|
Türknet'in verdiği modem mi alınmalı - Zyxel VMG8623-T50B (23. sayfa)
-
-
siz ayrı yazıyorsunuz, onlar ayrı yazıyorlar... bütün destek taleplerimi öyle bir ödeme yapılmadı diye kapattılar. online işlemlerde sizin sitenizde yaptım ben bu ödemeyi. hesap özetime de yansıyor bu. hayret birşey. daha önce hiç başıma gelmedi ama sizle alışveriş yapınca geliyor nedense. bu işte bir iş var @TurkNetDestek bence sistemlerinizi bir kontrol edin arada para kaçıran çalışanlarınız olabilir. ama biz bunun peşini bırakmıyoruz. anladık ki türknet ile çok insanın başına böyle şeyler gelmiş. bin pişmanız. burada hep dursun bunlar. her platformda da dile getireceğiz bunu...
-
Bu konuda ilgili ekibimizden detaylı bilgi alarak size dönüş yapacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: xsrknmerhaba ben bu modemi almaya çalıştım fakat satın almayı gerçekleştire tıkladım böyle bi yazı ile karşılaştım
sistemlerimizde hizmetinize ait olan zyxel vmg8623-t50b modem marka bir modem bulunmaktadır.
ben modemi aldımmı hatamı aldım bir türlü anlayamadım hiçbir bilgi vermediler satın ala tıkladığım anda sadece bu yazıyı gördüm alan varsa acil bana bi yardımcı olabilirmi
Aynı mesajla ben de karşılaştım. Bu mesaj normal mi? Modemi almış oldum mu şu anda anlayamadım. Sizin durumunuz nasıl oldu hocam?
-
Kurumsalda şu anda güncel fiyatı sanırım 435 veya 485 arasında bir fiyat mart 2020 bu yana 2 katı artmış mı fiyatı?
-
Merhaba, kontrol ederek bilgi verebilmem için müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
alınabilecek en uygun modem tavsiyeniz nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardes4 -- 29 Mart 2021; 15:21:13 > -
merhaba,
daha önce siteden kapsama alanı sorgu yapabiliyordum memleketteki ev için ama şu an adres çıkmıyor. size lokasyon ve daire no versem kaç mb net alırız port var mı bakabiliyor musunuz ? alt yapı olarak normal adsl oluyor bizim köyde. telefon hattı var sadece şu an ttnet 8mbps var
-
Merhaba, port kontrolü yapamıyorum ama adres bilginizi PM üzerinden paylaşabilirseniz altyapınızı kontrol ederek yardımcı olmak isterim. -
@TurkNetDestek Merhaba,
Turknet VDSL abonesiyim 2 ay sonra taşınacağım evde 100Mbps fiber var birinci sorum vdsl den fibere adres değişikliği ile direkt geçiş yapabiliyormuyuz?
İkincisi fiber için yine bu modemi mi veriyorsunuz?
-
Merhaba, şu anda VDSL hizmeti alıyorsanız ve taşınacağınız adreste fiber altyapı varsa nakil işlemi yapamıyoruz. İptal ettirip taşınacağınız adrese yeni başvuru yapmanız gerekiyor. Fiber hizmetinde ekipler kuruluma gelirken modem getiriyorlar. -
Arkadaşlar bende turknet 100 mps fibere abone oldum bana zte modem verdiler. Modemle 192.168.1.1 e giriyorum.eski adsl wdsl modemlerimdede bana gelen hızı maximum kaç hız alabilirim bu tarz bilgileri görüldüm zxel ve tplink modemlerde.Bu modemde o tarz bilgileri göremedim yokmu varsa nereden ulaşabilirim yardımcı olurmusunuz @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrumud -- 17 Nisan 2021; 20:48:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba.Türketin internet sitesinden zyxel vgm8623-t50b modemiyle birlikte aboneliğimi başlattım.İnternetim bağlandığı günden itibaren bir takım sorunlar yaşıyorum.Gündüz ve akşam farketmeksizin sürekli evde bağlantı var gibi görünüp hiçbir cihazım internete bağlanmıyor.Modemin içinden bütün ip lere google dns atadım.Gündüz yaşadığım problem büyük çoğunlukla bitti.Fakat şimdide akşam saatlerinde olan problemi çözemiyoruz.Bağlantı var görünüyor hiçbir cihaz internete giremiyor.Hız testi yaptığımda 9mb hız alıyorum.20 dk sonra tekrar test yaptığımda test sonucum bile çıkmıyor.Upload ekranında donuyor.Modeme reset atıp bu durumu sürekli düzeltmeye çalışıyoruz.Kısa sürede olsa bir düzelme oluyor fakat 1 2 saat sonra tekrar eski halini alıyor.Aranızda böyle bir problem yaşayan birileri varsa yardımcı olabilir mi?
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Oluşturduğunuz destek kaydı numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
Destek numaram 45811552.Bugün modemin yazılımını güncelledim.Yarına kadar düzelmezse tekrardan müşteri temsilcisi ile iletişime geçeceğim.
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımız iş emri numarasıyla birlikte saha ekiplerine iletmiştir. Şu an çalışmalar devam ediyor. Ekiplerden güncel bilgi aldığımızda sizinle paylaşacağız. Konuyu ben de yakından takip ediyorum. -
Merhabalar, ben yeni abone olmak için aradım.
Binamda Türk Telekom Fiber İnternet kutusu var. Ancak Türknet yetkilisi ile telefonda konuştuğumda sizin binanıza VDSL hizmeti verebiliriz dedi. Altyapı sorguladığımda da Fiber Bağlantı gözüküyor. Ben VDSL bağlantıyı kabul ettim ancak fiber bağlantıya geçebilir miyim ?
-
Merhaba, bulunduğunuz bölgede türk telekom fiber altyapısı varsa arkadaşlarım sizinle iletişime geçerek dönüşüm sürecini başlatacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: XecuttionerrMerhabalar, ben yeni abone olmak için aradım.
Binamda Türk Telekom Fiber İnternet kutusu var. Ancak Türknet yetkilisi ile telefonda konuştuğumda sizin binanıza VDSL hizmeti verebiliriz dedi. Altyapı sorguladığımda da Fiber Bağlantı gözüküyor. Ben VDSL bağlantıyı kabul ettim ancak fiber bağlantıya geçebilir miyim ?
sizde büyük bir ihtimal fttb yani binaya kadar fiber vardır o nedenle vdsl çıkmış olabilir turknette
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X