Biliyorum zaten parasını verip sizden kendim aldım Sadece pek mantıklı bulmadığımı dile getirmek istedim Sonuçta onlar da biz de Türknet abonesiyiz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 25 Ocak 2021; 16:23:34 > |
Türknet'in verdiği modem mi alınmalı - Zyxel VMG8623-T50B (21. sayfa)
-
-
merhaba ben bu modemi almaya çalıştım fakat satın almayı gerçekleştire tıkladım böyle bi yazı ile karşılaştım
sistemlerimizde hizmetinize ait olan zyxel vmg8623-t50b modem marka bir modem bulunmaktadır.
ben modemi aldımmı hatamı aldım bir türlü anlayamadım hiçbir bilgi vermediler satın ala tıkladığım anda sadece bu yazıyı gördüm alan varsa acil bana bi yardımcı olabilirmi
-
Daha önce almadıysanız böyle bir yazı çıkmaması lazım. Müşteri hizmetlerine yazmanızı tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turknet'ten satın aldığım VMG8623-T50-B modem satılıktır. 3 aylık cihazdır. İlgilenenler DM yoluyla iletişime geçebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. İletişim bilgilerinizi PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
Merhaba, Süperonline fiber üzerinden hizmet veriyor musunuz?
-
Merhaba, adresinizde Türk Telekom fiber altyapısı varsa hizmet verebiliriz. -
Modem ile alakalı deneyimi mi paylaşmak istiyorum, 23/10/2020 tarihinde modemi Türk Net uygulaması üzerinden aldım küçük çaplı karışıklık ve beklemenin ardından modem elime ulaştı. Kağıt üzerinde gerçekten güzel özellikleri var bende buna istinaden aldım. Ama nedense pek eski modemimle(5 yıllık modemdir) arasında gözle görülür bir fark göremedim, hız test sonuçları aynı ping/ms oranları aynı falan filan. Bu durum benim gördüklerim. Ayrıca modemi bir kaç gün kullandım evden bir gün çıkarken modem fişini yerinden çıkartıp gittim akşam eve geldiğimde modemin fişini geri taktım ama internet gelmiyor bir türlü? Bir kaç saat sonra kendi kendine internet falan geliyor ama ne zaman fişini çıkartıp geri taksam yok bir türlü internetim gelmiyor. Zxyel firmasını aradım Kasım ayında durumu anlattım baya uzun konuştuk temsilci ile müşteri hizmetindeki çalışan beyefendi de söyledi modem arızalı diye neyse teknik destek açtı ama bu seferde kargo firmaları Corona yüzünden kargoları almıyor.. bugün gittim en sonunda kargoya verdim modemi bakalım ne diyecekler. Dediğim gibi sadece bir kaç gün kullandım sonra böyle bir arıza verdi, kronik bir durum mu? Bilemem.. tek bildiğim 3 aydır modemin taksitini kullanmadığım halde ödüyor olduğum ve ne yalan söyleyeyim birazda mağdur edildim sonuçta aylardır modemi kullanmak nasip olmadı ama aylardır modemin parasını gayet sorgusuz sualsiz hızlı hızlı alıyorlar. Peşin alacaksanız biraz daha araştırmanızı öneririm açıkçası. Modem teknik servisten geldiğinde güncellerim şimdilik görüşmek üzere 🤞
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben bir çok kez modemi kapatıp açtım en geç 3 dakika sonra internet geliyor ve sorunsuz şekilde devam ediyor.
İnternetin gelmediği durumlarda eski modeminizi takıp denediniz mi peki?
Bir de hiç bir elektronik cihazınızı fişten değil kendi düğmesinden kapatmanızı öneririm eğer uzun süreli evden uzaklaşmayacaksanız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 4 Şubat 2021; 16:45:51 > -
Merhaba, öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Modem üreticisi tarafından kontrol edilecektir. Kontrol sonrasında sorun varsa size modemin sorunluğu olduğuna yönelik belge verecekler. Bununla ilgili destek kaydı oluşturmanız durumunda arkadaşlarım size yardımcı olacaktır. -
TÜRKNETTEN MODEM ALIRSANIZ ÜYELİĞİNİZİ KAPATTIĞINIZ ANDA MODEM GARANTİNİZ BİTER ...
KENDİM YAŞADIM 2 YIL GARANTİLİ ASUS AC51 MODEM BOZULDU ASUSA GÖNDERDİM 22 TEMMUZDA DEĞİŞİM KAĞIDI GÖNDERDİ
EVRAĞI TURKNETE GÖNDERDİM BANA AYLAR SONRA VERDİKLERİ CEVAP MODEM ESKİ ÜYELİĞİNİZLE ALINMIŞ 210 TL İADE EDİCEZ ...VE MODEMİM FİYATI OLMUŞ 450 TL
-
Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüm. Abonelik işlemlerinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Destek kaydınız varsa kayıt numaranızı ya da müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? -
quote:
Orijinalden alıntı: cagatayboyTÜRKNETTEN MODEM ALIRSANIZ ÜYELİĞİNİZİ KAPATTIĞINIZ ANDA MODEM GARANTİNİZ BİTER ...
KENDİM YAŞADIM 2 YIL GARANTİLİ ASUS AC51 MODEM BOZULDU ASUSA GÖNDERDİM 22 TEMMUZDA DEĞİŞİM KAĞIDI GÖNDERDİ
EVRAĞI TURKNETE GÖNDERDİM BANA AYLAR SONRA VERDİKLERİ CEVAP MODEM ESKİ ÜYELİĞİNİZLE ALINMIŞ 210 TL İADE EDİCEZ ...VE MODEMİM FİYATI OLMUŞ 450 TL
asus çok sıkıntılı servis konusunda.
dsl-ac88u cihazımı değiştiremedim ben değişim raporu verdikleri için.
-
Bu modemden almayı düşünüyorum. Satmayı düşünen olursa PM
-
Benim hazır kullanmış olduğum modemim bozuldu bu yüzden türknetin sitesinden bu modemi almayı düşünüyorum. Evde aynı zamanda ev telefonu da kullanıyoruz acaba hem telefon hem internet ikisiyle birlikte modem çalışıyor mu? Bir de modemden memnun kalmazsam 14 gün içinde yasal hakkımdan yararlanarak iade edebilir miyim?
-
Merhaba, splitter ile hem telefon hem de internet hizmetinizi aynı anda kullanabilirsiniz. 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz. -
merhaba sayın yetkili, evimde şuan superonline alt yapısı var türknet sitesinde de alabileceğim bağlantı hızı görünüyor yani hizmet veriyorsunuz. daire içine kadar fiber kablo mevcut bende modem den önce ayrı bir kutu daha var sizin aboneliğe geçtiğimizde modemi aldık diyelim o aparatı turkcell geri alacak siz takacak mısınız? çünkü modeme benim bildiğim direkt fiber kablo girişi yok
-
Siz SOL dan daireye kadar fiber himeti alıyorsanız
Aynı hat üzerinden yani SOL altyapısı üzerinden
Türknetten hizmet alamazsınız
Türknet sadece Türk Telekom altyapısı üzerinden veya
Kendi altyapısı üzerinden hizmet verebilir
Dolayısıyla size VDSL üzerinden Türk Telekom hattıyla hizmet sağlayabilirler
Tabi eğer Türk Telekomun Fiber kutusu yoksa binanızda
Tam olarak ne yazıyor altyapı sorgulamada?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 11 Şubat 2021; 15:11:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X