Şimdi Ara

Türknet'in verdiği modem mi alınmalı - Zyxel VMG8623-T50B (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
17
Favori
154.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türknet'in verdiği modem mi alınmalı - Zyxel VMG8623-T50B

Ucuz bişey olsa alınırsa 444 TL yapmışlar gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu modem alınır mı alternatif ne önerirsiniz yada
    Taksit yok artık hiç bir yerde düzgün birde modem fiyatları uçmuş geçen daha 7-8 ay önce arkadaş tp link Vr1200 almıştı 350-400 TL şuan fiyatı 800 TL olmuş en uygun fiyatlı modemler 400-500 den başlıyor. Bende şuan zyxel ttnetin 7 yıl önce verdiği modem var ve artık sanırım miladi i dolduruyor o yüzden değiştirmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a manly man

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Bildiğim kadarıyla Türkiye'de 35b yok.

• Aboneliğimi iptal ettim modem elimde kaldı. Modemi alalı 2 3 ay oldu. İlgilenen olursa özelden yazsın konuşuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Samet -- 30 Aralık 2020; 20:27:21 >
  • 2.el aldım bu modemi garanti durumunu öğrenebilirmiyiz ? pm den msj atsam seri nosunu yardımcı olabilirmisniz

@TurkNetDestek

• takıntım kullanıcısına yanıt
    Merhaba, modem seri numarasını göremiyoruz. Bu konuda üretici firma ile görüşebilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Seri no ben versem garanti sorgulamak istemiştim.
    Merhaba hocam, bu konuda size yardımcı olmak isterdim. Ancak sorgulama yapabileceğimiz bir sistem bulunmuyor. Bu konuda modem üretici firmadan bilgi alabilirsiniz.
    Anladım ama Seri no dan fatura bilgisi görebiliyorsunuzdur mu.
    türknet ten satın aldık sonuçta. En azında fatura bilgisi Görmek için hangi bilgi lazım sonuçta turknet fatura kesiyor .
    Merhaba, seri numarasından fatura bilgisine maalesef ulaşamıyorum. Modemi 2.el aldığınızı söylemiştiniz. Aldığınız kişi ile bu konuda görüşebilirsiniz, kendisinde fatura bilgisi vardır.
  • FRI18WP18WXQ bu kodu kullanarak 1 ay ücretsix kullanabilirsiniz

• yuzi_35 kullanıcısına yanıt

kesinlikle alınmaz sürekli sıkıntı yaşatıyor, menzil sıkıntılı, wifi sürekli kopuyor, geç açılıyor, arayüz kullanışsız.

• Kasim 2020 ayinda kiz kardesim abone oldu ve bu modem parasiz verildi

• TURKNET davet kodu lazımsa kullanabilirsiniz >>

nse73me28wts

bağlantı:https://turk.net/p/NSE73ME28WTS?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
  • quote:

Orijinalden alıntı: zagor94

Kasim 2020 ayinda kiz kardesim abone oldu ve bu modem parasiz verildi

gigafiberde veriyorlar diye biliyorum

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber altyapımızda ücretsiz modem verilmektedir. Ayrıca türk telekom fiber altyapısı üzerinden hizmet verdiğimiz bölgelerde sıfırdan yapılan başvurularda türk telekom tarafından ücretsiz modem verilmektedir.

Biz VDSL Turknet abonesi olarak günahımız nedir

Bize de ücretsiz verebilirdiniz Turknete abone kaldığımız süre boyunca

İlla ücretsiz verilmesi için fiber olmasının mantığı nedir anlamış değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 25 Ocak 2021; 14:13:15 >
  • fakasupi F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiber altyapımız üzerinden hizmet verdiğimiz bölgeler için fiber modem veriyoruz. Hizmet iptali sonrasında tekrar gönderilmesi gerekiyor. ADSL ve VDSL hizmetlerde ücretsiz modem kampanyamız bulunmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.