarımın asıl sebebi hattın alabileceği hızın sınırlarda olmasıdır.

Gündüz vakti SNR düşer benim.Sebebi oturduğum yerde ofis ve iş yerlerinin çok olmasıdır.Çoğu kişide akşamları düşer bende tam tersi.Bugün gündüz kontrol ettim.Cihaz SNR yi akşam SNR si ile aynı tutuyor.

Modemi açıp kapattığımda eski modeme göre 3-4 Mbps daha hızlı senkronize oldu.Yalnız eski modeme göre bağlanma hızı bir miktar daha yavaştı.

Gelelim yazılım olayına.Ufak bir araştırma yapınca bana gelen modemin yazılımı V5.50(ABPM.0)F2 olarak gördüm.İlk bakışta sitedeki yazılım sürümü ile güncel olduğu gözüküyor.Yalnız bazı arkadaşlar sitedeki yazılımın yüklenemediğini belirtmiş.Sitede ki yazılım notlarına bakınca bu yazılımın özel olduğu belli oluyor.Yani büyük ihtimal bu cihazın güncellenmesinin dağıtımı Türknet üzerinden yapılıyor.Zaten ürünün resmi sitesinde İSS firmalarının modemi yönetip müdahale etmesinin uyumundan bahsediliyor.Bir tık üzeri Zyxel modemin yönetimi için Türknet'e özel yapmış.Yani Voip olayını bilmediğim için büyük ihtimal ile bu yüzden kapalıdır.

Ayrıca bu bu cihazın 4 farklı versiyonu var. Voip özelliği olmayan versiyonu da var.Belkide Voip versiyonu elinde çok olunca Zyxel Voip kapatıp bu versiyonu yollamış olabilir.Bu tamamen bir tahmin.

Benim Dsl istatistiklerini daha detaylı görmek isterdim.Umarım yazılım güncellemesiyle gelir.Benim için büyük eksiklik değil.Eğer düşündüğüm gibiyse zaten Türknet bu konuda Zyxel'e geri bildirimde bulunabilir.

Bu arada eski modemim Airties air 5650 (TT versiyonu) yani daha güncel bir modeminiz varsa iki modem arasındaki fark özellikle dsl bağlantısı konusunda bu kadar fark olmayacaktır.

AirTies 5760 modemi kullanmaktayım. Online oyunlarla da aram iyidir. Sizce bu modemi almaya değer mi?

• Beyler ev değiştirdikten sonra bağlantım zayıfladı (başka bir iss). Şimdi sadece 4 seçeneğim var : TTNet, Türknet, Superonline, Millenicom. Modemimi kendim almayı düşünüyorum (keenetic extra dsl).

Sizce hangi iss? Mardin/Kızıltepe'de oturuyorum bu arada, burada çalışıyorum. Yan mahallemde oturan arkadaş Türknet'ten memnun ama bu internet işi bana sürpriz gibi geliyor çok. Benim mahallede hız nasıl olur diye sordum ama türknet müşteri hizmetleri pek bilgili değil gibi. Pek yardımcı olmadılar yani. Biraz yuvarlak cevaplar aldım.

TTNet daha mı istikrarlı olur sizce iyi bir modemle (dediğim modemle)? Onda da taahhüt var diye yanaşmak istemiyorum (bir yandan da olduğum yerde en az 4.5 sene daha buradayım, o da var)

Ne diyorsunuz? (Diğer iki iss hakkında hiçbir fikrim yok. Millenicom ve Superonline)

• Beyler bu zyxelin son model modemi var kutusunda hiç açılmamış , tahüt değişikliği nedenyle satılık 300 son fiyat istanbul içi gelip elden teslim alacak varsa verebilirim.

https://turk.net/modem/zyxel-vmg8623

• 10 ayda neredeyse 2 katına çıkmış fiyatı modemin. 

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.