Şimdi Ara

Türknet'in verdiği modem mi alınmalı - Zyxel VMG8623-T50B (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
17
Favori
153.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün türknet'e abonelik için başvurdum.

Sizce türknet'in verdiği zyxel vmg8623-t50b modemimi daha iyidir

yoksa Keenetic Extra Dsl mi

Bu iki modem arasında kaldım. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Benim için stabilite ve wifi çekim gücü önemli.

Ek olarak internet için standart ev kullanıcısıyım.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.R.R Numenor -- 8 Ekim 2020; 19:41:43 >
  • Turknetin modemini ayın 29 unda akşam satın aldım. Bugün ups kargo getirdi. Modem yazılımı v5.5

• Borabora1212 B kullanıcısına yanıt

modemi satmak isterseniz pm atabilirsiniz

• Merhaba, ben Türknetten daha önce Asus modem aldım ve pişmanım. Modem arızalandı ve Asus iade değişim belgesi gönderdi ve Türknet'in değişim yapacağını belirtti. Ama 1,5 aydır modem değişimi bekliyorum hala yapılmadı. Kısacası modemin özellikleri iyi olsa bile asla Türknetten almayın. Arızalandığı zaman arkanızda kimse durmuyor. Servis Türknet'e yönlendiriyor, Türknet ise oyalıyor. Ben Tüketici hakem heyetine başvurmak zorunda kaldım. Ordan pay biçersiniz... Ben yandım siz yanmayın.

• keenetic al bunun wifi performansı iyi değil, geç açılıyor, arada bir sıkıntı çıkartıyor hiç stabil değil

• asi1227 A kullanıcısına yanıt

Merhaba, konuyu ilgili birimimize ilettim. Arkadaşlarım sizinle iletişime geçerek bilgi verecektir.

• Arkadaslar W9970 v2. Modemde anlik kopmalar yasiyorum,
    Sizce modemi degismem sorunun çozumu olabilirmi?
    Bu modem uygun olurmu yoksa baska bir modememi yonelmeliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknetten modem felan almayın ileride modeme birşey olduğunda hem modeminiz gider hemde paranız. Tecrübeyle sabittir.

• Arkadaşlar yeni abone olacaklar için davet kodunuz yoksa YOB80GM97HUH benimkini kullanabilirsiniz. daha yakın tanıdığınız varsa onu kullanın yoksa bunu kullanabilirsiniz. Hem size 1 ay hem bana 1 ay ücretsiz kullanım veriyorlar. teşekkürler.

• Merhaba, aldığınız modem garanti kapsamındadır. Eğer bir sorun olursa modem üretici ile görüşebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, Türk Telekom altyapısı üzerinden verdiğimiz fiber aboneliklerinde modemi ücretsiz olarak veriyoruz ama abonelik bitiminde 1 ay içinde iade edilmesi gerekiyor.

21 Kasım'da Türk Telekom abonelik taahhütüm bitiyor. Şu an binada türk Telekom kutusu var. Yani ben şu anda Türk.net abonelik basvursam, modem ücretsiz mı verilecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilhan1287 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer geçiş işlemi yapacaksanız mevcut modeminiz ile devam ediyorsunuz.
  • Ben de Turknet'ten zyxel vmg8623-t50b modemi peşin satın alarak başvuru yaptım, fakat arkadaşlar 3 haftadır bi türlü kurulumu yapamadı ben de iptal talebinde bulundum ve başvuruyu iptal ettim. Şimdi ise hizmet vermek için gönderdikleri modemi 14 gün geçti diye iade almıyorlar, ben sizin gelip aktivasyonu yapmanızı sizin yüzünüzden bekledim diyorum yok diyorlar. İhtiyacı olan varsa sıfır kutusu açılmamış duruyor, turknet'ten asla ve asla modem almayın hele ki peşin hiç almayın.

• Türknet internete geçmek isteyen arkadaşlar PRC25EV21VYD kodunu kullanarak bu kod davet etti derseniz 1 ay ücretsiz internetten faydalanabilirsiniz.

• chatinchewik kullanıcısına yanıt
    Merhaba, maalesef modem iade işlemlerinde 14 gün süre bulunuyor.
  • Vermeyi bir türlü başaramadığınız hizmetiniz için sattığınız modem değil mi? Sürekli kayıt açarak bugün yarın ekipler gelir diyerek sürekli oyaladınız, bir türlü gelemediniz. Aklınızda bulunsun arkadaşlar, internetiniz 14 gün içinde bağlanmazsa hayırlı olsun, nur topu gibi elinizde satın aldığınız modemle kalakalırsınız. @TurkNetDestek

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.