Şimdi Ara

Türknet'in verdiği modem mi alınmalı - Zyxel VMG8623-T50B (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
17
Favori
153.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • modemi tavsiye ederim guzel 5 ac mevcut yeni abonelik yaparken veriliyor
  • Bu modemde kullanılan teknolojiler, ucuz fiyata kalıyor. İçinde bulunduran teknolojiler başka modemlerde 550 ₺ başlıyor. İstenilen bütün özelliklere sahip bir modem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: novaz

Bu modemde kullanılan teknolojiler, ucuz fiyata kalıyor. İçinde bulunduran teknolojiler başka modemlerde 550 ₺ başlıyor. İstenilen bütün özelliklere sahip bir modem.
    vdsl2 35b profil desteği olan asus dsl-ac88u var sadece piyasada :)
  • Zyxel 8623 modemi fiyatına göre gayet güzel modem.Turknet başvurusu yapan arkadaşıma aldık.Ac1200 dual.band destekli kendi sınıfı içinde gayet performansı iyi cihaz.tek eksisi ingilizxe arayüzü o da zaten çok önemli olmuyor kurulum yaparken.Turknet sitesinde modem kurulumu mevcut.Bir diğer konuda bazen Turknetin eve kurulum için gönderdiği ekip modemi doğru düzgün kurmadan gidiyor.Modem güncelleme alınca bağlantı hızı düşüyor bu kurulum yüzünden.bu yüzden modemde bağlantı sorunu yaşarsanız kendiniz yine siteden kurulumuna bakarak yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PoenamDei P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kurulum ekipleri ile ilgili sorun yaşarsanız www.turk.net/oim sayfamızdan şikayet kaydı oluşturmanız durumunda arkadaşlarım geri bildirimde bulunacaktır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    merhaba şuanda başvuru yapmak istiyorum ama malum 1 aya gün veriyor türktelekom ekiplerden dolayı, sizdede aynı durum söz konusu mu?

• termomen kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon işlemleri normalde 6 iş günü içinde tamamlanıyor. Ancak yoğunluk olması nedeniyle aksamalar olabiliyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    PM bakar mısın hocam ?
    @TurkNetDestek

• bende pm attım. bakınız lütfen @TurkNetDestek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PONRO kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden sorduğunuz sorularınıza yanıt verdim.
  • Bu fiyatta kaçmaz, bu fiyata modemler pahalı olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Stoklarında modemleri bitti mi anlamadım. Modemli olarak başvuruda bulundum. Bağlantı yapıldı modem hala ortada yok. İşin ilginç tarafı şu an telefonla da kimseye ulaşamıyorum.
  • Real1256 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, size yardımcı olabilmem için GSM numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz?
  • Merhaba,
    Türk Telekom 24 megabit fiber aboneliğim bitti yenilemeyi düşünmüyorum 50 liradan 80 yapalım devam edin diyorlar.

Türk Net e geçmeyi düşünüyorum 35 megabit 75 lira

Türk Net in modemi ZYXEL VMG8623-T50B i 384 liraya almalı mıyım yoksa bunu 460 liraya mı almalıyım kararsız kaldım
    keenetic.com.tr
    Keenetic Extra DSL
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-extra-dsl

Ancak zyxel başta fiyatı, işlemcisi, mi-mumo olması, beamfoarming olması, gigabit lan gibi özelliklerinden dolayı yeni ve teknolojik geldiğinden ağır basıyor gibi sanki.

Tek düşüncem harici anteni olmamasından dolayı iki kat yukarıya interneti taşımaya yeterli kalacak mı?
    Modem girişte duracak 1. katta sorun olmaz, 2. katta belki, eğer sorun olursa da bu sefer 1. kata repeter gibi birşey koymam gerekecek ama kalabalıktan da hoşlanmıyorum.

Sırf bu yüzden acaba keenetic extra mı almalıyım diye düşünüyorum.

• türknet referans kodu lazımsa kullanabilirsiniz >> NSE73ME28WTS
  • forumcu25 kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Referans kodunuzu verdim, ön üyeliğim tamamlandı kullanıcı adı ve kodumu aldım,

fakat ellerinde modem kalmadığı için üye olmadım, daha doğrusu sözleşmeyi imzalayıp kargolamadım haziran ayının ilk haftasında modem geleceğini söylediler bende o zaman TürkNet li olayım dedim tamam dediler. Önce şimdi üye yapalım daha sonra tüm eski müşterilerimize de modemi ücreti karşılığı vermeyi düşünüyoruz zaten dedi yok ben riske girmeyeyim hiç gerek yok dedim. Hem başka marka yada seri modem felan gelir, ben beklerim 1 ay daha

Yani VMG8623 stoklarına geldiğinde bende TürkNet li olacağım.
  • Bende yeni turknetli oldum. 27 nisanda belgelerim ellerine ulaştı. Telekom ekipleri 29 nisanda gelip hattı bina dışına bağladılar 30 nisanda türknetin ekibinde biri iç hatları kurmak için geldi. Ama modem hala ulaşmadı. Birde telekomun çektiği hatta internet hizmeti çıkmadı. Şimdi onun düzeltlmesini bekliyorum. Bu arada türknetin müşteri hizmetlerine modemim ne zaman gelecek diye soruyorum cevap vermiyorlar. Üstelik ben ilk talep esnasında satın aldım. Modem gelmeden bu hattı bağlasalar bile interneti nasıl kullanacağım. Gelen servis elemanı interneti kendi modemi ile deneyip tamam oldu bitti yapacaktı sanki. Türknetin bu modem işini hemen çözmesi gerek satarken hiç modem kalmadı demiyorlar.

• yazilim16 Y kullanıcısına yanıt
    Haziran ayının ilk haftası yani bir ay sonra gelecekmiş modem.
    Bende sırf bu yüzden almadım, modem gelince beni arayın geçeyim size dedim.

Ayrıca bir ay sonra gelecek olan bakalım 8623 mü olacak.

Bari stokta var ise zyxel den 8825 alıp verseler bir süre ne süper olurdu.
  • Arkadaşlar bana da TürkNet dün itibarı ile modem göndermiş. Gönderim çok geçiktiği için ikinci el eski bir modem (vmg3312-b10b) aldım şu an onu kullanıyorum.

TürkNet gelen modemi iade edebileceğimi söylüyor? Sizce iade edeyim mi? 2 ay içerisinde taşınacağım ve yeni yerde muhtemelen Fiberbet olacak. Ne dersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.