Teşekkür ederim cevabınız için. Biraz daha açar mısınız? Binaya kadar fiber varsa kullanamaz mıyım fiberi ? Kullanabilmek için ne yapmam gerekiyor ? |
Türknet'in verdiği modem mi alınmalı - Zyxel VMG8623-T50B (24. sayfa)
-
-
türknet fiber evimde mevcut zyxel modem verdiler bunda port açıyorum ama kontrol ettiğimde port kapalı gözüküyor sorun ne olabilir
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletmeniz durumunda teknik uzmanlarımız kontrol ederek size bilgi verecektir. -
İYİ GÜNLER TÜRKNETİN VERMİŞ OLDUĞU MODEMLERDE PROXY OTOMATİK ALGILANAMADI HATASI VE NETTEN KOPMA SORUNU HERKES YAŞIYOR HEMEN HEMEN KONUYLA İLGİLİ BİLDİRMİŞ OLDUĞUNUZ c0.bin kodlu yazılımı sayfasında bulumadım eğer hala ilgileniyorsanız bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
-
Merhabalar.Bahsettiğiniz yazılımı şu adresten indirebilirsiniz.
http://ftp://ftp.zyxel.lv/VMG8623-T50B/firmware/
Normal şartlarda yüklenmediği için modeme putty ile telnet bağlantısı yapıp zycli fwidcheck off ve zycli modelcheck off komutlarını girip daha sonra indirdiğiniz zip uzantılı dosyanın içindeki V550ABPM0C0.bin yazan dosya ile firmware yüklemeniz gerekmekte.Yazılım yükleme konusunda sorumluluk size aittir bilginize. Linke otomatik olarak http:// ekleniyor onu dikkate almayın ftp ile başlayacak şekilde linki kopyalayın.Ftp bağlantısı yapmanız gerekmekte. @ELOSCAN47
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargamel11 -- 10 Mart 2022; 1:34:16 > -
Merhabalar,
Yaklaşık 5 yıldır kullandığım modemimi Zyxel VMG8623-T50B modem ile değiştirdim, şöyle bir sorunum var.
Evde kullanmış olduğum HP 3525 Wifi yazıcımı modeme bağlayamıyorum. Bilgisayar üzerinden şifre girerek yada WPS ile fark etmiyor, kesinlikle bağlantı kurulamıyor.
- Yazıcıyı farklı bir modeme bağlayabiliyorum, herhangi bir sıkıntı yok.
- Modeme evdeki Telefonlar, Bilgisayar ve TV ile herhangi bir bağlantı sıkıntısı yaşamıyorum.
Böyle bir sıkıntı yaşayan ve çözüm üretebilen var mı?
-
kablosuz ayarlarında 2.4 ghz ve 5 ghz ayırıp ayrı ayrı denermisin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erol_ist -- 22 Mart 2022; 1:33:22 > -
2.4 Ghz ve 5 Ghz ayrı. Yazıcı 5 Ghz desteklemiyor, sadece 2.4 Ghz ile bağlantı yapmaya çalışıyorum. Ağı görüyor bağlantı kurulmaya çalışıyor ama sonrasında hata verip bağlanmıyor.
-
2,4ghz kanal ayarını 1 veya 6 yapın. belki işe yarar.
-
Maalesef, sonuç değişmedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
20/40 teker teker deneyin. eğer yazı çok eski ise wpa2 desteklemiyor olabilir. yazıcıda bu ayarlar varsa ordanda kurcalamak lazım.
-
VMG3625-T50B ve VMG8623-T50B arasındaki farklar nedir hangisi daha iyi hangisi alınmalı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X